היום היה בוקר שירה מלא חויות

כיסוף

New member
צעיף?

כאילו עלית לבמה ופצחת בשירה, ויוני הגיש לך את המתנה והיה בה צעיף? או משהו אחר? אולי הייתי צריכה לצלם גם את המתורגמנית אז הייתי מבינה.

כיסוף

New member
אהה אני חושבת שהבנתי

התכוונת לזה
עם הצעיף החום כמעט לקראת סוף האירוע? אם כן גם אני אהבתי את מה שראיתי
נו אני חכמה הלכתי לבדוק על מה את מדברת
אני מקווה שלא טעיתי

עכשיו שמתי לב למתורגמנית באירוע

כל הכבוד לארגון "בקול" על הנגשת האירוע לחרשים מסמנים!

והולך והולך והולך....

מסכימה שהיה מדהים. זו הפעם הראשונה שהייתי בארוע זה וכל כך נהניתי. היה מדהים. מסכימה שלי דן המתורגמנית תרגמה מדהים! הכי אהבתי את התרגום לשיר הראשון (והולך והולך והולך....) נפלתי מהכיסא! הבחורה פשוט מדהימה! ואיך זה שלא ראיתי אף אחד ממשתתפי הפורום? אני מרגישה כמו החרשת שתמיד יודעת האחרונה.... אפילו פה. כולם יודעים מי זה צלף, כיסוף , וכו' ורק אני לא! הארוע היה באמת מדהים,וכל הכבוד למארגנים , (חתיכת עבודה!). רק דבר אחד הפריע לי בארוע: את המתורגמנית לא שמו על המסך כך שאני בספק שמי שישב רחוק או ביציע העליון ונזקק לשרותיה, הצליח להבין אותה. היה יותר טוב אם היו מודיעים לחרשים שצריכים את שרותיה שמי שרוצה לראות את המתורגמנית שישב קרוב. זה דבר אחד. דבר שני היה יכול להיות יותר נחמד אם היו מושיבים את כל המסמנים יחד כי הרגשתי קצת מוזר לשיר את השירים בשפת הסימנים כשכולם מסביבי לא. אם היו מכוונים את המסמנים לשבת יחד, במקום שיוכלו לראות את המתורגמנית היטב, זה היה יכול להיות הרבה יותר נחמד. גם מבחינה ויזואלית בקול היה מרוויח מכך - שהיו רואים קבוצות, ואת האינטגרציה. פועל יצא, שרק מעטים סימנו, אפילו מבין המסמנים, כי היה להם פחות כייף לסמן לבד....

0ne Man

New member
איזה קטע- גם אני אהבתי את התרגום

של הפזמון "והולך והולך והולך..." התנועות החינניות של לי דן (עוד תחשבו שהתאהבתי בה מרוב שבחים) בשעה שהניעה את ידיה שוב ושוב לסמן את תנועת ההליכה... אין, אין מילים...

0ne Man

New member
ובקשר למה שכתבת -

שלא נפגשת עם אף אחד מהפורום - למי שלא זוכר, אני ניסיתי לארגן "מיני מפגש פורום" באירוע של שירת האדם והצעתי לכם להפגש במרוכז באירוע לשם היכרות, אבל אף אחד לא התייחס להצעה שלי, בזמנו, ואני ירדתי מזה. ועכשיו אני שומע כל הזמן "כמה חבל שפיספסתי אותך"...מכל מיני גולשים שהיו באירוע, ושלא יצא לנו להיפגש ולעשות היכרות. חבל...היה מעניין להכיר את כל הגולשים...אבל אני מקווה שבאירוע הבא נתארגן כולנו למפגש היכרות.

צלף

New member
הבוקרון היה דחוס

גם ככה היה הרבה מה לעשות, ואי אשר היה להספיק את הכל. אני אישית לא הבחנתי שיש תערוכה של אמנים לקויי שמיעה, פשוט הייתי עסוק כל הזמן רק אחר כך במוצאי שבת למדתי מה פרוספקט שהתקימה תערוכה שלימה בלי שהבחנתי בה

צלף

New member
בסוף הבוקרון שהגיעה שלב מחיאות

מחיאות כפיים - וצינו את לי דן אזי רוב הקהל קם להריע... בבוקרון ההוא ישבתי הרחק מאיפוא שלי דן עמדה, אבל בערב שירה הקודם לפני שנה ישבתי מולה וראיתי שכל המסמנים שיבו מולה ושרו בסימנים בקצב איתה... היה חן גם בסימונים שלה גם למי שלא הבין...

כיסוף

New member
מירית מירית תעצרי וגם לשירה ועוד

ראשית אני כן אמרתי לך שלום וגם אמרתי לך שהשיער שלך מאוד יפה ומתאים לך עכשיו. עכשיו תנסי לחבר מי החמיאה לך שאת נראית טוב ותראי שאת לא האחרונה שיודעת. ולשירה, למען האמת הופתעתי שמכל האנשים שאת בטח מכירה מקרוב וחברים שלך שפגשת באולם בחרת לציין את שמי ואת צלף כי היתה בעיה קלה שלא הצלחת להבין אותי בדיבור אני חשבתי בגלל שאני מדברת מהר והתחלתי להוריד מהירות וחזרתי על משפטים שאמרתי ובסוף מתברר שבעצם גורם הבעיה זה המסטיק שלעסתי ושמסטיק מהווה בעיה בתקשורת גם לא הייתי מעלה על דעתי שמסטיק הוא מפריע עד שאת אמרת לי , אני חושבת שמרב
אני בלעתי את המסטיק מוקדם מהרגיל (נו כן סטיה שלי בליעת מסטיקים
) שמחתי לפגוש גם את תמורל'ה איזה קבלת פנים עשית לי
וואו. וגם את מילי
. ואיך אמרתי יוני רועה גדול גדול גדול גדול מהחיים. איך שנכנס נדלקו לי הפיוזים והברקים בעיניים
אין עליו , לא בעליונים שלי ולא בתחתונים שלי

עכשיו ממש לא נעים לי...

זה לא שאני טובעת בים של מחמאות אבל אני רגילה שבפורומים כאלה אומרים אחד לשני "אתה נראה טוב" בתור פתיח נימוסי לשיחה, אז אני לא ממש מתייחסת. היחידה שאולי אמרה לי וכן שמעתי מה היא אמרה כי היא תמיד אומרת את האמת זה אולי שירי הורניק. אז זו את- כיסוף? HELP SOS מיהי כיסוף?

בחייאת!

אבל בעצם כשאני קוראת שוב את מה שכיסוף כתבה זה בכלל לא מתאים לשירי אז אני מורידה את האפשרות הזו. נו תהיו נחמדים....

כיסוף

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קודם שאמרתי לך מחמאה אז התכוונתי למה שאמרתי לך. עשית גוונים בהירים בשיער וזה ממש יפה לך בעוד שתמיד מה שאפיין אותך זה שיער ארוך וזנב סוס. וזה לא היה רק כאקט של נימוס . שירי אני בטח שלא! ואני גם לא יודעת מי זאת. הכי קטע שתמיד בשיחות עם צלף הוא אומר לי כולם יודעים מי את ואני אומרת שאני לא חושבת ובפורומים אחרים פונים אליי בתור בן/נער
ולכן הוספתי שם כיסוף - ואני בת. את שמי למרות שחלק יודעים אני לא אכתוב. תבררי בסביבה הקרובה יגידו לך

צלף

New member
הילדות שלי שחקו ב../images/Emo65.gifים כל השבת

בבלונים
שהבאנו להם מבוקר שירת האדם
ואני שיחקתי בבלון הוירטואלי שלי...
היה נחמד להפגיש את אשתי עם הדמויות מהסיפורים שלי על הפורום, לפגוש כל מיני גולשים מאחורי הכינויים שלא ניחשתי מי הם (מילי לא ניחשתי בכלל שאני מכיר אותך הרבה זמן) וגם לשמוע שבחים על הניהול של הפורום
רבה
השירה עצמה, אודה ולא אבוש, לי היה קשה לשיר בהתחלה, אינני יודע איך השמיעה שלכם, אבל הפעם לא שמעתי את המילים של יונו ב- FM (את דברי המנחים שמעתי טוב), ובהתחלה הלכתי קצת לאיבוד, הסתכלתי בשירון ולא ידעתי איפוא שאני נמצא בשיר , אני סבור שהוספת הלווי המוסקלי בלעה את המילים של יוני, רק אחר כך הצלחתי להיכנס לקצב דרך הכתוביות, שהוקרנו על המסך שהציג את המנחה... (חידוש טכני ראוי לציון) אמצעי עזר שעזר לי בהופעה היו הבלונים
דרכם הצלחתי לחוש את הקצב שאותו לא חשתי כל כך בגלל המוסיקה... נהנתי מהשירים ומהחויה של השירה, ואהבתי את הרעיון של אהרלה קמיניסקי לעשות מהקהל תיזמורת, אני סבור שאם מזכירים את נתי מיכאלי, היה מקום להביא אותו לבמה לתת הופעה קצרה בתיפוף (בתור המתופף הלק"ש). גם אשתי השומעת אמרה שההופעה היתה נחמדה... הערות טכניות:
כדאי שהשירון לא יהיה מבריק, היה לי קשה לראות את המילים בגלל הסינוור של האור.
כדאי שהמופיעים לא יופיעו בלבוש בהיר על הבמה, כל פעם שהכתובויות היו על רקע בהיר הם נעלמו...

צלף

New member
ואיפוא הדתיים ../images/Emo35.gif

באו לבוקר שירה המונים, אני חושב שיותר מאשר בערב שירה לפני שנה, אבל שהסתכלתי בקהל באולם, מספר הכיפות ניתן היה לספור על כף יד אחת. אני מתאר שזה היה צפוי, יום שישי קצר ומחויביות משפחתיות מקשות מאוד על לפנות יום שישי לבוקר שירה במיוחד לאלו שגרים קצת רחוק... גם אני אישית שבוקר שירה היה מאוד חשוב לי, זה לא היה פשוט. יתכן שכדאי לעשות את ערב/בוקר שירה פעמיים בשנה כאשר בקיץ אפשר לקיים את בוקר שירה ביום שישי בקלות (השבת נכנסת בקיץ בשעה 19:30 מה שמשאיר יום כמעט שלם - לעומת החורף עכשיו שהשבת נכנסת ב- 16:40). חבל שבוקרי שירה יהיו רק לנחלת מגזר אחד באכלוסייה...

K u d z u

New member
אני חושבת שפעם אחת בשנה

זו עבודה מספיק קשה בשביל כל האנשים הנפלאים שהרימו את ההפקה המדהימה הזו, אתה רוצה להרוג אותם מרוב עבודה?!?
אני מצרפת את קולי לכל השאר, ורוצה להגיד שהיה אירוע פשוט מדהים בכל קנה מידה - מקום נהדר, מנחה מצויין חם ומשעשע, מתורגמנית משכמה ומעלה והיה מה זה כיף (ועליי להודות במיוחד לבלונדינית אחת שאי אפשר להגיד לה "לא" על זה שבכלל הייתי ב ת ו ך האולם וקרוב לבמה, במקום נעולה בחוץ בוכיה לפני הסדרנים הקפדנים...) צלף, לדעתי אם הציבור הדתי ברובו לא הגיע, זה לא היה מפני שהאירוע היה ביום שישי בבוקר. קטונתי מלדעת את כל הסיבות, אבל לא נראה לי סביר שפעם אחת לבוא בשישי בבוקר זה כל כך נורא, כאשר לבוא מרחוק בלילה הרבה יותר קשה ודורש הרבה יותר תכנון מראש. ייתכן שהסיבות היו אחרות. למירית, אני לא יודעת למה הפעם פחות סימנו ביחד, אבל האם לדעתך הושבה של כל המסמנים ביחד זו אינטגרציה?! אני, שלא דוברת שפת סימנים, כן סימנתי קצת, קשה לא להסחף אחרי התנועות היפות של לי דן, אבל אלה שישבו לידי (שכן ידעו שס"י) לא סימנו בכלל... ולאיש אחד, אני אישית לא בעד "מפגשי פורום" במרחב הלא-וירטואלי. הרבה אנשים כאן כותבים עם כינויים, ואני מניחה שחלק מהסיבה היא מפני שאינם רוצים להחשף. גם אותי "גילו" ולא מפני שגיליתי מי אני, ולמרות שזה בכלל לא נורא זה גם לא מה שרצוי. אם כולם מסכימים אין בעיה, אבל ראית בעצמך שהתגובות להצעה להזדהות בבירור ולהפגש במיוחד נפלו.

0ne Man

New member
לדעתי

מי שהיה מעוניין להכיר את שאר הגולשים, היה מגיע ל"מיני מפגש" ומי שלא היה מעוניין להיחשף- פשוט לא היה מגיע. נוצר עכשיו מצב, שכמה גולשים שכן רצו לעשות הכרות עם שאר הגולשים- כמוני, וכמו מירית וכמו שירה - פספסו את הגולשים האחרים כי לא הצליחו לזהות אותם בקהל. אם היינו מתארגנים מראש להפגש בנקודת מפגש מסויימת בלובי - היינו מסוגלים להכיר זה את זה. בגלל שלא תיאמנו מראש - פיספסנו הזדמנות לעשות היכרות...וחבל

כיסוף

New member
פחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo31.gif

תרשה לי לגחך קצת פיספסו גולשים? טוב נו נכון יש גולשים שנראים
שפשוט נורא עושה כיף להגיד אויי לא ראיתי וואו דרכתי על משהו קטן איזה כיף למחוץ משהו קטן ויש אנשים שלא מבחינים ב
כי הם דומים לכאלה
קטנים קטנים. ויש כאלה שמרוב שהם קטנים כאלה
נו שויין חיות חיות הגמל לא רואה את הדבשת שלו גם קשה להוציא מילה בת ארבע אותיות ש- ל - ו -ם כי המחיר הוא כמו כל התרומות שנתרמו לערב הזה. אבל שאר המשתתפים כן עמדו במעגל והציגו את עצמם כן הרוב המוחץ של הכותבים כאן אפילו בשמם הפרטי. אז מי לא התארגן שאני אבין? לא היה תיאום? פחחחחחחחחחחחחחחח...
השמממממממממש תידום מעזה לרפיח , ירח ילבין על פסגת החרמון, פרחים בקנה ובנות על צריח ישובו לעיר חיילים בהמוןןןןןןןןןןןןן

בחיי, להכנס ללשכת ראש העיר יותר קל

מלשכנע את הסדרנים לתת לך להכנס לאולם.... (מנסיון!) ולא עזרו כל ההסברים שחברים שמרו לנו מקום. האולם "מלא" ואין יותר נכנסים. אפילו שחלק מ"האולם המלא" היו מקומות ששמרו לנו... ולקודזו- אני מקבלת את התודה שלך על העקשנות שגיליתי, ואת בקשת הסליחה על חוסר האמון שגילית באותו הרגע, שלא ניכנס בסוף ושעדיף לוותר....

K u d z u

New member
הוד מלכותי עדיין מודה לך,

אבל מתי אמרתי "לוותר"? אני?!? ככה את מכירה אותי? אמרתי - תעזבי כאן, עדיף לנסות לחזור ליציע... הרי לפחות 5 פעמים ניסו לגרש אותנו מהדלת...

למעלה