היום ומחר בתפוז אנשים

היום ומחר בתפוז אנשים ../images/Emo188.gif

תחרות דצמבר החם בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך: כותבים סיפור אירוטי ומשתתפים בתחרות נושאת פרסים
לפרטים נוספים -http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=39847
הדולה זהר כרמי, תתארח מחר (רביעי), בפורום הריון ולידה החל מהשעה 9:00 ותענה על שאלות בנושא בחירת ביה"ח ללידה. לפורום הריון ולידה - תמיכה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110
הקונדיטורית איילת נתנאל תתארח מחר (רביעי) בשעה 10:00 בפורום הורים לתינוקות ותשמח לענות על שאלות בנושא קישוטי עוגות, בצק סוכר ואפיה. לפורום הורים לתינוקות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=747

נצל"ש ^^

יצא פרק 58 ללא תרגום ^^ ונורא רציתי לשתף מישהו. אז אם את/ה קראת את ההודעה הזאת- כן. את/ה היית קורבן. מואעאעאעאעאעאעאע D:<

shui chan

New member
נצל"ש נוסף P<

ציירתי היטסוגאיה הוא יושב על אבטיח כי הבנתי שלבנות כאן יש משו אם זה בקשר למישהו מאינויאשה X3 הקטע הוא שאין לי סורק >; יום יבוא ואראה לכם ~ אנסה לשדל את חברה שלי שזה היהי מחר ^___^ וגם אני כמו הכפית רק רציתי להגיד לכם שהייתם קורבן להודעה הזאת - בוהאהאה!!

coral chan

New member
עוד נצל"ש D:

שיעור תושב"ע משעמם אני משרבטת משו במחברת,באמצע,איפה שהסיכה נמצאת ואפשר לתלוש דפים מבלי לקרוא אחרים XD ו..זה יצא לי רנג'י ואיצ'יגו כאלה..אמיתיים..ויפים OO פעם ראשונה שבאמת יוצא לי פאנארט דומה D: ~מאושרת~ עכשיו צריך ללכת ליעלי ולסרוק ^______^

RaVeN IYI

New member
;; יש לנו פקאצה בפורום !!

;; שמישהו יעשה משהו ~מתה~ ;; פקאצה בפורום!! כמה נורא!! >O<~! אור, אני דורשת סדר!!!! ;; איכס ו..אממ.. P: בגלל שאני להיות רייבן נחמדה.. אני לנצל"ש בשביל תמונה מאגניבע שמצאתי 3: אזאז.. זה מוקדש לחנ המותק שלי X3 אוהבת אותך מאוד, חומד P: ;; לא מצליח להעלות.. אזאז רייבן לשים תמונע אחרת פחות יפה, אבל לא פחות יפה XP אוהבת חנ 3>

RaVeN IYI

New member
נצל"ש תמונע לאנבי 3:

ניא~ מקווה שתאהבי XD ואני פשוט יודעת שתאהבי X3 ואל תדאגי, לא שכחתי שאני חייבת לך פיק P: ו..אממ.. יש עוד תמונע שאני צריכה לנצל"ש לך אבל לא עכשיו XD

RaVeN IYI

New member
נצל"ש לבאקי ../images/Emo99.gif

חולה עליך, מותק !! תעשי לי עדר X3 ו..אממ.. מזל טוף שוב P: ~אונסת~ קבלי רנג'י/ביאקויה 3:

RaVeN IYI

New member
נצל"ש למושע הסויפונג המקסימה שלי 3:

קבלי יורואיצ'י/סויפונג
אוהבת אותך מאודמאוד 3> תעשי לי יורי *-* ו..אני באה אלייך שבוע הבא D: יאי לי P: ניא~

RaVeN IYI

New member
עוד סויפונג למושע *-*

כיכי את הסויפונג שלי ואני רוצה להצהיר שאת היחידה שאני אוהבתצ 3: בתור יורואיצ'י כמובן X3 מושע שלייייייייייייי
תעשי לי גינאמורי שוב XD 3: ניא~

Neon taichou

New member
יאאא! -יורי- -יורי- -יוורי- 3>

אני לאהוף אותך המון ^_^ -מחיצה- -אניסה- -ניסים- oo;

keep smiling

New member
לא יפה מצידך. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אולי יש לה בעיות במוח ובמקלדת. ]: תמיד תדוני אנשים לכף זכות!!111

RaVeN IYI

New member
אחתאחת? ../images/Emo12.gif

ואני לא דנה אותה לכף זכות. אני מחליטה מעכשיו שאני לא אוהבת אותה P: אנו.. קיפע
איזה שיפ את לאהוב? אני לנצל"ש לך תמונע 3:

keep smiling

New member
נצל"שי לי סרטןקטן. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כמה רומנטי. 3>

Hinamori

New member
333> גמאני לאהוב אותך רייבן-צ'אן !

יאי אוהבים אותי !~ רואה יונע ? רואה רואה ?

keep smiling

New member
&**ק ‏w‏*!‏X‏!‏X‏! ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

*לייק שיואואו

RaVeN IYI

New member
האא נצל"ש לאור צ'אן P:

כי אני מתה עליך, יא אהבל 3: ניא~ XD אני מפגרת ברמות, עזוב ~מוחצת~ P: אין לי הרבה של איצ'יגו/רוקיה כי אני שונאת רוקיה, והשיפ הזה צורם לי. אבלאבל.. בשבילך 3: הנה P:

RaVeN IYI

New member
עוד נצל"ש לאור צ'אן, כי הוא מותק 3:

P: מתה עליך, קידו ניא~ נכוע שלא תכעס עליי? נכוע? נכוע?? 3:

למעלה