היום בתפוז Live

ברודי

New member
לנו יש מיליון חוזרים...

רק עכשיו על כל המגנים במתמטיקה שהיו נראה לי אחד אחד היא תעשה עליהם חוזר.. הריבקה הזאתי. תופעה ממש תופעה.. לקחת אותה לנשיונל.!! אהה וזנות: 2 מגנים..בהיסטוריה!! (על חומר שונה כל אחד, וזה מלא מלא חומר כל אחד). + בגרות במחשבים. + מבחן סוף שנה במשפטים. וכל זה לא בחודש ולא בשבועים.. כל זה ב-ש-ב-ו-ע!!! איפה אני אדחוס את כל המבחנים האלה??? נראה לי יהיה לי שבוע נטול שינה. הם חולים על כל השכל.!!

*neta*

New member
ליבקהההה !!!!!

גם לנו יש ליבקה משלנו (חבל שהאמוטיקון של הטיפה לא עובד) ולנו בב"ס אין חוזרים, לא משנה להם ממש עם נכשלת או לא, רק אישור רופא או צבא מתקבל. ולי יש ב7 ימים נחמדים, מגן בניתוח ועיצוב מערכות מידע (וארגון נתונים וקבצים), זה מחר, ביום שני יש לי מגן בעיצוב תוכנה ומגן בפסקל (כן אחד אחרי השני, איזה כיף) וביום חמישי יש מגן בהיסטוריה/אזרחות (זה ביחד). ושבוע הבא, לא קשה, רק בגרות בניתוח, שבוע אחרי זה בגרות בפסקל ובעיצוב תוכנה, ושבוע אחרי זה...בגרות בהיסטוריה. פשוט חגיגה עד סוף השנה. יש עוד 25 ימים עד סוף השנה, 18 מתוכם אני ב
לומדת
.

ברודי

New member
ברררר....

את מדברת לי במונחים של שבועות אני מדברת איתך במונחים של ימים. מה שיש לך בחודש לי יש בשבוע.. פאקינג שיט. בגרות בהיסטוריה יש לכולם ביחד לא? לנו יש שתיים כי שנה שעברה לא היה לנו. גם מתמטיקה... "אתן צוחקות עכשיו?? אני רוצה לראות מי יצחק ב-2.6" |אייקון מרושע שפשוט אין כאן בתפוז| חוץ מזה שכולנו עכשיו נשב בבית ונחרוש בגלל זה כולם עכשיו כאן נכון? "חורשות" לנו...

THEchosen1

New member
זה קצת מסובך כי ...

אני לא גרה בעיר ויש לנו הסעה , כך שאם אני לא מספיקה ב7 וחצי את ההסעה אני צריכה לתפוס טרמפים וקמתי רק בתשע - שזה בדיוק מתי שהם התחילו את המבחן אז התקשרתי למוצא האחרון שלי והסתבר שהיא בדרך לטכניון להירשם - כי הגאון כבר התקבלה .. אז מחר אני הולכת לרופא ומביאה אישור להיום שלא באתי , אבל אני מפחדת שלא יתנו לי לעשות חוזר כי זה בעיקרון מבחן אחרון והוא כולל את כל החומר שלמדנו - הם עשו אותו יחד עם אלה שעשו מגנים ב-3 יחידות .. חברה אמרה לי שאם אני לא עושה אותו אני יקבל 40 ואז ישכללו עם הציון של רבע שעבר - 95 - ואז זה יהיה חבל זה אין לי ציון מתחת ל95 כל השנה בטימטומתיקה .. ומזה אני באמת מפחדת

היה קשה!!!../images/Emo10.gif

לא היה לי זמן לכתוב את החיבור השני בצורה נורמלית... היה לנו משגיח משעשע ונחמד, הוא יצא כמה פעמים מהחדר "בטעות" כדי ש*לא* נוכל להעתיק
אבל אני לא העתקתי!|מלאך| אני החלטתי שאני עושה מועד ב' על כל מקרה, כי אין מה ללמוד לזה, והם יחשיבו את הציון הגבוה יותר מבין השניים...אז מה אכפת לי? רק צריך לשלם סכום כסף, שאין לי מושג מהו, אבל לא איכפת לי!
שירי ותמר, איך הלך לכן?

shanyz

New member
אביבוש, לא נורא!!

מממ חברות שלי גם עשו היום.. ולא תאמינו איזה קטע מצחיק היה! המשגיחה הייתה סבתא של חברה ממש טובה שלי!!!! חההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה נקרעתי כשאמרו לי את זה! חיחיי

shiri_b

New member
GO משחק יפני ישן שחזר

ונהיה מגניב שוב! lifelab בית מגניב עם המצאות מגניבות! חוק חדש שמרשה לכולם להיכנס לאוניברסיטה! NZ the truth behind the trees staring Lucy Lawless סרט שהמלצתי עליו...
היה קשה יותר משנים קודמות

איזה סרט זה?../images/Emo12.gif

אני גם רוצה לראות אותו! אני המלצתי על שני סרטים- "קוראים לי סם" ו"המלאכיות של צ'רלי"

shiri_b

New member
התפרסמו תשובות לבגרות!

זה גם של 5 וגם של 4... ותזכרו שזה לא מוחלט כי יכולים לקבל את התשובות שלכם גם! קדימה לבדוק!

למעלה