היום הלבנה במילואה שווה הצצה

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך
מענין נכון ?

בואי נראה - לבנה = ל.ב.נ = לב נהיה. לבן נקי. יש גם לבן של העניים. יתכן שהירח פועם וחי. יש דיעה כזו. גורדייפ כתב שהירח הוא אורגניזם שניזון מכדור הארץ, יותר נכון לומר מהחיים האורגניים. למעשה הירח הוא האלקטרומגנט עצום שמפעיל את הארץ. שהוא למעשה זולל את האנרגיה המיוצרת כאן. הירח אינו מייצר הוא רק לוקח.לוקח מהשמש ולוקח מכאן ועל ידי כך הוא מתפתח הלאה בכיוון להיות כוכב מפותח יותר. זה כמובן נמדד בקנה מידה קוסמי ולא אנושי. על כן אומרים שזהו כוכב מתהווה. הוא מוסיף ואומר שבני אדם הם לא יותר מאשר מזון לירח. הוא כל הזמן מושך.את השפעתו הבולטת ניתן לראות על הימים, הנוזלים. גוף האדם מכיל נוזלים רבים. למעשה רובו נוזלי. נושא הנוזלים בימי המחזור הנשי היה מתעצם. בזמן הזה הירח היה מושך את שלו. זה יכול לגרום לכל מיני תופעות פיזיות ו/או רוחניות שונות. זה נכון יש טענה שבעבר נשים היו נוטות לקבל את המחזור יחד. היום זה אינו כך. כנראה בגלל שיבושים הורמונאליים, הופעת הגלולה, אופי החיים המודרניים. וכו'. אם אפשר לומר שאדם פרץ חוק טבע אחד אז זוהי הדוגמא. יש נטיה לומר שהעולם בעבר היה מטריארכלי, כלומר בשליטת הנשים. האמת שזה כך כמעט בכל קרב היונקים. תמיד הנקבה היא הכוח האמיתי. זה מתברר פעמים רבות דווקא בזמן היחום. אם לא רוצה לא יעזור כלום. אין לה הרבה סבלנות. יש לא מעט רמדיס שיש להן קשר חזק מאוד אל הירח. כלומר הן מסוגלות לרפא מחלות שהירח משפיע עליהן לטובה או לרעה, פיזית ו/או רוחנית. התרופות משתנות בהתאם לשינויי הירח, חסר, מלא, במולד וכו. יש רמדי אחת שהכינו מקרינת קרני הירח עצמו. נשמע מצחיק אבל אלה שהכינו אותה היו די רציניים, לקחו צלוחית מלאת מים ומיקדו עליה קרני ירח. מהמים האלה הכינו רמדי שנקראת LUNA. סהר, שמה אולי מתאים היה לומר דווקא זהר. נכון גם שמשתקפות בו תדודית של פני אישה. יש לירח הילה קורנת בגון כחול עמוק ומרצד.

מעניין מאוד !!!

אם אני מסתכל מתי יש לי התקפי אלרגיה וגודש ליחה זה באמת או לפני מולד ירח או לפני ירח מלא אתמול הגדיל גופי וייצר כמויות נוזלים גם באוזן שכאבה עד בלי די (בסוף די) עשיתי איזו התכוונות על הירח ותוך כדי שינה התעוררתי ונחתה עלי ההבנה שעכשיו שהירח שקע (בערך בשלש וחצי ארבע) הנוזלים בגוף שלי נרגעים לאט לאט מעניין שתאריך שנקבע לפגישה הוא לפני מולד הירח שזה אולי סימלי לפתיחתו של מעגל חדש של התחדשות עם ירח חדש

אכן זה כך. ../images/Emo13.gif אם מתכווננים לזה

ובלי קשר אל הפורום. באופן אישי. כשיש כוונה יש אפשרות לפתוח מעגל חדש בעצמנו. כוונה = קו אני =
מטרה = מה את/ה רואה. חדש = חד יש = מושחז כמו לראשונה.

clipsa

New member
הנוזלים בגוף האשה..

גוף האשה אוגר יותר נוזלים סביב זמן הביוץ ואחריו,יש קשר ידוע בין אגירת נוזלים לרמת הפרוגסטרון בגוף וכאשר עולה הפרוגסטרון (ההורמון המשרה הריון ושומר עליו) הוא גורם בין היתר להרחבת כלי הדם הפריפרים ומכאן אגירת הנוזלים. רמת הפרוגסטרון עולה מאוד בהריון ולכןנשים סובלות מבצקות וטחורים ... לכן נראה לי מתאים יותר שהביוץ הטבעי יהיה סביב הירח המלא, הידוע גם כמשרה אוירה רומנטית... (למרות שביהדות נהוג לקיים את מצוות פרו ורבו בחושך דווקא .. ) ואז יוצא שהמחזור הוא בזמן התרוקנות הירח..אז גם מתרוקן הרחם ... ונולד ירח חדש - מחזור חדש של זקיקים יוצא לדרך. ישנם מחקרים רבים לאחרונה בנושא המחזור הקבוצתי, כלומר יש הוכחות "מדעיות" לכך שנשים השוהות זמן רב יחד מסתנכרנות מבחינת המחזור. גילו שההשפעה ההורמונלית זו על זו היא דרך הורמונים העוברים בריח, בדומה לפרומונים הידועים המשפיעים על המשיכה המינית,המופרשים מבלוטות הזיעה.. ועם כל אלה.. מה שהכי משפיע על אורך המחזור לדעתי זו רמת המטבוליזם הבסיסית של כל אשה, לדוגמה, אחת שהיא פלפלית ואנרגטית סביר שיהיה לה מחזור קצר יותר...27-28 ימים. אני עובדת כאחות פוריות... ונראה לי שיש איזשהו קשר בעניין האחרון.

גלי ר

New member
המלה ירח

יש סברה שבאזור שלנו היתה תרבות המכונה "התרבות הירית" אין מידע על התרבות הזאת אבל יתכן שהשרידים שלה נמצאים בשמות הנהרות "ירמוך" ו"ירדן" בשם העיר "יריחו" ובמילה "ירח".

ואללה - יריחו ...

זה אולי גם מסביר למה הייתה כזו התנגדות לבניית יריחו מחדש... הרי בתורה יש המון התנגדות לתרבות האלה, ואם הירח הוא אחד המסמלים של תרבות האלה ויריחו מייצגת בשמה את הירח... חוצמיזה.. איך את גלי ? התגעגנו....

גלי ר

New member
../images/Emo24.gif התגעגתי

דה ניא אל באמת התגעגתי. היו שלושה ימים נהדרים בירושלים, טילנו, אני ודודה שלי לסטף עם התינוק. בליל הירח היינו במסעדת תאנים ונפגשנו עם חברה טובה שלי. תאנים היא ממש מסעדה (צמחונית) שכדאי להכיר. היא יושבת מול חומות ירושלים, נוף מהמם. הגענו לפנות ערב, ואחר כך השקיעה והאור והצל על החומות. ואז עלה הירח. מושלם וענק. הירח זרח מעבר לדורמציון, בדיוק בשקע שבין משולש הגג הגדול ואחד המשולשים הקטנים שבפינות. כמו פנינה שיוצאת מתוך צדפה. אחד המלצרים קרא לשפית לבוא ולראות ותוך רגע היו כל המלצרים עומדים עומדים בהתרגשות מול המחזה. (יופי של אווירה וצוות יש שם במסעדה הזו). מחזה מדהים. וחוצמיזה, חוץ מהטיול הכפי וחוץ מזה שבאמת התגעגעתי לפורום הזה, חוצמיזה האמת היא שהכי הכי... התגעגתי לאיש שלי. מיום שנפגשנו מעולם לא נפרדנו לשני לילות. (נפגשנו בבלייד דייט, מתשע בערב עד שלוש בבוקר ריברנו וצחקנו והתרגשנו, ובשלוש בבוקר הוא אמר לי: "את האחת ויחידה שחיפשתי, אני יודע שלא אומרים את זה בפגישה ראשונה אבל אני אוהב אותך". וזהו מאותו יום אנחנו יחד. ושנה לאחר מכן בדיוק התחתנו, אבל החתונה האמיתית היא רק הפגישה, הרגע שבו יודעים שזה לתמיד).

גלי ר

New member
כן, בדיוק כך

דניאל, יש משפט אחד יפה שאומר את זה בדיוק: אהבה לא פותרת את הבעיות, אבל היא שמה אותן בפרופורציה. אני אומרת תודה על כך, כל יום.

שיר מופלא של זלדה, לא את שביקשת

אבל גם עם כוכבים, ירח,משאלות לב לא להאמין שכתבה את זה אישה חרדית בבני ברק יהי זכרה ברוך הרבה מעבר למילים www.shiron.net בלילה ההוא מילים: זלדה מישקובסקי לחן: עמוס הדני בלילה ההוא כאשר ישבתי לבדי בחצר הדוממת והתבוננתי אל הכוכבים - החלטתי בליבי, כמעט נדרתי נדר - להקדיש ערב-ערב רגע אחד, רגע אחד ויחיד ליופי הזה הזורח. נדמה שאין לך דבקר קל מזה, פשוט מזה, בכל זאת לא קיימתי את שבועתי לי. מדוע? הלא גיליתי כבר שמחשבתי נושאת אל ארמוניה, את מראה עיני, כאותה ציפור שנושאת במקורה קש, נוצות וסחי לבדק הקן. הלא גיליתי כבר שמחשבתי נוטלת (אם אין לה דבר אחר) אפילו את מחושי לעשות מזה מגדלים. שהיא נוטלת את מחושיה של שכנתי, ואת הנייר שמתגולל בחצר, ואת פסיעות החתול ואת מבטו הריק של המוכר, ואותו פסוק שפירפר בין דפי הספר ועושה מכל זה אותי, כן מכל זה. מכל זה. מדוע לא קיימתי את שבועתי לי? הן האמנתי שאם אביט רגע קט ויחיד אל גבהי שמיים-מכוכבים, תישא מחשבתי אל הארמון את אור המזלות. הן האמנתי שאם אביט כך לילה אחר לילה, יהפכו הכוכבים אט-אט לשכני. יהפכו הכוכבים לקרובי. יהפכו הכוכבים לילדי. מדוע לא קיימתי את שבועתי לי? כלום שכחתי מה מקנאה הייתי ביורדי-הים ובאלה שביתם על חוף האוקינוס. כי אמרתי בחפזי הרוח הרעננה של הים חודרת לחייהם, הרוח הרעננה של הים חודרת למחשבותיהם, הרוח הרעננה חודרת ליחסיהם עם שכניהם וליחסיהם עם בני משפחתם. היא מנצנצת בעיניהם ומשחקת בתנועותיהם. כי אמרתי בחפזי אמת-המידה למעשיהם היא אמת-המידה של הים ותפארתו ולא זו של הרחוב האנושי ולא זו של הסימטה האנושית. כי אמרתי בחפזי רואים הם עין בעין את מעשי אלוהים וחשים במציאותו בלי המחיצות שלנו, בלי הסח-הדעת שלנו. בכיתי תמיד שכלואה הנני בין הכתלים של הבית, בין כתלי הרחוב בין הכתלים של העיר, בין הכתלים של ההרים. בלילה ההוא כשישבתי לבדי בחצר הדוממת גיליתי פתאום שאף ביתי בנוי על החוף, שחיה אני על שפת הירח והמזלות, על שפת הזריחות והשקיעות. © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

למעלה