היום הם חוזריייייייייים !!!

Mockingjay

New member
../images/Emo58.gif

האיש ההוא הביא את קתרין אל קלאוס בעצם וקלאוס כרגע נמצא בגוף של אלאריק.

Mockingjay

New member
../images/Emo58.gif מס]יקה להיות סמויה פה !

איזה פרק מטורף!!!!! התגעגתי אליהם,אני מודה !
לייק: הסצינה שבה דיימון מוריד חולצה רק כדי לשטוף ידיים ,אשכרה חייכתי בקול, יודעים שם מה לתת למעירצות כדי להרגע, סצינה של איאן בלי חולצה וכולנו סולחות על הכל
אהבתי גם את השיחה של אלינה עם ג'ון ,אהבתי את זה שהיא אמרה לו שהוא מעוות ושכל דבר שהוא נוגע בו מתפרק אבל הוא האבא היחיד שנשאר לה .. אהבתי מאוד את קרוליין (טוב אני מאוהבת בה ) אהבתי גם את השיחה של בוני וג'רמי שהיא הסבירה לו שהיא לא סתם קיבלה את הכוחות האלה. ומאוד אהבתי את הפורמו לפרק של שבוע הבא
נוט לייק - לא אהבתי את איזבל מופיעה אצל אלנה בבית ומוציאה את האמת לפנים של גנה לא אהבתי שמאט נהיה שיטנקר . קצת מלחיץ אותי לחשוב מה לכל הרחות יקרה עם זה . אני רוצה את טיילר חזרה (לא מאמינה שאני אומרת את זה !) בקיצור אחלה פרק ,עשו לי טוב החברה האלה

lady blah blah

New member
דבר ראשון- וולקאם ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

ולייק על כל הלייק שלך, גם אני אהבתי את כל הקטעים האלו. הקטע עם אלנה וג'ון היה די צפוי האמת, ידעתי שהיא לא תגיד לו ללכת אחרי הנאום המרגש הזה שלו
גם אני רוצה את טיילר חזרה ! אחרי שהזכירו אותו ככה בפרק.. אני דווקא מה זה התאהבתי בו בפרק האחרון שהוא הופיע בו (כשהוא עזב).

lady blah blah

New member
פרק לא משהו ../images/Emo58.gif

הכל רץ רק סביב העלילה והסיפור עצמו ולא יודעת.. אני לא אוהבת פרקים כאלה בלי נשמה
יש לי קצת בלגן בראש עם כל הסיפור של קלאוס עכשיו.. אבל בעיקרון הבנתי מה הולך.. היו כמה דברים שכן היו מעניינים בפרק.. אהבתי את הקטע עם איזבל בסוף, טרגי איך שהיא מתה, ואיכשהו למרות שהיא הייתה כלבה רוב הזמן הייתי קצת עצובה. היה מעניין גם הקטע עם מאט וקרוליין, איזה רע הוא, אני לא מאמינה שהוא עשה לה את זה ! למרות שזה הוסיף קצת עניין לסיפור המשעמם שלהם, התחיל קצת להימאס לי משניהם :) והיה חמוד מה שבוני עשתה אחרי שהיא קיבלה את הכוחות החזקים מהמכשפות.. אני היחידה שממש מתלהבת מהאחוות גברים של סטפן ודיימון שהולכת שם מתחילת העונה ? זה ממש חמוד, והיום בפרק בקטע הזה שהם התלהבו שבוני הנשק הסודי שלהם.. אחד הקטעים הכי חמודים שלהם ביחד. אחרי שדיימון אומר "אז זה הופך את בוני לנשק הסודי שלנו" או משהו כזה המבטים שלהם נעשים רציניים כאלה, צחקתי איזה שעה

מסכימה..../images/Emo58.gif

באמת בלי נשמה... גם אני מתה על הברומנס שלהם..למרות שלפי הספויילרים זה הולך להיגמר ממש בפרקים הבאים.:/

noam239

New member
|ספוי../images/Emo58.gifנראה לי אני יודעת מי מהדמויות ..

הראשיות ימות מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא את ההודעה
אני משערת אני לא בטוחה אבל זה נראה לי הכי הגיוני מתגידו לי מה דעתכם.. אני חושבת שזה ריק כי הרי ראינו בפרק 17 שקלאוס הישתלט עליו אני לא חושבת שהוא יפסיק להישתלט עליו והכל יהיה בסדר נראה לי הוא יגיד לו להרוג את עצמו כמו שהוא עשה אם איזבל .. הרי אמרו שדמות אחת ראשית תמות.. אני ממש מקווה שזה לא נכון כי אני אוהבת נורא את ריק אני ממש יתבאס.. מה דעתכם??

אני לא יודעת מה להגיד

אמרו שיהיה משהו בין דימיון לאלנה ,אני לא רואה כלום אולי בפרק הבא, אבל הפרק הבא הוא מספר 18 ?מה עם 19 ?זה נראה כיאלו הם עוצרים את העונה אני מאוד מקוווה לטובתם שהם לא עושים שוב פגרה בגלל סיום העונה כי זה מתחיל עלות לי על העצבים !

התשובה-../images/Emo58.gif

זה לא ריק.הוא פלט את זה בראיון שזה לא הוא זה שהולך למות. השמועות העיקריות מדברות על ג'רמי,בוני וטיילר.הספויילר היחידי שיכול לתת על זה מידע זה שמישהו הזה שהולך למות הופיע בפרק הפיילוט הראשון

noam229

New member
../images/Emo58.gifיוא באמת??

אם בוני תמות אני ממש יתבאס היא דמות ראשית והיא מכשפה הם יצטרכו אותה מין הסתם גם בעונה ה3 גם ג'רמי לא הגיוני שהוא ימות בגלל שהוא אח של אלנה וטיילר איש זאב אז מעניין באמת..

jasika siton

New member
פרק מהמם!../images/Emo58.gif

רק הבעיה היא שעם כל הפגרות המעצבנות האלה כבר שכחתי חצי מהדברים.. מישהו יכול להזכיר לי מה בדיוק ג'ון עשה שאלנה כל כך שונאת אותו? ואזיבל הרי ערפדית כבר אחרי שאלנה נולדה, אז מה הקשר שלה בדיוק לקלאוס וכל זה? ואם אני לא טועה, קלאוס כל הזמן הזה רצה את אלנה ואת אבן הירח כדי לבטל את הקללה. אז למה הוא רודף כל השנים האלה אחרי קת'רין? אז למה הוא החליט לעזוב את אלנה ? ולמה לעזאזל היא התאבדה ? אהבתי אותה!

noam229

New member
../images/Emo58.gif|ספאני ינסה לענות לך על כמה מהשאלות..

אלנה שונאת את ג'ון מי כיוון שבעונה ה1 בפרק האחרון הוא הרי הרג את כל הערדפים והוא רצה להרוג גם את דיימון וסטפן רק שהם ניצלו והוא גם סיכסך בין ג'נה לריק ועשה עוד כל מיני שטויות אז אני חושבת שבעיקר בגלל זה.. איזבל התאבדה בגלל שקלאוס הרי שלט בה להביא אליו את קתרין ואת האבן ירח ואחר כך בטח אמר לה להרוג את עצמה כמו שבעונה ה1 שאיזבל שלחה את האיש להגיד לאלנה שתפסיק לחפש אותה ואז הוא בכוונה ירד לכביש שמשאית תידרוס אותו אז זה אותו עיקרון אני חושבת..קלאוס רודף אחרי קתרין אני חושבת בגלל שאז היא ברחה ממנו והרי הם אמרו שאף אחד לא בורח מקלאוס הוא תמיד יימצא אותם ומין הסתם ידרוש נקמה על זה שהיא ברחה ממנו אם זכור לך באחד הפרקים בעונה ה2 קתרין סיפרהכ לאלנה את הסיפור שלה בגלל שהיא ברחה ממנו הוא הרג את המשפחה שלה הוא שיחרר את אלנה כי הוא יודע שהיא לא תהפוך את עצמה לערפדה והיא לא תברח כמו קתרין היא ההפך ממנה היא רוצה להגן על המשפחה והחברים שלה ולא חושבת על עצמה אז הוא רצה לוודא שהיא בטוחה בגלל שהוא רוצה לשבור את הקללה ולהקריב אותה. מקווה שעזרתי לך :)

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

הפגרה הייתה מעצבנת. אהבתי את הסצנה עם מאט וקרוליין- חבל שאחר כך גילו לנו שהוא לא שכח וסיפר בעצם לשריף. גם הקטע עם ג'נה היה לי עצוב. אני כבר חשבתי שהם יצטרפו לחבורה של הגיבורים הראשיים ויהיו איזו סקובי גאנג גדולה ומגניבה (השתמשתי בביטוי הזה כי הוא הכי התאים לי. אני מצטערת שבחרתי בביטוי כזה לא מוכר... אז למי שלא הבין\ה, סקובי גאנג זו החבורה של הגיבור\ה הראשי\ת, שנלחמת איתו\איתה בכל מיני. אני אישית פירשתי את זה בנלחמת ביצורים על טבעיים, אבל אז מצאתי רשימה של סקובי גאנגס והיו שם כאלה מסדרות פשע וכו'- וגם אחותי טוענת שלאו דווקא דברים על טבעיים. אבל זה הכיוון, לדעתי). הפריע לי גם שג'ון נשאר... סתם כי אין לי כח אליו. XD אבל משום מה היה לי עצוב על איזבל, אם כל כמה ששנאתי אותה... וחבל לי על בוני (אם היא באמת תמות), למרות שאהבתי את מה שקרה איתה בפרק. בערך את כל השאר אהבתי...

למעלה