רוגע בצבע ../images/Emo13.gif
ירוק... בואו נעזוב רגע את כתה א´ , רק לצורך העניין...
בסוף השבוע הייתי עסוקה בלצבוע את חדר השינה שלי. לא....לא קירות..... הפעם, ריהוט.......רציתי טורקיז, יצא ירוק....ממש אמנית מוצלחת.... עיוורת צבעים..... אבל ירוק דשא....ירוק צורחחחחחחחחחחחחחחחחח. אז המיטה, הטואלט פלוס מראה פלוס שרפרף, המראה הגדולה, השידה, הכסא, השעון שעל הקיר, ועוד כמה קורבנות שעברתי על ידם עם מברשת טבולה בירוק.... נצבעו גם. פעם, הכל היה לבן, כעת הכל ירוק. זה כמו לישון ביער..... אגב, רק שתי דלתות נצבעו בארון , ונגמר הצבע. איזה כיף לישון בלילה עם הריח הכבד של לאק.......על רהיטים.
)))))) הגוף כואב מהמאמץ, הראש כואב מהריח.... אבל הסיפוק...........בתקרה... באמת, גם הוינטלטור לבן......כדאי לעצור אותו מלהסתובב כשאני צובעת אותו בירוק?????????????????? בקרוב תמונות............... וכתה א´?????????????? כן....גם אני הייתי בכיתה א´. בחיפה, ב- 1953 , ברחוב הנזירות בחיפה, בין העיר ובין הדר. היה רק בית ספר אחד קרוב למקום מגורינו, וזה היה בית ספר דתי. אז אי אפשר להאשים אותי שאין לי קשר לשורשים ויהדות. הודיתי בכל בוקר לאלוהים שהחזיר נשמה באפי. בירכתי על המזון. והתפללתי.....למדנו בנפרד מהבנים. וזה היה בזמנו עונש קשה.... בהפסקות ברחתי לחצר שלהם, תוך כדי טיפוס על עצים ....וצנורות ברזל. היה לי משעמם עם הילדות... ועם הבנים יכולתי להתפרע.... במחשבה לאחור, הייתי שובבה גדולה.. וכך עשיתי מגיל שלוש עד גיל שש... בלי עכבות. דיברתי חופשי עם בנים. ושיחקתי חופשי בכל המשחקים. ברגע שהגיע החינוך המטיפני....... והויקטוריאני......סורסתי קשות...... ווווווואלק, אני עושה לעצמי אנליזה בשידור חייייי. ברגע זה עליתי על נקודת גי´......סליחה......על נקודה חשובה....נקודת אל חזור......שבה אני מבינה כיצד הרסו את אופיי המיני.....
))))) אחרי שנה בכתה דתית, משהתחלתי להציק להוריי בשאלות, למה הם לא מברכים על המזון.....ולמה ולמה ולמה....... הוצאתי משם.....במהירות הבזק אל בית ספר חדש שהוקם ברחוב....חילוני בכיתות משותפות......... ובא לציון גואל, וגלמידי לרחל................
ירוק... בואו נעזוב רגע את כתה א´ , רק לצורך העניין...