היום היגיע והמועמד הראוי יבחר..פעמיים כי טוב

הדסהש1

New member
היום היגיע והמועמד הראוי יבחר..פעמיים כי טוב

ואולי בסיבוב הראשון...

כולם עוד ישנים ?

בטיול אין לי סבלנות לישון יותר מידי, בשעה 0700 אנחנו הראשונים לרדת לאכול ונוסעים לשטח.
החבר קם יותר מוקדם כי הוא הפך לדתי לגמרי ומתפלל בבוקר משהו כמו חצי שעה ויותר

הדבר היחידי הקשה לי היתה הנחיתה.
המטוס טס מדרום לכרתים ואז חוצה אותה מעל ההרים לכן המטוס חייב לצבור גובה כדי שהרוחות מההרים לא יטלטלו את המטוס, אחרי חציית האי הוא פונה מערבה לכיוון שדה התעופה, ומכיוון שהוא צבר גובה הוא צריך להנמיך מהר מאוד ממש בתלילות וזה מעיק על קוצב הלב, חוץ מזה לא היו שום בעיות.

אבל בהחלט ההימצאות בכרתים, המשך התחקיר ומפגש עם אנשים, זה הענין בכל הנסיעה לכרתים.
לא פוגש כמעט ישראלים המתרכזים בעיקר בבתי המלון לאורך החוף ומפסידים את כרתים בגדול.
פעם הייתי מציב שלט בעברית על המכונית וקורא למי שרוצה מידע, היכן לטייל וכו, להתקשר אלי לטלפון מקומי. אבל אך אחד משך 15 שנה לא התקשר.....
הקמתי 5 מרכזי מידע בערים לטובת הישראלים, עם שילוט הכוונה בעברית, מעולם אף ישראלי לא נכנס אליהם.....
כמה פעמים שניגשתי לקבוצה שהתלבטה ובקשתי לעזור להם, או שליגלגו עלי ("למה, אתה מומחה לכרתים?") או שסרבו לקבל סיוע ("אין צורך, אנחנו יודעים הכל") , מצחיק, אני חוקר את כרתים 25 שנה ובטוח שלא יודע הכל.
אז הפסקתי עם זה.

עד שסיימתי לכתוב, הדסה עקפה אותי...

יוליקה

Member
מנהל
אני משערת למה הישראלים לא ממהרים

לקבל הצעה לעזרה או סיוע...

הם לא מאמינים שמישהו עושה דבר כזה מטוב לב...
הם מייד חושבים "כמה זה יעלה לי"....

אני מודיע להם מיד שזה בחינם

גם השלט על הרכב הודיע באותיות אדומות שזה חינם, וגם המידע על מרכזי המידע ציין במפורש שזה חינם.
כולם פשוט חושבים שהם יודעים הכל ואין מה ללמד אותם. בעיה שלהם.
פגשתי במלון בחאניה שני זוגות שסיפרו שהגיעו למלון בהמלצה שלי (55 יורו ללילה לחדר זוגי עם ארוחת בוקר עשירה, בככר המרכזית צמוד לעיר העתיקה).
נו, אני שמח שאני מועיל למישהו.

הדסהש1

New member
מאיר אני עדיין מקווה שיהיה לי הזדמנות

לנסע לכרתים...אז בודאי אתיעץ איתך...משפחתה של אימי
מוצאה מיוון...ועברו למצריים .אני חייבת קודם לחדש את הדרכון...
תספר לנו רשמים...

י מ י ת 2

New member
ל]פני שבוע בני חזר מכרתים

לקח אתו שנים עשר תלמידים לסדנת ציור. מאד נהנו מהכל מהנמל על שפת הים, מהאוכל, מהאוירה, ובעיקר כמובן מהמראות. ומהמורה...

יוליקה

Member
מנהל
התגובה הראשונה של שכטמן

לא מתאימה לאיש אקדמיה כמוהו....

ההצבעה היא הוכחה שהכנסת מנותקת מהעם...
כאילו?? העם רצה אותו ולא את רובי???

הרי בכל הסקרים רובי הוביל הרבה הרבה מעליו...
אז למה הכנסת מנותקת מהעם?? הכנסת הצביעה בדיוק כמו שהעם רצה!!

emmy5

New member
אני לא פוליטיקאית, רציתי את הפרופ. שכטמן,אבל

בין כול יתר המועמדים,גם אני מאוד מרוצה מראובן ריבלין.
מאחלת לו אריכות חיים והצלחה רבה!!!

זה נכון ומדוייק

ולמרות שהמשפחה שלנו מוותיקי מפא"י, אני שמח שריבלין ניצח את כל הפוליטיקאים המכוערים.
יש לו את ההדר הז'בוניסקאי/בגיני, הוא איש נחמד, ממשפחה שורשית ביותר בארץ הזו ויכול להיות קשור למנהיגי עולם.

אסור להשוות לפרס, כי הנפילים הללו הולכים ונעלמים.

אני בהחלט יכול לשים את ריבלין, יחד עם ויצמן א' וויצמן ב' ונבון, ארבעה אנשים שהטביעו חתמם (וחוטמם) בנעשה.

עמיקם10

New member
לא מצאתי אצלו שום הדר..חוץ מדבקות בז'בו

כשיחזירו אותנו ל-67..גם זה לא יהיה.

עמיקם10

New member
אנחנו חיים בדו-לאומית כשלאום אחד חי ללא

והשני עם.העולם ידאג לעשות סדר. והשלום יישאר סיסמה יפה. עם המצרים עם הירדנים אבל אל עם אלה שגורשו ברחו נלחמו והפסידו משהו [אולי הכל]
אז איזה הדר.ואיזה נעליים.

יוליקה

Member
מנהל
ציפי ליבני - האומנם?

ציפי ליבני התחבקה והתנשקה יותר מידי פעמים עם אבו מאזן.... אחרת אין לי הסבר טוב לסוויטש שעשתה מדעות ימניות של בית ז'בוטינסקאי שבו גדלה כבתו של ח"כ ליבני מתנועת החרות ישר לזרועותיו של בוז'י הרצוג לעשות יד אחת למנוע את בחירתו של רובי ריבלין... הוא לפחות נשאר נאמן לדרך בה גדל בבית אביו.... צעדה של ליבני לכיוון השמאל מזכירה את צעדיהם של אנשי לח"י כדוגמת נתן ילין מור שבערוב ימיו נטש את דרכו הימינית וחבר לשמאל הקוצוני...
ציפי ליבני כניראה נבהלה מההצהרות של עמרם מצנע איש מפלגת העבודה... לנטוש את הממשלה.. ולכן מחפשת דרך לחבור למפלגת העבודה... אני כבר לא רוצה לחשוב על הסיבובים שעושה אביה בקבר בגלל עוללות בתו....

עמיקם10

New member
היחס של אצ"ל לערבים-הוא ענין מורכב.ולא אכנס

אליו[אפשר לקרוא ברשת]
ציפי לבני- לדעתה לפחות הבינה שיש לשאוף להסדר ומכיון שנתניהו לא מסלק אותה מסיבות שונות-ביניהן לחץ של 'יש עתיד'
כנראה שהוא גם עומד מאחורי זה...וכמו שאמר משה דיין רק חמור..לא משנה את דעתו.

יוליקה

Member
מנהל
אף פעם לא שמעתי על מישהו

שגדל על תורתו של ברל כצנלסון או של טבנקין
שעבר לצד הימני של המפה הפוליטית - רק ההפך....

גם אני גדלתי בבית ז'בוטינסקאי וגם אני כבר לא כל כך מאמינה
בדרך...אז הלכתי למרכז...
אבל לפוליטיקאים כניראה מותר לעשות צעד קיצוני יותר....

י מ י ת 2

New member
ציפי לבני הבינה כבר מזמן שמה שהיא למדה

בבית בתורת ז'בוטינסקי לא מחזיק מים. ולא מאפשר חיים בארצנו הקטנטונת. ואחרי שהיא הבינה זאת התחילה להתחבק עם אבו מאזן לא להיפך. לכל אחד ולכל מפלגה יש זכות לקשור קשרים כאלה ואחרים על מנת להכתיר את מי שהם מוצאים לנכון לנשיא. אני מקוה מאד שרובי לא יאכזב. הוא איש המחנה הימני קיצוני. נתמך על ידי הבית היהודי. אני לא אוהבת את זה. אגב, מה משמעות המשפט "נשיא של העם"?
ובאשר למעבר ממחנה למחנה זה מעשה יומיומי אנשים משנים את דעותיהם לכאן או לכאן. אין בכך פסול העיקר שהם עושים זאת ממניעים טהורים.

למעלה