היום הראשון בכיתה א-מי זוכר?

magy

New member
רוגע בצבע ../images/Emo13.gif

ירוק... בואו נעזוב רגע את כתה א´ , רק לצורך העניין...
בסוף השבוע הייתי עסוקה בלצבוע את חדר השינה שלי. לא....לא קירות..... הפעם, ריהוט.......רציתי טורקיז, יצא ירוק....ממש אמנית מוצלחת.... עיוורת צבעים..... אבל ירוק דשא....ירוק צורחחחחחחחחחחחחחחחחח. אז המיטה, הטואלט פלוס מראה פלוס שרפרף, המראה הגדולה, השידה, הכסא, השעון שעל הקיר, ועוד כמה קורבנות שעברתי על ידם עם מברשת טבולה בירוק.... נצבעו גם. פעם, הכל היה לבן, כעת הכל ירוק. זה כמו לישון ביער..... אגב, רק שתי דלתות נצבעו בארון , ונגמר הצבע. איזה כיף לישון בלילה עם הריח הכבד של לאק.......על רהיטים.
)))))) הגוף כואב מהמאמץ, הראש כואב מהריח.... אבל הסיפוק...........בתקרה... באמת, גם הוינטלטור לבן......כדאי לעצור אותו מלהסתובב כשאני צובעת אותו בירוק?????????????????? בקרוב תמונות............... וכתה א´?????????????? כן....גם אני הייתי בכיתה א´. בחיפה, ב- 1953 , ברחוב הנזירות בחיפה, בין העיר ובין הדר. היה רק בית ספר אחד קרוב למקום מגורינו, וזה היה בית ספר דתי. אז אי אפשר להאשים אותי שאין לי קשר לשורשים ויהדות. הודיתי בכל בוקר לאלוהים שהחזיר נשמה באפי. בירכתי על המזון. והתפללתי.....למדנו בנפרד מהבנים. וזה היה בזמנו עונש קשה.... בהפסקות ברחתי לחצר שלהם, תוך כדי טיפוס על עצים ....וצנורות ברזל. היה לי משעמם עם הילדות... ועם הבנים יכולתי להתפרע.... במחשבה לאחור, הייתי שובבה גדולה.. וכך עשיתי מגיל שלוש עד גיל שש... בלי עכבות. דיברתי חופשי עם בנים. ושיחקתי חופשי בכל המשחקים. ברגע שהגיע החינוך המטיפני....... והויקטוריאני......סורסתי קשות...... ווווווואלק, אני עושה לעצמי אנליזה בשידור חייייי. ברגע זה עליתי על נקודת גי´......סליחה......על נקודה חשובה....נקודת אל חזור......שבה אני מבינה כיצד הרסו את אופיי המיני.....
))))) אחרי שנה בכתה דתית, משהתחלתי להציק להוריי בשאלות, למה הם לא מברכים על המזון.....ולמה ולמה ולמה....... הוצאתי משם.....במהירות הבזק אל בית ספר חדש שהוקם ברחוב....חילוני בכיתות משותפות......... ובא לציון גואל, וגלמידי לרחל................

מגי, ציירי גם גמדים

ותרגישי באגדות ראיתי פעם חדר (ילדים כמובן) מצוייר כיער עם גמדים היה כל כך כיף לי לא אכפת היה לגור בו

magy

New member
פתוחה לכל רעיון.....בינתיים, הדבקתי

פרחים.. אבל הכל פתוח.....ואני מוכנה לשמוע כל דבר... בסוף נעשה אצלי מפגש בחדר השינה......איזה רעיון מדליקקקקקקקקקקקקקקקקק רק שכל אחד יביא איתו כסא מהבית.....כי אין שם מספיק..... אבל ערימה של חבר´ה על המיטה........אני חושבת שיכנסו עשרים איש בדוחק.... מה אתם אומרים????????????????????????????? אז גמדים.....פרחים....פרפרים.....(כבר הדבקתי) נרות יש מלאן.............בכל החדר.....לא קניתי...... מה עודדדדדדדדדדד.???????????????????????? ובצד אני מדביקה משהו נוסטלגי....נוף של המרינה ברודוס משנת שמונים ושלש... ביקור של שבוע ...בר מצווה של הבכור...... המצלמה קלטה משהו.......מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא צבעתי את התמונה........הכל אוריגינל............ בחיי שנראה כמו ציור....יותר מאשר תמונה.............

magy

New member
מלאן ת´לפים תמונות יש..

בימים אלו, של מאזן נפש וסדר בבית, אני עושה סדר במאות התמונות .... מגיל אפס......עד היום...... ויש תמונות.........גם מהכנרת.....גם מחו"ל....מהמקום שסיפרתי לכם שחיפשתי ........(המקום שנולדתי בו...) אבל לא רציתי להלאות אותכם עם תמונות.......... מה שיש לי הכי הרבה......זה תמונות..........הייתי ממירה אותם בדולרים.................$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

magy

New member
הרסתי את הפורום

בגלל ת´להבות.......עם הדולרים....... לא להבהל.....זה יסתדר......
)))))))))))))))))))

מגי, ציירי גם גמדים

ותרגישי באגדות ראיתי פעם חדר (ילדים כמובן) מצוייר כיער עם גמדים היה כל כך כיף לי לא אכפת היה לגור בו

למעלה