היום היה לי קצת קשה

blonda3

New member
מכשפה ומפלצת....../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אך אילו מילים חביבות עליי.... טוב-גם אני שמעתי הרבה את המילה מכשיפה....... אז עוד לא ידעתי שנתברכתי "בכוחות"
(תיזהרו ממני שמעתם?
) אני גם משתדלת לעשות שמוש לטובתי... מתנהגת די בדומה למה שכתבת על עצמך באמת לא תמיד אוהבים אותי ולא כולם אבל לרוב מבינים שאני אמיתית ובלי הצגות... ל מחפשת לפגוע באף אחד בכוונה לפעמים אנשים נפגעים כי אני אומרת מה שחושבת בפרצוף... וזהו. אהבה באמת חשובה מבילוי והצלחה...תלוי מה זאת הצלחה להצליח להעביר את החיים הללו בשלום זאת הצלחה בעייני... גם אני אוהבת להתפלסף ברוכה הבאה למועדון.......

rolan

New member
מחר יום שישי

בלונדיק מה שאת מתארת רחוק ממני מרחק רב.... וקשה לי לתאר את עצמי בסיטואציה דומה, אני גם לא ממש הייתי רוצה לייעץ לך כאן מה עושים, אני רק רוצה לנחם אותך קצת. אני רוצה להגיד לך שאת נהדרת, ולמרות הקושי והכאב, את ממשיכה ורצוי שתמשיכי לתת לאמך את החום והאהבה להם היא זקוקה היום יותר מכל. אמך, כנראה (אני לא מכירה אותה) לא יודעת לקבל את הנתינה שלך, מנסה למנוע אותה ממך, ואת אל תתני לה
גם אסור לשפוט אותה היום, היא עצמה מאוד מבולבלת, ואם אני מבינה נכון, אותה "מחלה" גורמת לחולים בה להוציא המון המון כעס על הסביבה ואפילו על קרובים ואהובים.... אני זוכרת שכאשר אמי היתה באחד משלבי מחלתה (סרטן השד), הוציאה המון כעס, כעס כזה שלא הכרתי אצלה מעולם. אמא שלי אף פעם (ממש ממש אף פעם) לא כעסה עלי או על אחיי. בתקופה הזו היא היתה איומה, ממש נוראית ובלתי נסבלת. אני זוכרת שבשלב מסוים כש"נשבר" לי מההתנהגות שלה קיטרתי לחברה והיא הסבירה לי שזה חלק מהתהליך... אם תרצי אפרט בהמשך... מקווה שלא יצא לי מבולבל - אמא זה דבר רגיש אצלי...

blonda3

New member
../images/Emo151.gifאני כנראה שחקנית טובה

ממשיכה לשחק אותה כאילו לא קרה כלום ואמא שלי לא יכולה לנחש מה בעצם עובר עליי בגללה.... (כשהייתי ילדה היא היתה נפגעת בגללי...) ואני מצליחה בד"כ לתת לאמי את החום והאהבה שהיא צריכה. בעבר תמיד ניסו למנוע ממני לעזור ולתת לבני משפחה אחרים ואיך זה מתבטא אצלינו-שאומרים לי (או לאחרים) לא לבוא לבקר כדי "לא להפריע.....אבל הם...כן הולכים לבקר.... לגבי המחלה. אני לא יודעת מה קודם למה-הכעסים למחלה או המחלה לכעסים...... כי לפעמים הכעסים הם שמביאים את המחלות הללו.... אז אמי כרגע עדיין לא כועסת על כלום. בינתיים היא מאד נחמדה. נקווה שהתוצאות תהיינה טובות.... ונקווה שהיא תהיה בסדר. אני יכולה להבין שאמך כשהיתה חולה הוציאה המון כעסים-וזה בטח היה לכם מאד קשה. גם אני כשרע לי או כשקשה לי אני נהיית חסרת סבלנות ולא הכי נעימה-אז אני יכולה להבין גם כעסים של אנשים אחרים. וכתבת גם על הבלבול- אז אני נעשיתי קצת מבולבלת כי זה נחת עלי בהפתעה.... תודה רולן בכל אופן ואת מוזמנת לשתף....

בלונדה סליחה שמתפרצת כאן..

מה קורה???????????. את כותבת לי ולא אומרת לי שרע לך? איךךךךךךךךךךךךךךךךךך? בלונדה שלי..לא יודעת מה קורה..רק החלמה ובריאות אני יכולה לאחל לאמך.

blonda3

New member
../images/Emo24.gifמיכלי תודה../images/Emo24.gif

הכל קרה במהירות. לי נודע רק יומיים לפני הניתוח..... עכשיו מחכים לתוצאות הבדיקות. אמא שלי חושבת שהיא הולכת למות ואני אומרת לה שתפסיק לבלבל את המוח...... זה קשה להיות במצב הזה מצב של אי וודאות. אני בד"כ אדם אופטימי ומסתכלת על החיוב שבדברים אבל קשה להביא מישהו אחר(עקשנית כמוה) לראות את הדברים כפי שאני רואה...... אני משום מה דווקא אופטימית לגביה יש לי הרגשה שעכשיו דברים ישתנו אולי לטובה....אני מקווה נדמה לי שאני הולכת לשנות פאזה...... אני מקווה שהיא תהיה בריאה. מבטיחה לעדכן..... צריכה עכשיו המון כוחות..... מאיפה לוקחים?

למעלה