היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo170.gif

רועי וערן מביאים לנו היום את קלאודיה, נציגת קרואטיה לאירוויזיון. היא תתארח בפורום אירוויזיון בשעה 17:00.ו... צפו להפתעות נוספות!!!
ערוץ תפוז קטנטנים מחפש תמונות אותנטיות שיוכלו להשתלב בתכני האתר. אם אתם מעונינים לשלוח לנו תמונות נחמדות של הילדים (ושלכם כהורים), תוכלו לשלוח למייל המצורף. התמונות המוצלחות ישולבו בכתבות ובפריטי תוכן שונים באתר. נושאים ספציפים לכתבות הבאות: לכבוד שבועות, תמונה של תינוק "טרי", או אם גאה עם תינוקה. ולשבוע הספר, תמונה של הורה קורא. גם תמונות אחרות יתקבלו בשמחה. את התמונות אפשר לשלוח לעינת: [email protected]

ברודי

New member
המממ.. מה?!

במה מאשימים אותי? לא להרוג ת'שליח!! השליח בינכה יתפוצץ לבד בעוד 30 שניות מקריאת ההודעה.

עוד שעתיים ו-45 דקות...

יש לי בגרות באנגלית! מגישים אותי על 98 (
) אבל למרות זאת, תחזיקו לי אצבעות... <הבגרות הזאת היא הכי הכי חשובה לי...>

shiri_b

New member
בהצלחה!!

גם לי יש היום את הבגרות..... נקווה שיהיה בסדר! וגם לתמר אז בהצלחה! לכולם
לטובתם שהאנסינים לא יהיו משעממים.....

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני עושה רק בי"ב בגרות

באנגלית, השנה יש לי רק טימטומטיקה אגב, סחטיש על ה-98
כל הכבוד

איזה כיף לך!

הכי טוב להיפטר מזה כמה שיותר מהר
ואז בשנה הבאה יהיו לך יותר שעות חופשיות

THEchosen1

New member
בהצלחה לכולן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חכמות שלי .. אני לא דואגת אני בטוחה שתוציאי ציונים טובים

THEchosen1

New member
בה בה בה משעמם לי כל כך ....

אני יושבת עכשיו מול המחשב כי החלטתי לא ללכת לביצפר ופשוט לדלג על המבחן במתמתיקה , בתקווה שאני יוכל לדחות אותו לשבוע הבא ... אז ככה .. קמתי ב6 וחצי , יצאתי מהמיטה הייתה לי סחרחורת נוראית אז שמתי זינה - צ'קאראם - חזרתי לישון , קמתי ב-פיוריטי- בתשע כי חברה שלי התקשרה לשאול למה שרון רוצה להבריז במקום ללכת ולהיכשל יחד איתה . הדלקתי מחשב ואני עכשיו פה , עם חצי רגל על הכוננית של המחשב , שותה שוקו וסובלת מכאבי ראש . לה לה לה.... שומעת "heaven" *.. now nothing can't take u away from me .. baby you're all that i want when you're lying here in my arms * חיחיחיחיחחי חברות שלי עכשיו לומדות ביולוגיה\פיזיקה .. חחחח ואני פה.. נהנית מחברת עצמי ( למרות שמקודם ניהלתי שיחה מעמיקה ביותר עם שירי על משקפיים .. אממ ) וזהווו .. נראה לי בהמשך היום אני יילמד קצת היסטוריה
אוף גדל לי המספר במשקפיים כי אני לא שמה אותם ..

*neta*

New member
../images/Emo50.gif בהצלחה ../images/Emo50.gif לכולן !../images/Emo13.gif

ולדחות מבחנים זה רע! ולהבריז? עוד יותר רע! אצלנו מי שלא מגיע למבחן, אין חוזר רק במקרה שיש לו אישור רופא/צבא. וקמת כבר מוקדם והחלטת לא ללכת לב"ס (מעשה רע) אז ללמוד! לא לחזור לישון
!

למעלה