היום היה את אחד הפרקים האהובים עליי

CoolBoy16

New member
אני מבין מה שאת אומרת...

אבל איך שהם עשו את זה זה דרך אחרת להסתכל על זה...הכל לא הולך מהסוף להתחלה אלא פשוט כיוון הזמן הוא הפוך מהזמן הרגיל...אז הגולשים כאילו קופצים בזמן אחורה וזה שהשעון זז אחורה זה סמלי זה סתם כדי להראות לך שהזמן שם הוא הפוך לזמן שהם רגילים...תנסי להבין שזה לא אומר שהכל ילך ברברס- אלא שפשוט הזמן מתקדם הפוך אני מסכים שזה הרבה יותר הגיוני שהכל- המים האנשים והמכוניות ילכו הפוך...אבל אי אפשר לעשות פרק ככה אז צריכים להסתפק בזה

GrandPrix2006

New member
זהו שאם מכוניות היו נוסעות אחורה

והכל היה הולך אחורה זה מה שהיה לא הגיוני! כי הזמן בעולם הזה
ל א
הולך אחורה!!!

CoolBoy16

New member
נכון

אני אומר שבעיקרון עולם שהזמן שלו הפוך...יותר קל לחשוב שהמכוניות והכל פשוט עושים הכל הפוך....למרות שזה לא הגיוני

Fairywitch

New member
לא נכון- כי אנחנו רואים את זה

מהעיניים של החבורה, ואם העולם הוא הפוך יחסית אליהם- אונחנו רואים אותם הולכים קדימה- אז המכוניות היו צריכות ללכת אחורה.

CoolBoy16

New member
אני פשוט מת על הפרק הזה../images/Emo9.gif

אחד הפרקים הטובים!!!!

Fairywitch

New member
פרק יפה, אבל...

כ"כ חסר הגיון ולא הגיוני, אפילו בתוך ההגיון הפנימי של הסדרה. השעון הולך אחורה- אז למה שאר האנשים הולכים קדימה כמוהם? והמים במפלים זורמים למטה ולא למעלה? וכן הלאה... טעויות בסיסיות וכמעט בלתי נסלחות

Fairywitch

New member
ועוד טעות מצחיקה:

הפרופסור: עברנו דברים יותר גרועים. ווייד: לא לאחרונה. כ"כ מהר היא שכחה את הטראומה אצל הקרומגים

גלבטרון

New member
היא לא שכחה

הבפרק הזה הופק שישי אבל שודר אחרון מכיוון שפוקס ראו בו פרק חלש שלא יביא הרבה רייטינג. הפרק של הקרומגס הופק תשיעי (אבל שודר כפרק 12) - במקור הפרק היה אמור להיות פרק סוף העונה, לפחות כך רצה טרייסי טרומה. בכלל כמעט כל הפרקים של עונה השנייה לא הופקו ו-/או שודרו בסדר "הנכון" בכלל. ישבתי על הנושא הזה שבוע ימים ואני חושב שהצלחתי לפענח את הסדר הנכון - מחר אני אפרסם את ההמלצה שלי על איך צריך לראות את פרקי העונה השנייה.

GrandPrix2006

New member
לא הבנת את הרעיון...

זה לא שדברים הולכים אחורה, מהסוף להתחלה. הם הולכים קדימה כרגיל - הגולשים הם היחידים שקופצים אחורה כל פעם. ועובדה שבשנייה שהם שינו את העתיד העולם נחרב.

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gif

זה שהשעון הולך אחורה זה כי הזמן בעולם הזה הוא הפוך...

nick at noon

New member
תודה לאל שאני לא היחידי

שרואה את חוסר ההיגיון כאן. אפקט התקליט = חרא של תירוץ הפקה לכך שהם לא ידעו איך לבצע את הרעיון של זמן בכיוון ההפוך. הרי קל מאוד לקחת שעון ולגרום לו ללכת אחורנית אבל לעשות יותר מזה כבר צריך לעשות קפיצות. ועוד איזה קפיצות, להוריד את האזיקים מאנשים במשפט. מה בדיוק עבר לפקיד בית משפט הזה בראש? איך זה הגיוני? ומילא אם מחליטים לקחת את הרעיון של קפיצות אחורה כמו דיסק, אז השעון אמור לעבוד נורמלי רוב הזמן ורק כשיש קפיצה אחורה לקפוץ אחורה. ובמילים אחרות: זה שאני פארנואיד - לא אומר שהם לא עושים טעויות נוראיות בהיגיון.

CoolBoy16

New member
אממ

השעון לא עובד נורמלי אלא בכיוון הפוך כי הזמן הולך בכיוון ההפוך... אני דווקא אהבתי איך שהם עשו את זה אבל נאלץ להסכים בקטע עם האזיקים...זה היה די מטומטם שהוא פשוט בא והוריד להם אותם

GrandPrix2006

New member
אגב בקשר לספרד החדשה

עוד רעיון גאוני ומבוצע היטב שמשלב בתוכו בקורת חברתית נוקבת. האמריקאית היא עוזרת הבית, האמריקאים הם המהגרים. מדהים! מה שכן, הם קצת הגזימו עם כל העולמות האלה שעמים שונים שולטים באמריקה - הרוסים, הצרפתים, האנגלים, ההודים וכו' וכו'.

nick at noon

New member
זה באמת היה טוב

הביקורת החברתית על מעמדם של המקסיקנים באמריקה.

GrandPrix2006

New member
../images/Emo124.gifיש לי רעיון

המדען שפיתח את התאוריה של הפרק הזה, סטיבן הוקינג, לגמרי במקרה מגיע לארץ בעוד יומיים (ב-7/12). למה שלא נתארגן, נפגוש אותו ונשאל אותו למה הוא בעצם התכוון שהוא פיתח את התאוריה הזאת?

the YOOK

New member
סתם שאלה...

איזו תיאוריה לדעתך הוא פיתח? ונ"ב קטן: השגתי הזמנה להרצאה!

גלבטרון

New member
התיאוריה שלו אומרת...

כי מבחינה תיאוריתית אין סיבה שקו הזמן ינוע בכיוון אחד בלבד ולא נניח בכיוון אחר. משמע, אין סיבה שהזמן ינוע קדימה אלא הוא גם באותה קלות יכול לנוע אחורה - אבל! אנחנו, כיצורים החיים בתוך הזמן, לא נבחין עם הזמן ינוע אחורה. לפני כמה שנים, אני חושב שהוקינג עצמו הגה תיאוריה נוספת (אם כי אני לא בטוח שזה היה הוא) כי בשלב מסויים היקום יפסיק להתפשט ואז תתרחש "הקריסה הגדולה" (היקום יתחיל להתכווץ שוב לנקודת ההתחלה שלו) וכאשר זה יקרה הזמן יתחיל לנוע אחורה. כמה שנים מאוחר יותר הוקינג או המישהו האחר שהגהה את התיאוריה תיקן עצמו ואמר כי הוא טעה וכי כאשר ואם במידה תתרחש "הקריסה הגדולה" הזמן לא יתחיל לנוע אחורה אלא הוא ימשיך לנוע כפי שהוא.

למעלה