היום ומחר בתפוז אנשים

RaVeN IYI

New member
נצל"ש לקיפע 3:

מתה עליך, פינגווינית שלי P: ניא~ XD כי הוא כזה אידיוט P: צחקי עליו כמוני X3

XD

זה מזכיר לי[נוסטלגיה! *O*] שפעם אבא שלי נתן לאחותי לשחק בהגה [3 קמ"ש זה היה? םם;] בלנטרה, בדרך עפר נידחת באמצע שדות שטוחים ומגבניק עבר שם וזה היה בוי.נט - השוטרים שפשפו את עינהם בתדהמה. אבא קיבוצניק נתן לילדה בת 10 לנהוג בג'יפ ואנדורה בין מצוקים מסוכנים הג'יפ היה עלול להדרדר בלהבלה, במושבים מאחורה היו שני ילדים בני 8 ו9 [אני ואחותי בת ה6. ממתי אני נראית כמו בת 9 או 8 ינעל רבאק$#@%@]. אבל זה היה משעשע למדיי. םם;

ציירתי אתמול,

כשהמחשב שלי נתקע לו להנאתו בשעות הפנאי, יורואיצ'י/סוי פונג דיי חזק [זה בסדר, הן סתם חצי ערומות ונמרחות זו על זו P:] ו.. שכחתי את זה באותו מקום ואניאני חושבת שאבא שלי ואחותי ראו את זה :| עאע X.X;;; בחיים אל תשאירו את ציוריכם בדירוג גבוה בהישג ידם של בני משפחתך. א. אבאמא לא יראו את זה בעין יפה, לא אם זה ציור של שתי דמויות שהם ודעים שהן מהסדרה המצויירת ההיא. ב. זה מאוד לא חינוכי עבור אחיותיך, לא כשהמבוגרת בהן היא בת 10. כן משעמם לי ]: אז ];

אומגד X_X

זה מפחיד לחשוב על זה.... ולחשוב שאני כעסתי על זה שהציצו לי בציורים הרגילים שלי @.@ מזל שלא ציירת שומדבר בדירוג גבוה .___.

Neon taichou

New member
אמג חנ פקאצה שרואה רוקדים עם כוכבים

עכשיו כשיש לי את תשומת לבכם - הנה קומיקס חדש, הכל אמיתי כמובן XPPP חנ התגלמות ברשע! וכן, כל הקומיקסים שלי נגמרים ביורוסוי עושות את זה בחדר האספקה של פלוגה 4. ^__^

Neon taichou

New member
אותך, את לא רואה את העגבנייה?

שיש להינה על הראש? XDD בסדר, לא צריך. אבל אני עדיין חמודה.

אני מעדיפה להשאר בבורות מזהרת לגבי

טיבה של התוכנית הזו. [אין לי טמבלוויזיה.]

Hinamori

New member
את באקה. למה חשבת שאני אהיה

מחוברת ב1 בלילה ? >_________________> קצת היגיון ~__~;

SasuNaru

New member
O____ם;; מה השם שלי עושה שם?!

.... לו הייתי בוריס~ טיטיטיטי~ מנסים לקרוע לי תמעיל עור כשאני חוזר בלילה שיכור אההה טפו עליכם!! DDD:

למעלה