היום הכיתה שלי נפגשה והייתה

fayd הפשוש

New member
רספיוטין יקירי יש לי רעיון.....

אולי ניקח את הקורבן שלך ושל דנה מחמל נפשי שאני חושב שאני יודע מי הוא וניקח את שלי שכולם כבר יודעים מי הוא נשים אותם בחדר אחד (אם העקרבים הנמלים והארבה החד גבתי שלי...) (לא מוותר אליו!) ונכריך אותך לישמוע שעות! תקליטים ישנים של מילי ונילי.... (ואז.... ואז..... יש לי רעיון טוב.... ממש מעולה.... וגם יעל לחדבר, בנים התקשיבו טוב טוב ותרשמו הערוןת כי זה חשוב!: אנחנו ניקח אותם, וניקשור אותם לחוט מהדיים מהתיקרה קך שהם היו תלויים מהדיים מהתיקרה, ואז ניקח סכין גילוח, ונעשה בהם המון המון המון חתכים, ואז נסובב את החוט שאליהם הם תלוים, ומה יוצא? גם הם מתים, וגם צבעת את החדר שלך מחדש! כן! זה גאוני!

resputin

New member
"מלוכלך ופשטני" אמר הניו יורק טיימס

וחוץ מזה, יש לי רעיונות הרבה יותר צבעוניים מזה...|חיוך זדוני|

TwelveEyes

New member
*מגלגלת עיניים*

למה צריך להיות כ"כ ראוותניים ומסובכים? למה אי אפשר פשוט להרוג במכה - לערוף ראש, לירות, לדקור באיברים חיונים... למי יש כוח לתכנן? בעצם, אתם יודעים מה? שניכם יכולים לשחק איתם ואז כשיימאס לכם אני אגלגל איזו גיליוטינה פנימה ואסיים יפה :)

fayd הפשוש

New member
צ צ צ דנה את פשוט חסרת כל מעוף

למה סתם להרוג? זה לא יצרתי..... מה היתה לך ילדות עשוקה? ההורים שלך לא נתנו לך לצייר בגואש כדי להביע את עצמך?, ואתה יודע רספיוטין? סבבה בו נעשה תחרות: כל אחד בתורו יגיד את הרעיון הכי יצרתי שלו להרוג אותו ולמי שיגמרו הרעיונות הוא יפסיד מה אתה אומר? אני מזמין אותך לדו קרב של המחשבה והיצירתיות! בשם אדגר אלן פו והמרקיז דה סאד האם אתה מקבל את ההצעה?

resputin

New member
לא כאן, באייסיקיו אולי.

לא נגזום מקום בדפי הפורום למען זה..

TwelveEyes

New member
לא... |במבה אדומה|

זה פשוט עניין מעייף... אני זקנה כמעט כמו שרימפי :) רחמים עליי :)

TwelveEyes

New member
תצחק תצחק...

נראה מי יקבל סאונד קליפ שלי שרה את Closer...

TwelveEyes

New member
*מנפנפת בסאונד קליפ*

כן, אני טיזרית ^^ נו, כשתיכנס למסן אני אשלח לך.. אולי

למעלה