היום היום הולדת של הארי

אעאעאעאעא יום הולדתתתת

מזלל טוב להארי בעלי שיחייה עד 8076428532675675 שנים יפות ומאושרות! שיהיה לו מזל טוב אושר,הצלחהה,בריאות ושתמיד יהיה לו חיוך על הפנים כי יש לו את החיוך הכי יפה בעולם !! אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבתתת אההה אליל מיןן שכמותווווו

loli kiss

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifHAPPY B-DAY HARRY../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אני בכזה דיליי דאמטט :/ אני לא יכולה כבר עם הבצפר הזה.. כל היום אני עסוקה בשטויות של לימודים או במחויבות האישית הדבילית הזאתי .. אין לי זמן ל כ ל ו ם !!@#$%^!@#$%^ אבל זה ממש לא המקום להוציא את זה אז- הארייי מזל טוב סקסי אחדד
קודם כל עד 123456789+ אושר עושר בריאות [טפו טפו טפו] כושר אהבה [עוד הרבה שנים כאלה לך ולאייזי חח] שימחה [כי אתה חלק ממקפליי אז איך לא תהיה לך שימחה?! XD] וכמובן - עוד המון שנים של הצלחה עם מקפליי
שתהיה לך ת'יומולדת הכי מדהימה בעולם ושדני, דאגי וטום יעשו לך שמח P: תמשיך להיות כזה סֶקסינסס [
], מהמםם [
], מצחיק, חמוד בטירוף, מתופף מדהים [!!!] שיודע לנגן בגיטרה וגם לשיר פעם במאה XD, פשוט מי שאתה- כי אנחנו מתים עלייך בדיוק ככה
כמובן שאל תפסיק לעולם לעשות ליפסטינג לשירים של בוי באנדס כי אתה פשוט הורס כשאתה עושה את זה!@#$ אתה כבר בן 22 ! וואי חתיכת גיל חח אבל אתה הארי תמיד תישאר צעיר בפנים D:
אז הארי- אנחנו אוהבים אותך פה בישראל ומחכים כבר לשמוע סולו דרמס שלך
אז יאללה, תזיז ת'תחת השקסי שלך ותבוא לפה P:
-דנה- וואי אני מרגישה פאתאטית בטירוף
לאנורא חח

../images/Emo220.gifמזל טוב!!

היום יום הולדת, תראה יש פה סוד ישן חדש, תפרוס את הלחם- תגע במשהו קצת מושלם, כבר אמצע הלילה, חשבת אולי כדי לישון, אבל משהו תקוע, תקוע עמוק בתוך הגרון... נכון אתה יודע, כל כך משגע, לפני שאתה נוסע,בוא בלי פחד, קח אותי ככה.. היום יום הולדת, חשבת כמעט על כל הפרטים, הזמינו לך חדר, שמיים כחולים עם כוכבים... נכון אתה יודע, כל כך משגע, לפני שאתה נוסע,בוא בלי פחד, קח אותי ככה.. למה רשמתי את זה?לא יודעת,כי זה נדבק לי היום בראש.. הארי.. הופ הופ טראללה,זקנת לך בעוד שנה, זקנת,אך מיום ליומו,אתה ניראה רק יותר צעיר.. הייתכן כי אתה בנאדם? אתה חתיך ללא ספק.. בקיצור הארי, למרות שאני יודעת שלא תקרא את זה.. מזל טוב, מכל הלב.. באמת,כל מה שתרצה.. והיי,אני בתור ילדת גיל ה-טיפש-עשרה,אשמח אם תבואו לארץ,ואז אני אהיה בין אלה שיכינו שלטים"תעשה לי ילד" או משהו כזה.. ניראה לי...-_- מזל"ט הארי, פשוט מזל"ט.. דורה:)

Yu vi

New member
קצת באיחור...מזלטוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

נמנמ אז שיהיה לו המון מזלטוב
שימשיך להיות סקסי. XD [אני כזאת מקורית><] 333333>
אני חסרת רעיונות היום. >< נו בעצם, לא רק היום.
^^'

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifוהוא.. בן 22, נכון?=]

שיהיה לו במזל, רק טוב
ושיפסיק לעשן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo65.gifHappy B-Yesterday ../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

כן, קצת באיחור..
שיהיה לו המון מזל טוב
ורק טוב

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifקצת בדילאיי../images/Emo122.gifאבלל מזלל טוב!!!

וואי.. מלא מלא מזל טוב.. עד 300 שנה ויותר
אממ.. לא יודעת שימשיך להיות כמו שהוא
אז בקיצור מלא מלא מזל טוב!!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gifהארי המדהים מכולם../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

באיחורון קטןXDD שיה לו עד 120
והכי חשוב המון אושר והצלחה
ושימשיך להיות המתופף הכי כוסון
חולה עליוו,ועל העיינים שלוו^&$@#$%^&*&^#@ happy birthday
|

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifבדילי ארוךךךךך!../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

שיהיה לו הכי אושר בעולם!!! ושהוא ואייזי יתחתנו כי הם זוג מזה יפה!
והמון בהצלחה בלהקה
הלוואי והיה רואה שאני מאחלת לו

למעלה