היום הראשון ללימודים

RayoDeLuz

New member
נשמע שלכולכם היה יום ראשון מגניב..^^

אני אישית עדיין לא התחלתי ללמוד..
מחר יש לי רק שעה להיות בבית ספר.. ובשעה הזאת אנחנו מקבלים מערכת והסברים.. ביום רביעי כבר מתחילים ללכת לכל היום אבל, עדיין לא ממש לומדים.. לפחות לא בשבוע הראשון בגלל שיש הרבה מעברים בין כיתות לכיתות..
אני אישית הלכתי לראות ביום שבת מי המחנך/ת שלי ויש לי מורה חדש/ה (אין לי מושג אם המורה זכר או נקבה)...

linoy7

New member
*חפירת היום השני!*../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

התחלתי ברבע ל- 10. שעתיים אנגלית- אני הולכת לעבור קבוצה
שעתיים מגמת עיצוב- היה מצחיק, כמו תמיד
שעתיים אזרחות- למדנו על המגילה.. בואנה! זה משעמםםםםםםםםםםם
ולבסוף, מגמת ספרות, היה אמור להיות שעתיים, בסוף רק שעה וגם ככה לא למדנו.. ובכל מה קרה אני יוצאת מהמגמה הזו
מה עוד רציתי להגיד?
אה! אנחנו מחזור ס' הרי, אז מה עשינו? אתמול תלינו שלט שכתוב בו: "היכונו, הסטלנים באים"! [זה הראשון!] היום תלינו משו אחר, הבנים הכינו אותו[ולמשפט הזה כל הזכויות שמורות לי!
]: "מחזור סדיר שולט!" והם ציירו טיפות אדומות
אוי זה היה ענק
ובהתחלה הם צבעו טמפונים באדום ותלו על השלט, אבל בסוף הם הורידו אותם
לא משנה, העיקר שאת השלט לא אמרו לנו להוריד
אויייי, זה היה ענק
אמממ.... שני הבא יומולדת עברי
ועוד שבועיים בדיוק הלועזי, ואין לי מושג מה אני עושה
אעע

linoy7

New member
עיצוב משעמם../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

סתם
משו על סגנון..
ובסוף שנה אנחנו מכירנים מוצר.. את קולטת שזו שנה שלישית שלי במגמה ועדיין אינלי מושג מה זה?!

just adiki

New member
אוי גם אנחנו שיעור ראשון באזרחות למדנו

על המגילה.. בשיעורים הראשונים הנושא הזה נראה כ"כ נחמד ולא מזיק
סתם, תכלס אני לא מבינה למה אזרחות זאת רק יחידה אחת, זה יכול להיות ממש מעניין וזה נושא הרבה יותר חשוב מהרבה נושאים אחרים שאנחנו לומדים.

linoy7

New member
מה נחמד?! זה משעמם../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

ו-
יש הרבה דברים שאני לא מבינה למה לומדים אותם בכלל

just adiki

New member
רוצה לעשות רשימה?!

אני אוהבת לדון במקצועות שאינם חשובים
במשך השנה סבלנו מאזרחות, ואז לקראת הבגרות שהתחילה לבוא רק חצי כיתה ולמדנו איזה 5 תלמידים בשיעורים שלא חובה, זה היה דווקא מעניין ונחמד. כל נושא הוא מעניין תלוי איך את מסתכלת עליו. את מסוגלת לאהוב את זה אם תרצי
.

MoRaN SaShA

New member
אזרחות זה הדבר המשעמם ביקוםםםםםםםםםםםםםם

גמאני שנה שעברה בכיתה יב' למדתי בשיעור הראשון על המגילה חח מי לא.. אבל שנאתי את המקצוע כל כךךךךךךךךךךךך חחח שהוא היחיד שקיבלתי בו בבגרויות מתחת ל-80. אה בעצם גם בהיסטוריה א' לא עברתי את ה-80.. חחח אבל זהו. בהיסטוריה ב' כבר היה לי 88. בכל מקרה- אזרחות זה איכססססססססססססססס!! גם הייתה לי מורה חרא.. וגם לצערי אני אצטרך לשפר את זה.. כי.. אני צריכה חחח יאוווו זה שעמום המחץ. מסכנים שאתם צריכים ללמוד את זה עכשיו חחחחחחחחח

just adiki

New member
בהתחלה זה ההיה משעמם,

אבלך שלמדנו קבוצות קטנות, ממש אהבנו את זה. כל מקצוע יכול להיות מעניין השאלה איך לומדים אותו.. חברה שלי מתיכון אחר לומדת את זה השנה ואני למדתי את זה בי"א ואז היא וחברה שלה דיברו על זה שיש להן שיעורים בהיסטוריה והתחלתי לצחוק עליהן
היה לי נורא כיף לשמוע את זה ולקלוט שאני עם זה סיימתי

תומר 10

New member
חעחע איזה יום ראשון, ושני../images/Emo216.gif

היינו בבית הארחה בבית שאן (זה תוכנן כמחנה קיץ לחופש אבל דחו את זה)ף היה חחחחחם בטירוף אבל זה היה אחלה דרך להתחיל את השנה.... שנה טובה ומוצלחת לכווווווווווווווווולם D=

למעלה