היום היגיע והמועמד הראוי יבחר..פעמיים כי טוב

תמיד קורע אותי מצחוק דיבורי הסרק על שלום

כמו שכל העולם מתעלם מהעובדה שמשה שבר את לוחות הברית ומסר לבני ישראל חוקים אחרים לגמרי, כך כולם מקשקשים עצמם למוות על דבר הבל שהם קוראים לו "שלום" כשהם יודעים מצויין שלעולם לא יהיה שלום בין ישראל לארצות ערב במקומות ששם לדתיים יש השפעה, כי כתוב במפורש לא להתחבר אחד לשני גם בתורה וגם בקוראן.
מצרים וירדן אינן מדינות עם שלטון דתי, אבל איתם זה לא שלום אלא הפסקת אש ויחסים בין מדיניים שבירים לגמרי.
אז תפסיקו עם "השלום" השיקרי הזה.

עמיקם10

New member
טבנקין היה ארץ ישראל השלמה..

וזה שציפי רוצה הסדר זה לא מעביר אותה לשמאל בגלל שהשמאל רוצים את זה.
בעיני היא ימין ובעינייך היא לא.
וזה מה שציטטתי מסנדרו-צבי ינאי שהעובדות הן הפירוש שלנו לעובדות אבל לא בהכרח - האמת.
משה דיין עבר מהשמאל היישר לממשלת בגין- ואמר שהוא תמיד נשאר סוציאליסט ואריק שרון תמיד שהיה מפא"יניק - ובן גוריוניסט
והר ציון גדל בעין חרוד..משמאל לימין. הנה שמעת !

יוליקה

Member
מנהל
כשעושים סקרים זה כאילו שאלו את העם

הרי עושים מדגמים באוכלוסיה ועל זה מתבססים...

DBB גם אותי לא שאלו...

י מ י ת 2

New member
אני חיבת להגיד שאני לא כל כך מבינה את

שלי יחימוביץ ושאר חברי המפלגות השמאליות שהצביעו בעד ריבלין. בתור בן אדם אחלה הוא חביב ודמוקרט, אבל מה, הדעות שלו ממש מפחידות אותי ואם הוא נתמך על ידי הבית היהודי זה כבר לא מוצא חן בעיני.
אבל אם הוא נבחר ואותי לא שאלו. אז שיצליח ונקווה לטוב.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, לנשיא אין אג'נדה פוליטית

וגם אם בעברו היה ימני - כעת הוא נשיא של כולם
ולדעותיו בעבר כבר אין משמעות - בדיוק כמו ששמעון
פרס שהיה שמאלני בעברו לא יכול היה לקבוע מדיניות
אחרת מהממשלה גם אם התבטא לפעמים כך.

עמיקם10

New member
שמעון פרס וגלילי נתנו לגוש אמונים

להתנחל. עובדה הממשלה היתה ממשלת מערך. והדיעות של שמעון פרס..הם כן ולא...בדיוק כמו שאמרו.
העובדות בעינינו כתב צבי ינאי -הן הפירוש שאנחנו נותנים להן.

גם פה צדקת

ראשית, איך משאל של 500 אנשים (אם זה נכון) יכול לייצג 8.000.000 ? זה הבל ורעות רוח.

שנית, נשיא הופך להיות ממלכתי, וכסמל הוא מעט מאוד מקושר לשטח ויותר לייצוג ודיפלומטיה.

שלישית, היו המון סקרים שהוכיחו שהם שיקריים אם בודקים היטב את הפרטים המוצגים בהם החל מהודעה שבשנת האבטלה הגדולה והיעלם התיירות נטען שהגיעו ארצה מעל מליון תיירים, שכאשר בדקתי את הנתונים לעומק מסתבר למשל ש-47% מהם לננו בבתי קרובים, שרק 8% באמת באו לטייל וכו, או סקרים שמחברים את כל הנתונים לא מקבלים 100% אלא פחות או יותר מזה.
וכו וכו

למעלה