היום העשירי

didush100

New member
רגע../images/Emo24.gif

חשבתי שכבר פרשת. היה כ"כ מעניין? אולי אני צריכה להפסיק לראות ואז יהיה יותר אקשן חחחחח

רגע רק רגע

Active member
בשום פנים ואופן- לא../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

מעדיף שעמום אין-סופי, אבל איתך... מאשר התרחשויות ובלאגנים כאשר את לא נמצאת
את אחת מהאבות המייסדים של הפורום

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חולה עליך

אז על מה היה כל הבלגאן על ה"כאילו" נשיקה של אורטל ואיתן?

רגע רק רגע

Active member
כן.

זה היה ברור שזה מה שיקרה. תראי לאיזה פסים זה הגיע בלינק ש- "תנו לי רגע להגיב" העלה. איתן עשה שיחת ועידה עם כל הבית ומשם... בלאגן אטומי.

didush100

New member
האגו חוגג שם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם ירדו לגמרי מהפסים ומה זה כל ההתמרחויות האלו של איילת על הבנים? היא בהיי הסטרי מה יש לה? לא אהבתי מסכנה ליאן בדיכי

רגע רק רגע

Active member
אם את מתכוונת להתמרחויות עכשיו...

זה כנראה האלכוהול שזורם לה בגוף
היום היא עשתה מעשה נפלא בעיני. אם תרצי, תוכלי לקרוא עליו באחת התגובות שלי למעלה

didush100

New member
זה שהיא קירבה בין איתן לענבר?

אם כן קראתי וזה באמת יפה למרות שדי ברור שהיא תהיה מועמדת להדחה וכנראה תלך. הבנתי גם שהבנים טוענים שהיא שמנמונת ועל כך יש לי לומר פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד סימן שהחבורת בנים הזאת שטחית ופתטית מי ישמע שהם חתיכי העולם סתם חבורת צנונים בגלל זה בטח גם תרצה הלכה פתטי ורדוד ביותר.

כן ענבר שמנמונת,אבל האמיני לי בתור גבר היא..

סקסית יותר מהרבה צנוניות שם. רק תזכרו מי השיגה את עתי בסוף באח הגדול הכוסית או השמנמונת. הבעיה של ענבר כנראה מבחינת איתן,שהיא משחוררת מידי מינית לטעמו,למרות שאיילת ממש לא רחוקה ממנה והוא מסמפט את איילת. וכן לדעתי האישית ענבר גדולה במובן המיני על החברים של איתן. אורן כבר דומה מיום ליום לפסל דקורטיבי של הבית יותר מדייר שם,בן כבר מטרחן עם הערכים המוגזמים שלו,יוני חופר וחופר וחופר ,אולי תעלת בלאומליך 2 תתרחש. יוני גם "חולה" בצורה מדאיגה על כולן שם.איך אפשר "לחלות" כל כך הרבה? והרווק? הוא בשלו.. כל יום שעובר הוא מריח את ה$$$ שלו יותר מקרוב.

didush100

New member
צודק../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

באופן כללי עושה רושם שהבנות גדולות על הבנים האלו.

רגע רק רגע

Active member
הם לא התביישו (והיו צריכים להתבייש) לומר זאת.

הם כל-כך מסונוורים מחבורת מקלות הכביסה שזה לא יאומן ממש. עוד מהדהדת לי בראש האמירה של יונתן לבן - "יש פה בנות שבמועדון לא היו מסתכלות לכיוון שלנו.." כנראה שהם עושים השלמת חוסרים

didush100

New member
גם בבית לא בדיוק סופרים אותם../images/Emo6.gif

שמעתי כבר מכמה בנות שהן ממש מאוכזבות מהסחורה ושהם משעממים ולא הטעם שלהן ומאיתן הן בכלל לא מתלהבות

didush100

New member
לא ראיתי כל היום וגם עכשיו משעמם שם../images/Emo4.gif

איזה חבורה הזויה רק שבוע 2 כאילו שהם כבר חצי שנה שם

didush100

New member
מסכנה ליאן כאב לי עליה עכשיו

בהתחלה לא התלהבתי ממנה אבל היא דווקא עושה רושם של בחורה חמודה

didush100

New member
לא יודעת אבל היא בדאון כזה

היא מרגישה שהיא לא מתחברת ולא קשורה לבית ולבנות ענת ולינוי הרגיעו אותה ואמרו לה שכל אחת עוברת את זה בבית, לדעתי היא גם די מבואסת מאורן כי הוא לא ממש מתייחס אליה

didush100

New member
הבנים שם פשוט מזעזעים

אטומים משעממים ומרוכזים בעצמם ברמות הכי נורמלי זה בן וגם הוא לא משהו כבר

didush100

New member
מצחיק שבן נשאר לשבת עם הבנות

ואיתן ברח לחדר. פשוט לא להאמין שסביבו בנו תכנית שלמה.

רגע רק רגע

Active member
היה רציני ועוד איך...

רק שהבנות לא רוצות לקחת צד בשלב זה. דידוש, אני חותך לישון. חסר לך שלא תהיי פה מחר! אולי גם קישקשתא (קשקשה, באהבה
) תבוא
לילה טוב, יפתי

למעלה