היום ב-
אנשים

Oradea

New member
בגדול...

כתב את זה וטרינר כפרי באנגליה (לפני מלחה"ע ה- 1), וזה מספר על כל מיני חוויות שהוא עובר עם בעלי חיים ועם הבעלים שלהם. זה נראה ממבט ראשון ספר על בעלי חיים, אבל זה מדבר על בעלי חיים ועל בני אדם בצורה שווה. זה אחד הספרים היותר משעשעים שקראתי בחיים שלי.

מה יא

New member
יש לי ספר חתולים שלו../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

ספרון חביב וחמוד ביותר! "סיפורי חתולים" קוראים לזה, נדמה לי.

Oradea

New member
כן..

ויש עוד ספר של "סיפורי כלבים". זה פשוט קיבוץ של כל הסיפורים שלו על כלבים וחתולים. מי שיקרא את כל הספרים העבים שלו יקרא גם את הסיפורים שנמצאים בשני הספרונים האלה.

ToryMaster

New member
יש לו ארבעה ספרים

ועוד כמה קבצים אחרים. הספרים הכי טובים שקראתי לדעתי, אבל גם כדאי לקרוא על פי הסדר שברח לי מהראש כרגע ואעלה לכאן ברגע שאזכר.

מה יא

New member
אני באמת צריכה לקרוא את זה

פשוט יש לי כל כך הרבה ספרים שאני צריכה לקרוא

Oradea

New member
הסדר הוא כזה:

"כל היצורים גדולים כקטנים", "כל הדברים מבהיקים כיפים", "כל הדברים נבונים כמופלאים", "את כולם ברא אלוהים", "כל יצור חי". האחרון, דרך אגב, הוא לא חלק מן הרביעייה אלא ספר נוסף והוא יפה לא פחות.

freshlama

New member
טוב

אז... תמיד יש את ניל גיימן
ואת טרי פראצ'ט [שלטעמי פחות טוב מגיימן, אבל גם מספק קריאה מהנה] אני משער ששרה"ט כבר קראת, אבל אם לא אז...קדימה. ואם קראת כבר אז תמיד שווה לקרוא סילמריליון וסיפורים שלא נשלמו. שיר של אש וקרח חומריו האפלים המשחק של אנדר ונרניה

את אוהבת מתח?

כי אם כן יש את הספרים של דן בראון: -צופן דה וינצ'י -מלאכים ושדים -נקודת ההונאה -מבצע דיגיטלי את מלאכים ושדים את צריכה לקרוא אחרי שקראת את צופן דה וינצ'י

freshlama

New member
לא אהבתי אותם למען האמת.

מהומה על מאומה. ספרים מאוד נוסחתיים. יותר מידי פרטים לא חשובים שמנסים להיות מחכימים אבל בעצם רובם לא נכונים (חפשי את הטור של בלדד השוחי בנענע שמדבר על זה.).

Fairywitch

New member
רק שני הראשונים שציינת היו טובים

בעיניי. ב"נקודת ההונאה" ממש נרדמתי. הרי לפי שם הספר ברור שיש כאן הונאה...
מה המתח? ו"צופן" דווקא נכתב אחרי "מלאכים".

Fairywitch

New member
כי כותב בתקציר מפגר../images/Emo122.gif בספר עצמו

כלומר, בצופן ד"ו- מוזכר "הביקור של לנגדון לפני שנה ברומא", משהו על זה שהספרנית שמעה על חוויותיו שם, ושהוא הורשה להיכנס לספריית הותיקן (הלוואי עליי
). זה שכתב את התקציר כנראה לא קרא את הספר

למעלה