היום הכנתי משאריות
כדורי אורז מלא וכוסמת ברוטב עדבניות, חסה וסלרי. כך רוקנתי סופית את כל השאריות.
לאורז עם הכוסמת שנשאר לי במקרר הוספתי מלוא חופניים אגוזים טחונים דק, כמה כפות רוטב סויה וכמה כפות קמח חומוס.
לסיר הכנסתי מעט שמן זית ועליו כך וכך עלי חסה שנשארה מיותמת ועייפה חתוכים לרצועות, ראש גבעולי סלרי חתוכים לטבעות, מעט מלח ונתתח לזה אידוי קל. בינתיים במעבד מזון טחנתצי קופסה של עגבניות מרוסקות, 6-7 שיני שום, בצל גדול חתוך לארבע, מייפל טבעי , מלח, פלפל אדום חריף וחוואייג' למרק.
את הכבודה האדומה הוספתי לסיר עם הירק והוספתי פחית מי ברז.
בתוך הרוטב הזה שיקעתי כדורים מתערובת האורז, הנמכתי את החום וזה עומד מכוסה וממתין לריכוך הסלרי. לשונאי הסלרי אפשר להשתמש בכל ירק/ שראית שתחת ידכם, העיקר שיתן טעם.
כדורי אורז מלא וכוסמת ברוטב עדבניות, חסה וסלרי. כך רוקנתי סופית את כל השאריות.
לאורז עם הכוסמת שנשאר לי במקרר הוספתי מלוא חופניים אגוזים טחונים דק, כמה כפות רוטב סויה וכמה כפות קמח חומוס.
לסיר הכנסתי מעט שמן זית ועליו כך וכך עלי חסה שנשארה מיותמת ועייפה חתוכים לרצועות, ראש גבעולי סלרי חתוכים לטבעות, מעט מלח ונתתח לזה אידוי קל. בינתיים במעבד מזון טחנתצי קופסה של עגבניות מרוסקות, 6-7 שיני שום, בצל גדול חתוך לארבע, מייפל טבעי , מלח, פלפל אדום חריף וחוואייג' למרק.
את הכבודה האדומה הוספתי לסיר עם הירק והוספתי פחית מי ברז.
בתוך הרוטב הזה שיקעתי כדורים מתערובת האורז, הנמכתי את החום וזה עומד מכוסה וממתין לריכוך הסלרי. לשונאי הסלרי אפשר להשתמש בכל ירק/ שראית שתחת ידכם, העיקר שיתן טעם.