Mami Girl 4 Ever
New member
היום הראשון ללימודים../images/Emo3.gif
ספרו פה חוויות מהיום הראשון ללימודים למי שלומד ..
הומממ היה יום מפגר .. זה התחיל ב 8 וחצי .. וצירפו ת'כיתה שלי לכיתה אחרתתת .. אני הייתי אמורה להיות י"ב 6 אבל בגלל שהעיפו מלא ילדים מהכיתה שלי צירפו אותנו לי"ב 5 .. אז עכשיו אין י"ב 6 רק 5 כל היום היה שעות חינוך .. ובאמצע היה טקס .. בתחילת הטקס מה שרו??? "לפעמים אני משתגע כמבחינתי אני יודע שיהיה טובבבבבבבבבבב" XBBBB וכל הבצפר התחיל לשיר XB ואז חזרנו לכיתות .. והיה משחק מפגר כזה .. קודם כל כולם ישבו ב ח' כמו ילדים בכיתה א' והמורה עושה לנו .. "מי שהיה בחו"ל שיעבור לצד ימין .. מי שעבד שיעבור לצד שמאל .. מי שהיה לו יומולדת בחופש שיעבור לצד ימין" וכו' .. משחק מפגר שאנחנו אמורים לשבת על ילדים אחריםXB אח"כ קיבלנו מערכת שעות כל יום חוץ מיום שישי עד 2:20 דמטטטטט 7 שעותתת .. חוץ מיום שלישי ורביעי שאנחנו מתחילים ב 8:45 .. קיצר מחר אנחנו מתחילים ללמוד כרגיל .. ולבוא עם חולצות בצפר .. ולהתחיל ת'שיעמום וכבר הבצפר הזה התחיל לסחוט אותנו לטיולים שיהיו .. כבר רוצים שנביא כסף .. חוצפנים ויש לי מורות חדשות וזה מעצבן כי הישנות נתנו לי ציון טוב .. ויש מקצועות חדשים כמו אזרחות וחיבור .. אוףףףףףףף לא בא לי בצפרררררררררררררררררררר .. שונאת לישון מוקדם ולקום מוקדם
ספרו פה חוויות מהיום הראשון ללימודים למי שלומד ..