היום הראשון ללימודים

היום הראשון ללימודים../images/Emo3.gif

ספרו פה חוויות מהיום הראשון ללימודים למי שלומד ..
הומממ היה יום מפגר .. זה התחיל ב 8 וחצי .. וצירפו ת'כיתה שלי לכיתה אחרתתת .. אני הייתי אמורה להיות י"ב 6 אבל בגלל שהעיפו מלא ילדים מהכיתה שלי צירפו אותנו לי"ב 5 .. אז עכשיו אין י"ב 6 רק 5 כל היום היה שעות חינוך .. ובאמצע היה טקס .. בתחילת הטקס מה שרו??? "לפעמים אני משתגע כמבחינתי אני יודע שיהיה טובבבבבבבבבבב" XBBBB וכל הבצפר התחיל לשיר XB ואז חזרנו לכיתות .. והיה משחק מפגר כזה .. קודם כל כולם ישבו ב ח' כמו ילדים בכיתה א' והמורה עושה לנו .. "מי שהיה בחו"ל שיעבור לצד ימין .. מי שעבד שיעבור לצד שמאל .. מי שהיה לו יומולדת בחופש שיעבור לצד ימין" וכו' .. משחק מפגר שאנחנו אמורים לשבת על ילדים אחריםXB אח"כ קיבלנו מערכת שעות כל יום חוץ מיום שישי עד 2:20 דמטטטטט 7 שעותתת .. חוץ מיום שלישי ורביעי שאנחנו מתחילים ב 8:45 .. קיצר מחר אנחנו מתחילים ללמוד כרגיל .. ולבוא עם חולצות בצפר .. ולהתחיל ת'שיעמום וכבר הבצפר הזה התחיל לסחוט אותנו לטיולים שיהיו .. כבר רוצים שנביא כסף .. חוצפנים ויש לי מורות חדשות וזה מעצבן כי הישנות נתנו לי ציון טוב .. ויש מקצועות חדשים כמו אזרחות וחיבור .. אוףףףףףףף לא בא לי בצפרררררררררררררררררררר .. שונאת לישון מוקדם ולקום מוקדם

linoy7

New member
אבל.. אבל.. יב'6 שולט../images/Emo7.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

כן, אני יב'6
*מעתיקה מהפורומים האחרים*
משום מה יש לנו הרבה מורים חדשים
אותה מחנכת כמובן, אותה כיתה בסוף המסדרון!!
[שזה הכי מצחיק!
] והשנה התיישבתי מול המזגן! יאיי
אה, והמערכת קקה!
אבל העיקר שהמורה לתושב"ע מכיתה ט' שוב איתנו
ולא הנעל שהייתה איתנו י'-יא'
ומה הכי קקה? העבירו 3 בנות מהכיתה שלי לכיתה אחרת
אוף
ויש לנו כבר תאריך לפולין[אמרו מרץ, אבל לא אמרו מתי..], לטיול השנתי, לסמינריונים
וכבר ראשון הבא יש לנו טיול לירושלים
איזה יופי
סה"כ כיף לחזור.
אבל אני עדיין לא קולטת שאני בכיתה... יב'
כמה מוזר לומר את זה
וכמובן, כל הבנים של השכבה נכנסים לבי"ס עם משקפי שמש, כובע וחולצת בי"ס על הכתף
בפוזה של: "היי, אני שמיניסט. תנו כבוד!"
זה היה מצחיק
זה כ"כ מוזר
וכן, אני אגיד את זה שוב
ואני פה בשעה כזאת, כי שני וחמישי אני מתחילה ברבע ל- 10
זה מצויין בהתחשב בכך שכל יום אני מסיימת ב- 4 וחצי!
[ויש יום שאפילו אחרי
] שילכו לעזאזל!

linoy7

New member
6 זה שולט../images/Emo11.gif וזהו../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
רגע, ומה זה אומר אתגר? חח../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש את כיתת מב"ר שאלה ילדים עם בעיות בלימודים.. [בואי נודה באמת כל הערסים והפרחות
] וכיתת אתגר אלה תלמידים שגם מתקשים בלימודים אבל הציונים שלהם גבוהים יותר.. מב"ר אם אני לא טועה זה ממוצע של 50-60 בערך ואתגר זה 60-65 או משהו כזה.. עד הגבול שלא מקבלים אותך לכתה רגילה. בבצפר שלנו האמת אין כיתת אתגר, יש מב"ר וכיתת "אתגר" היא אומנית. היא פשוט לא לומדת את כל הפיזיקה, ביולוגיה, כימיה ושאר הדברים.. סתם בתחילת י' כולם חשבו שזה אתגר אז קראנו להם ככה..

just adiki

New member
חח..

היא פשוט לא לומדת.. *הם פשוט לא לומדים.. חח כי התלמידים לומדים לא הכתה
לא משנה, הבנתי את עצמי

linoy7

New member
אוווווקיי../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

איך התחלתי את השנה החדשה../images/Emo122.gif

ממממ אני י"ב סוףסוף...שנה אחרונה..... וזה לא שהתחלתי יפה וזה....התחלתי את השנה בכך שהייתי במרפאת השיניים ועשו לי גשר
ועכשיו זה כואב
מאוד
השעה הכי מאוחרת שלנו זה שתיים ורבע.... וסה"כ המערכת ממש מצומצמתתת ויום שישי אנחנו לא לומדיםםםםםםםםםםםםםםםם
מממ סה"כ היה טוב....רק הייתי שם שעתיים בגלל הטיפול שיניים

just adiki

New member
אומנם זה כבר היום השני אבל..

היה מביך במיוחד
המורה החדשה לאנגלית נכנסה לשיעור וישר הסתכלה עליי וחייכה. ואז היא דברה ודברה ופתאום שוב הסתכלה עליי והתחילה להגיד שהיא מתנצלת שהמורה הקודמת לא ממשיכה איתנו ושהיא יודעת כמה אנחנו אוהבים אותה.. וממשיכה להסתכל עליי וכולם פשוט התחילו לצחוק. [הבכה מספר אחת!!] בסוף השיעור היא באה אליי לפני שאני יוצאת מהכתה:"Are you o.k dear?!" [הבכה מספר שתיים!!] אני כזה אמרתי לה:"די! אני מובכת" וחבקתי את חברה שלי להסתיר את הפנים והלכתי חח.. ואז היא ראתה אותי במסדרון:"אני אמשיך להביך אותך ככה כל שיעור עד שתבואי ותגידי לי 'חגית צדקת'" [הבכה מספר שלוש!!]
אוי אני כבר רואה מה הולך להיות לי בשיעורי אנגלית הקרובים
לפחות המורה החדשה אוהבת אותי
.. יש לה מזל אבל שזאת היא, כי אני נשארת רק בגלל שהיא חברה טובה של המורה שלי אז אני אוהבת אותה אוטומטית, כל מורה אחרת הייתי עוברת כתה ישר. אחח.. הימים עם אפי. כל השיעור התגעגעתי
. רק עוד יומיים ואני אראה אותה
. חוץ מזה היה בסדר. בנתיים המורים המקצועיים החדשים סבבה, אפילו המורה המפחיד להיסטוריה טוב. וגם המרוה למתמטיקה חמודה מאוד
.

just adiki

New member
../images/Emo201.gif

תשאלי את ליני, אני מאוד קשורה למורה שלי באנגלית

למעלה