היום ב-
אנשים

Bleed for Me

New member
יש מפגש קלי ב15.3

מביאים את המכתבים שכתבתנו לה..כנסי לפורום תראי

DesertRose7

New member
אהה.. נכון נכון

יודעת על זה.. אבל שוב - לא יכולה הפורימון הוא ב-15 בימים לפני הכל זה הכנות

לא נראה לי../images/Emo4.gif

אין לי איך להגיע..או עם מי.. כי לבד אני לא יבוא.. אני לא מכירה בפורום הרבה בנות ואף פעם לא פגשתי מיש'י מפה.. קיצר..עזבו..

may90

New member
YUPYUPYUPYUPYUP

אני באה ואני רואה את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי שלא בא אני וחן נעשה עליו את הלינץ' המפורסם שלנו

busted4ever

New member
-_-

מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי

HoFiT592

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עם אמא שלי תרשה...היא בינתיים חושבת על זה... ועם אני אבוא זה בסדר להביא חברה נכון?!

McflyRule

New member
יום האישה הבינלאומי ../images/Emo90.gif

שלום לכן בנות חווה יקרות
שעת סיפור
"בראשית בראה ה' את השמיים את הארץ. והארץ היתה תוהו ובוהו" "וביום שישי, בראה את ה... אישה! האישה עברה בין החיות והתחברה אליהן, אל הזכרים ואל הנקבות, אך היתה בודדה מאוד. "ה' יקרה, ה' נחמדה, אנא בראי לי את אדם, ונוחי לך מחר" ה' אהבה מאוד את האישה, ובראה לה בלילה את אדם (הוו אדם חתיך שקסע שכמותך) בבוקר, התעוררה האישה וגילתה לצידה את אדם. אדם ישן שינה עמוקה. "הו, ה', אני אוהבת מאוד את אדם, ואני יודעת שהוא לא ירגיש בנוח בגלל שבראת אותי לפניו. אנא גירמי לו לחשוב שהוא נברא לפני" וכך היה, וכך חשבו אנשים עד עכשיו. אבל!!! אני!!! מצאתי!!! בחיפוש אחר חווה (מה?!!??!) אז העובדה הנכונה: ה' היא נקבה. האישה נבראה לפני האדם. מויאחהחהחהחהחהחהחה (C) אוריאן :] נמ. כמובן שהכל המצאה ולא אמיתי, סתם כדי לעלות חיוך על פניכן :]

למעלה