היום הייתי בחרמון היה טוב, אבל ...

alonaski

New member
אני יכולה לתאר לעצמי... ../images/Emo13.gif

אבל אני גם יכולה לתאר לעצמי למה זה "לשעבר"....
כאילו דא...? כאילו 1 ועוד 1 זה 2 ...

liran87s

New member
אני לעומת זאת הייתי בשבת והיה ../images/Emo9.gif

איזה כיף, השלג היה כל-כך טוב, גלשתי עם שתי חברים וזה היה ממש ממש כיף ! צוות החרמון פעל בצורה סבירה ביותר, היה לי ממש כיף, הבעסה שבסוף היום טעיתי בפניה כשגלשתי בפאודר, והיה ממש ממש קשה להחלץ, הייתי צריך לטפס חזרה עם הבורד עם הגב ואז כשניסיתי לעמוד גיליתי שזה חסר סיכוי, אז גלשתי לודג' עד למטה, היה דיי נחמד.... אבל הגעתי במצב של מוות קליני, לא יכולתי לזוז, רק קניתי שוקו ושתי בקבוקי מים וישבתי שלושתרבעי שעה עד שיהיה אפשרות לנסוע חזרה - פשוט לא יכולתי לזוז
(תמונה מצורפת...), הרגשתי בשינוי קיצוני ביכולת הפיזית שלי מלפני הפציעה, אבל ישתפר בטוח... קיצר, היה יום ממש טוב, יום למחרת הגעתי לטיול השנתי באיחור של 7 שעות, הגעתי ישר לאכסניה, והיה טיול
|4|
- חזרתי אתמול בילילה הביתה. היו ארבע ימים ממש טובים בקיצור !

liran87s

New member
כן, כבר לא מרגיש הבדל בה ../images/Emo6.gif

היה איזה קטע ביום שסחבתי את הבורד על הכתף ופתאום שמתי לב שזאת הימנית... הבעסה זה ששאר הגוף נהיה חלש יותר.... גם נהייתי פרנואיד, שזה הכי בעסה. אבל זה יעבור לי....

zambush

New member
אני נוסע ביום שלישי ../images/Emo73.gif

אם האתר יהיה פתוח, מקווה להנות ולשתף אתכם בחוויות

alonaski

New member
המממ... לירן... ../images/Emo122.gif

נראה לי שגם איחרת (בשנה!...
) לשיעור בלשון... גלשת עם שתי חברות!!!! או... עם שני חברים. אבל לא יכול להיות - "שתי חברים"! (כמו גם שלא יכול להיות - "שני חברות!"....) תגיד - זו התמונה הכי טובה שלך?!?!... D-: לא מצאת משהו יותר מוצלח?... אבל הכי חשוב - איפה היה לכם הטיול השנתי? זה נשמע לי מעניין... באילת? איפה טיילתם? מה עשיתם?...

xski

New member
אלונה - אני חושב שלאבשלום קור../images/Emo8.gif

יש סיבות ר צ י נ י ו ת לדאגה מהתחרות החדשה (מתי את מקבלת תוכנית משלך בגל"צ???!!!...
).

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif)) כן... אבשי ממש לחוץ

הוא התקשר אלי בסוף שבוע וביקש שאמתן את המתקפה...
שהוא לא מצליח לעמוד בתחרות נגדי...
חחח...

liran87s

New member
יש מלא תמונות, ובאמת איחרתי לשיעור

בלשון והמורה הנחמדה טרחה להשאיר אותי בחוץ עד סוף השיעור, וזה קרה הבוקר... בקשר לתמונות, צילמתי הכל בפוקוס הלא נכון, הכל בפוקוס שמיועד לעצמים במרחק של עד 30 ס"מ אז כל התמונות יצאו טשטוש אחד גדול... אני מצרף עוד אחת להמחשה...

liran87s

New member

בלשון והמורה הנחמדה טרחה להשאיר אותי בחוץ עד סוף השיעור, וזה קרה הבוקר... בקשר לתמונות, צילמתי הכל בפוקוס הלא נכון, הכל בפוקוס שמיועד לעצמים במרחק של עד 30 ס"מ אז כל התמונות יצאו טשטוש אחד גדול... אני מצרף עוד אחת להמחשה... ויצאני לטיול בגליל התחתון.... וואו... זה היה ממש ממש כיף !! מכל הבחינות, גם אלה שלא תחשבי עליהם... אבל אני אפרט את מה שכן... היינו בחמת גדר, והיה ננש פ-י-צ-ו-ץ !! איזה נעים.... איזה חבל שכל עשר דקות צריך לצאת.... בקיצור, יש לי גם אחלה שכבה (לרוב) - אה, ו... המיטה שלי בחדר נשארה מסודרת עד היום האחרון, וזה כי ישנתי בחדר של הבנות, והיה ממש ממש (ממש) אמממ... ממש ממש כיף.....
כל המורות ידעו אבל.... לא עשו כלום.... חמודות... אין מה להגיד.... בקיצור, אני רוצה עוד............

liran87s

New member

בלשון והמורה הנחמדה טרחה להשאיר אותי בחוץ עד סוף השיעור, וזה קרה הבוקר... בקשר לתמונות, צילמתי הכל בפוקוס הלא נכון, הכל בפוקוס שמיועד לעצמים במרחק של עד 30 ס"מ אז כל התמונות יצאו טשטוש אחד גדול... אני מצרף עוד אחת להמחשה... ויצאני לטיול בגליל התחתון.... וואו... זה היה ממש ממש כיף !! מכל הבחינות, גם אלה שלא תחשבי עליהם... אבל אני אפרט את מה שכן... היינו בחמת גדר, והיה ננש פ-י-צ-ו-ץ !! איזה נעים.... איזה חבל שכל עשר דקות צריך לצאת.... בקיצור, יש לי גם אחלה שכבה (לרוב) - אה, ו... המיטה שלי בחדר נשארה מסודרת עד היום האחרון, וזה כי ישנתי בחדר של הבנות, והיה ממש ממש (ממש) אמממ... ממש ממש כיף.....
כל המורות ידעו אבל.... לא עשו כלום.... חמודות... אין מה להגיד.... בקיצור, אני רוצה עוד............

liran87s

New member
צריך לצאת מהמים כל 10 דקות כדי ../images/Emo9.gif

שהביצים לא יהפכו לשקשוקות.... אם נשארים יותר מ-10 זה לא בריא וזה יכול לפגוע בזרע אז צריך לצאת כל 10דקות, לתת להם לנוח ואז לחזור לעוד 10 דקות....

liran87s

New member

liran87s

New member

liran87s

New member
מה שקורה עם הפורום הזה ממש לא טוב

הוא כל שניה עושה הודעת שגיאה, אני שוב שול ושוב שולח ועוד פעם ועוד.... ואז אני שולח הכל בלי תמונה והוא מציג את כל מה שניסיתי לשלוח כולל התמונת.... מה זה הפורום הזה ?! למה הכל משתגע פה בזמן האחרון ?!

shaibahir

New member
גם אני הייתי היום (ד') והיה מעולה

היום היה אחד מימים הממוזלים בהם היו אפס תורים בכל הרכבלים. גודל האתר נתון (עד שנכבוש את הסורי [?!?!]) - אין מה לעשות. ליפול ביום ללא תורים - זה כבר עניין אחר...

למעלה