היום ומחר בתפוז אנשים

היום ומחר בתפוז אנשים ../images/Emo188.gif

תחרות דצמבר החם בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך: כותבים סיפור אירוטי ומשתתפים בתחרות נושאת פרסים
לפרטים נוספים -http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=39847
הדולה זהר כרמי, תתארח מחר (רביעי), בפורום הריון ולידה החל מהשעה 9:00 ותענה על שאלות בנושא בחירת ביה"ח ללידה. לפורום הריון ולידה - תמיכה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110
הקונדיטורית איילת נתנאל תתארח מחר (רביעי) בשעה 10:00 בפורום הורים לתינוקות ותשמח לענות על שאלות בנושא קישוטי עוגות, בצק סוכר ואפיה. לפורום הורים לתינוקות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=747

Love Bem

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

MyMystery

New member
כמה שאלונים חעח

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן=P אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חעחע אולי היית מאוהב? אולי.. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא עדיין לא התפגרתי לגמרי. היה לך מקרה חירום רפואי? לא=\ עברת ניתוח? לא וטוב שכך. ברחת מהבית?ל4 שעות חעחע שחקת "strip poker"? מה סה? חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן מוחאחעחאע התחילו איתך? ניסו
היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? עדיין לא מוחאחעחאע חשבת שאתה משתגע? כןןןן היה לך חלום שהתגשם? צונאמי. ובלי שום מילים מיותרות. עברת על החוק? אולי חעחע פגשת מישהו מפורסם? לא הצלחתי מוחעחחאע הרגת חיה בטעות? נמלה.? הרגת חיה בכוונה? נמלה.? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכרת כזה דבר.. גנבת משהו? מסטיק? היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? משהו דומה. האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? תלוי מה באלוהים? כן
בשטן=\ בסנטה קלאוס? לא. ברוחות?כן אבל לא להגזים בפיות?לא במזל? אולי באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? תלוי מה אומרים לי.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם אני מספיקה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בערך לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אף אחד. אני בעצמי לא מכירה את עצמי
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אההם משפחת מסנג'רסקי..? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? הם חושבים שהם מכירים.
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אולי. מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?פאקצות מהכיתה. שצחקת עליו? פאקצה מהכיתה. שראית? מישהו מהכיתה (?) מה אתה לובש כרגע? מכנסיים גרביים חולצה ועוד חולצה מעל (?) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום. איזה ספר אתה קורא? קראתי..ספר של סטיבן קינג=P מה יש על הפד לעכבר שלך? עט-עיפרון ועכבר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אותו חרא יום אחר.נקודה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן our lady of sorrows-my chemical romancce!!!!

Dirtbag

New member
3>. ../images/Emo62.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן. אוכל של חתולים, מישהו? היית מאוהב? לא באמת. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כשהייתי בת שנה או משהו
היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כן. >< החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. בצורה נכה ביותר. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כןכן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא. אפילו ביום כיפור אני לא שורדת. שמנה D:. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אמ, כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? נמלה..? חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? מקווה שלא. היה לך חלום שהתגשם? לא. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? לא, אבל עברתי לידו בניחותא. הרגת חיה בטעות? הנמלים האלה... הרגת חיה בכוונה? כנ"ל. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? רק אם היא לטובתי. בקסם? כן. באלוהים? לפעמים. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? כן. בפיות? לא. במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עדיין לא ראיתי כוכב נופל. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאן שמושכים אותנו. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? המ, אין לי חבר אחד הכי טוב, יש לי פשוט הרבה חברות טובות טובות. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני, מן הסתם. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ליזום דברים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שולה. מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כל מי שהיה איתי בכיתה א'. הכי מעט זמן? אמ, מישהו שרק עכשיו למדתי להכיר. הכי מצחיק? יש הרבה. שנונים אלה. P: הכי קרוב? אין. הכי מוזר? כולם. הכי חכם? הו, כולם חכמים. לעומתי. >< שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מאיה. הכי נחמד? יש המון נחמדים. הזמר הכי טוב? רז XD הכי רועש? כנ"ל. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יהב וליאור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אנה על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעצ, לא ממש חשבתי על זה. מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכולוגית שלי XD עם מי אתה רב הכי הרבה? מיקה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? וואו, לא יודעת, זה היה מזמן, אני רגילה פשוט לצאת להסתובב עם חברות, לא לבוא אליהן הבייתה. האם החברים שלך מכירים אותך? פחות או יותר. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא ממש אכפת לי. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? המורה שלי שצחקת עליו? מישהו שעבר לידי בדרך הביתה מביתספר. שהלכת איתו לקניות? אנה ושלי ששבר את הלב שלך? סתם מישהו. שאיכזב אותך? מיקה שגרם לך לבכות? גם סתם מישהו. ששימח אותך? אנה כפרעליה שראית איתו סרט? אני עצמי ואנוכי. לא היה מה לראות בטלוויזיה. שדיברת איתו בטלפון? שלי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? גופייה שחורה וג'ינס. וגרביים מגניבות. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני משעינה את המרפק שלי על הבטן. נוח P: איזה ספר אתה קורא? מלאכים ושדים של דן בראון. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר. |: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

Blue Puding

New member
נמנמנמ

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? כע יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כע היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כע החטפת מכות למישהו? כע התחילו איתך? לא היית על במה?כע ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כע נישקת מישהו מאותו מין? כע בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כע עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? מהמכולת היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כע קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? כע בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?כע בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כע באהבה ממבט ראשון? כע ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא הוא/היא יוניסקס! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך נמנמ שאלה קשה לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אממ עדי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אתה מתחיל מכלום וחוזר מכלום, מה הפסדת? כלום!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אמממ...לא יודעת מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עידו..
הכי מעט זמן? אמממ נמנמנ...יובל הכי מצחיק? רועי הכי קרוב? עדי הכי מוזר? יובל הכי חכם? ניר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ליאה הכי נחמד? דניאל הזמר הכי טוב? דניאל ומאי הכי רועש?איתמר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רונלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלד על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי אלד דניאל אבשה מי מקשיב לבעיות שלך?עדי עם מי אתה רב הכי הרבה? רונלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אממממממ...מנגו נראה לי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממש לא משנה לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?עומר שצחקת עליו?שייי שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? אסף שאיכזב אותך? אסף שגרם לך לבכות? אסף ששימח אותך? עדי שראית איתו סרט? וואי לא זוכרת כבר שדיברת איתו בטלפון? מנגו שראית? אור מה אתה לובש כרגע? קפוצ'ון שחור מתחת חולצה של the nightmare before christmas שחורה, חזייה שחורה, מכנסיי דיקיס' שחורות, בוקסר משובץ, גרביים משובצות שחור לבן עד הברך ואולסטארס מקושקשות..
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד איזה ספר אתה קורא?לא קוראת אין לי כוח מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא חרא חרא חרא חרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כע

אני

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לאא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? אולי עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן זפזפים היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים?כןןןן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כןן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מזה? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גן עדן וגיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך אילנצקה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?חברות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממ לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ממ לאי ודעת שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אילנה הכי מעט זמן? מאיה הכי מצחיק? מיטל הכי קרוב? כולם הכי מוזר? רחלי :S הכי חכם? גל .ע. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם (חוץ מכמה ) הכי נחמד? הילו הזמר הכי טוב? שרונה הכי רועש? אילנה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?מממ...לא..בנישואים!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מאיה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שראונה על מי אתה סומך הכי הרבה? כולם (חוץ מכמה) מי מקשיב לבעיות שלך?כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? ממ לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ממ.....אילנה? האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? תלוי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?רחלי שצחקת עליו?רחלי שהלכת איתו לקניות?שרונה והילה ששבר את הלב שלך? ליאור :( שאיכזב אותך? מאיה שרונה והילה שגרם לך לבכות? ^כנ''ל ששימח אותך? אילנה מיטל ורותם שראית איתו סרט? ממממ לא סוכרת שדיברת איתו בטלפון? שרונה שראית? שרונה מה אתה לובש כרגע? פיג'מה ... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בידים הם חלקות !! חעחע עשיתי שעווה :p איזה ספר אתה קורא?לא קרואת ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני אוהבת את ליאור כהן האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן מאיה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Love Bem

New member
אני יענה=]

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב?כן היית על סמים?משהו דומה שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"?כן חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?עדיין לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?קצת בשטן?כן בסנטה קלאוס?כן ברוחות?כן בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא חשבתי אל זה! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגיהנום! יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך?חברה אחת שלי! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?אין כזו! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא זכור לי! מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מישהי אחת הכי מעט זמן?עוד משהי אחת! הכי מצחיק?עוד משהי אחת! הכי קרוב?משהי אחת! הכי מוזר?אני וכול החברים שלי! הכי חכם?כולם חוץ מימני! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?מישהו שאני אוהבת! הכי נחמד?כנ"ל הזמר הכי טוב?ג'רארד וואי הכי רועש?בראט מדה יודז האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עם אימא על מי אתה סומך הכי הרבה?אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך?חברה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה?חברה שלי כול יום! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?של חברה שלי כול בוקר אני אצלה! האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?תלוי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לאדעת! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אני לא חושבת ככה בקשר למין השני תשאלו אותו! מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?ילדה אחת פאקצה! שצחקת עליו?כנ"ל שהלכת איתו לקניות?חברה שלי ששבר את הלב שלך?ילד שאני אוהבת שאיכזב אותך?כנ"ל שגרם לך לבכות?כנ"ל ששימח אותך?כנ"ל שראית איתו סרט?חברה שלי שדיברת איתו בטלפון?אימא שראית?אחותי מה אתה לובש כרגע?חולצת מקיף ומכנס צבאי! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?*אממ* איזה ספר אתה קורא?כלום כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך?אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:ח = ר = א האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?רגעעעע שניה עכשיו כן!

שלי......./images/Emo110.gif

וואי בטח ממש משעמם לי עם אני עונה על כל זה.....
שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?אאממממ....לא... היית מאוהב?לא.. היית על סמים? לא.... שחית בעירום? לא.... היה לך מקרה חירום רפואי?אאממ. לא שאני זוכרת... עברת ניתוח? לא.... ברחת מהבית?חחח.. לא... שחקת "strip poker"?לא... חטפת מכות?כן...
החטפת מכות למישהו?כן... התחילו איתך?כן.. היית על במה?כן... עדיף לא להיזכר... ישנת מחוץ לבית? כן... חשבת על התאבדות? אממ.. יכול להיות.. נשארת ער כל הלילה? כן.. לא אכלת יום שלם? יום כיפור...(למה אין אייקון של דוס? צריכים לעשות) דיברת בטלפון כל הלילה? אאממ.. לא.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא... ישנת כל היום? לא.. הרגת מישהו?כן...
..סתם לא..
חשבת שאתה משתגע? מלא פעמים...
נישקת מישהו מאותו מין? לא... בגדו בך? לא.. היה לך חלום שהתגשם?לא.. עברת על החוק?כן... פגשת מישהו מפורסם?אאאאממ... כן.. הרגת חיה בטעות?נמלה... הרגת חיה בכוונה? לא... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן... אולי.. לא זוכרת... גנבת משהו? כן. ארטיקים... היית ברדיו/ טלוויזיה? לא.. היתה לך התמוטטות עצבים?.לא..אני בדרך.. קפצת בנג'י? לא... היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן... האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה?כן... בקסם?לא... באלוהים?כן.. בשטן?כן.... בסנטה קלאוס?לא.. ברוחות?כן.. בזה אני הכי מאמינה.. בפיות?לא.... במזל?כן.. באהבה ממבט ראשון? ממש לא... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן... במכשפות?לא... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?ברור... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא... בדת מאורגנת?אני לי מושג מה זה אומר..
אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן.. הוא גבר זקן... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?הנשמה עוברת למישהו אחר... יש לך חברים הומואים/לסביות?לא... מי החבר הכי טוב שלך? אני... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני....אין הרבה אנשים שיודעים אליי הרבה דברים... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?" אם את מקשיבה למה שאנשים אומרים מה הטעם במחשבות משלך?" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?חחח.. אין לי... מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אאמ. לא יודעת... הכי מעט זמן?לכיךחחליח הכי מצחיק?כעידעחגכעח הכי קרוב?כעיוגכחעיחעיח. הכי מוזר?עיכעיעכיכעעחי.. הכי חכם? כחעכעחחחגעכח... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?מתהיחללח הכי נחמד? חלחללחללח.... הזמר הכי טוב? זמן אין. יש להקה... הכי רועש? יכיעעעעעח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה הכי טובה שלי.. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי.. מי מקשיב לבעיות שלך?חברה שלי , אחותי. עם מי אתה רב הכי הרבה?ידיד שלי...האמת שאני רבה עם כולם... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא.. כמעט אף פעם לא... האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש לא... בבית של מי היית אחרון?שלי... האם החברים שלך מכירים אותך?לא... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן..אולי... מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?ילד מהכיתה שלי....
שצחקת עליו?לא זוכרת... שהלכת איתו לקניות?חברה שלי... ששבר את הלב שלך?אין... שאיכזב אותך?גכידגעחי שגרם לך לבכות?לא זוכרת.... ששימח אותך? עיכעחטי שראית איתו סרט? לא זכורת שדיברת איתו בטלפון? שראית? אבא שלי מה אתה לובש כרגע?גופיה לבנה וגי'נס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באוזן.... איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר, הפנימייה שלא הייתה. מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם אדום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:חרא, חרא, חרא, חרא, חרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

kati666

New member
נו,בגלל שהרבה ענו...

אני מתמכרת לזה בחיי
. שאלון... האם אי פעם... פגעת בעצמך?:כן(?) יצאת מהמדינה?:לא נולדתי במדינה.נחשב? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?:אני לא חושבת. היית מאוהב?:
היית על סמים?:בטח.
שחית בעירום?:לא
. היה לך מקרה חירום רפואי?:היו כמה. עברת ניתוח?:כן.ברגל. ברחת מהבית?:רציתי. שחקת "strip poker"?:ניסיתי.אני חושבת. חטפת מכות?:אמ,כה(?) החטפת מכות למישהו?:כה
. התחילו איתך?:כה. היית על במה?:כה
. ישנת מחוץ לבית?:
בקושי. חשבת על התאבדות?:
נשארת ער כל הלילה?:כה. לא אכלת יום שלם?:כה. דיברת בטלפון כל הלילה?:לא חושבת. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?:כה.בל'ג
בטיול שנתי,באוטובוסים נו,לא חסר. ישנת כל היום?:כה. הרגת מישהו?:כה.
חשבת שאתה משתגע?:בטח. נישקת מישהו מאותו מין?:כה
בגדו בך?:לא יודעת. היה לך חלום שהתגשם?:אולי. עברת על החוק?:גם. פגשת מישהו מפורסם?:טל מוסרי. הרגת חיה בטעות?:לא. הרגת חיה בכוונה?:כה {-).עכשיו אני רוצחת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?:ממ,לא. גנבת משהו?:לא שזכור לי.אולי מבחן כולשהו האמ.
היית ברדיו/ טלוויזיה?:הייתי בששטוס. היתה לך התמוטטות עצבים?:אמממ
קפצת בנג'י?:הלואי. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?:כה,שיורד לי דם מהפה.XD. האם אתה מאמין ב.. באסטרולוגיה?:כן. בקסם?:לא.
באלוהים?:
בשטן?
בסנטה קלאוס?
. ברוחות?:כה. בפיות?לא. במזל?:כה. באהבה ממבט ראשון?:כה. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?:כן!
במכשפות?:לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?:כה
למרות שאני לא מאמינה בזה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?:לא יודעת.אני מאמינה יותר בגילגולים. בדת מאורגנת?:מה?לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין?:שאלה טובה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?:גוף אחר(?) יש לך חברים הומואים/לסביות?:אממ,לא חושבת. מי החבר הכי טוב שלך:ממ,גלי
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?:הכי הרבה?אני.חוץ ממני?יש כמה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?:לגרגר יש עצות טובות.כולמיני. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?:
מי החבר שלך...אמ,אוץ'. שאתה מכיר הכי הרבה זמן?:כול מי שאני מכירה מילדות כבר לא סובל אותי. הכי מעט זמן?:יש לי הרבה.אמ,כולם את האמת כי החלפתי חברים אפשר לאמר בתקופה הזאת. הכי מצחיק?:פלו לא מצחיקה אבל כשאנחנו ביחד אני צוחקת הרבה.גם נוי השנייה מצחיקה. הכי קרוב?:שני. הכי מוזר?:אני. הכי חכם?:גרגר
. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?:כולמיני. הכי נחמד?:מור ושני. הזמר הכי טוב?:שמעון. הכי רועש?:לירון. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?:אמ. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?:פלו. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:גל. על מי אתה סומך הכי הרבה?:גל ופלו וגם נוי ושני XD. מי מקשיב לבעיות שלך?:הווו,הרבה
. עם מי אתה רב הכי הרבה?:אני מכירה את כול החברות שלי קרוב ל3 שנים ויש כאלה שבחיים לא רבתי איתם ויש כאלה שרבתי פעמיים שלוש.אני לא רבה הרבה אפשר לאמר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?:לפעמים. האם אתה סומך על אחרים בקלות?:תלוי. בבית של מי היית אחרון?:מממ.שני. האם החברים שלך מכירים אותך?:מסתבר. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?:מה?לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?:
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן. מי היה האדם האחרון ש.... שרצית להרוג?:נועה. שצחקת עליו?:עיור בתחנה המרכזית. שהלכת איתו לקניות?:אמא. ששבר את הלב שלך?:-\ שאיכזב אותך?:גל. שגרם לך לבכות?:אמ,אמא? ששימח אותך?:פלו ונוי ונוי וחיים. שראית איתו סרט?:אחותי. שדיברת איתו בטלפון?:לא יודעת. שראית?:אמא. מה אתה לובש כרגע?:תלבושת ביצפר אני חושבת וגינס. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?:אמ... איזה ספר אתה קורא?:'דרך עמליה'/שלומית גלבוע.אין לי כוח לסיים אותו. מה יש על הפד לעכבר שלך?:אין לו פד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:טיפשה,עיפה,כואב לי הגב. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?:לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?:לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?:כה.to the end. נגמררררררר.:] אני ממש משועמת לאחרונה XDDD.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך קטקט
ממש ממש אוהבת אותך!!

ny34

New member
כמה שאלונים..../images/Emo178.gif

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? אמממ.. אני חושב שלא יצאת מהמדינה? כן, בטח.. נולדתי מחוץ לגבולות המדינה... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כמעט
היית מאוהב? יאפ היית על סמים? לא.. שחית בעירום? מקרה מאוד מצחיק בכנרת, בעיקרון כן.. אבל לא בכוונה היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן..אבל חזרתי אחרי מספר שעות שחקת "strip poker"? לא.. חטפת מכות? כן.., בערך.. החטפת מכות למישהו? כן.. התחילו איתך? לא נראה לי היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? לא, טחחח.. בטח שכן חשבת על התאבדות? בערך.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? נראה לי שכן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? חלילה חשבת שאתה משתגע? כן..חחח נישקת מישהו מאותו מין? רק על הלחי P= בגדו בך? אממ..לא נראה לי. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אממ, כן.. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? זבובים, ג'וקים ודומיהם סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא!! גנבת משהו? כן.. היית ברדיו/ טלוויזיה? אממ, צילמו אותי בניצנים.. היתה לך התמוטטות עצבים?.לא..עוד לא קפצת בנג'י? הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...די הרבה האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מאוד במכשפות? לא הכי... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יאפ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא.. בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? ממש לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום כלשהו.. אבל לא גן עדן/גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא.. מי החבר הכי טוב שלך? נימפוץ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נימפוץ/עדי/שיר/מעיין מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תסתכל מי צוחק עליך עכשיו, ומי איתך.. ותבחן מחדש מי באמת חברים שלך" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודע.. מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נימפוץ הכי מעט זמן? עדי הכי מצחיק? כולם מצחיקים הכי קרוב? יש כמה.. הכי מוזר? כולםP= הכי חכם? רן, תום שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גל/מעיין/אופיר הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? אופיר הכי רועש? כולם.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נימפוץ/ עדי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מת על שיחות בטלפון על מי אתה סומך הכי הרבה? נימפוץ מי מקשיב לבעיות שלך? כל מי שאני אדבר איתו על זה (לא הרבה..) עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא, אחרת איפה המסתורין שבי? האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? בבית של ספר (בית ספר), אממ.. בטח פוץ.. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא!! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מאוד. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע.. מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? יובל, דניאל ליטוואק.. סתומים!!!!! שצחקת עליו? אממ.. ערן.. שהלכת איתו לקניות? אמא? ששבר את הלב שלך? עפרי.. שאיכזב אותך? אממ.. ההורים שלי. שגרם לך לבכות? לא יודע, הרבה מאוד זמן שזה לא קרה ששימח אותך? מאי שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? רבקה הראש וועדת נוער שראית? רבקה.. מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? "המנכ"ל", של ג'וזף פיינדר מה יש על הפד לעכבר שלך? טוויטי שנראה שרוף כי צבעתי אותו בשחור תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגיש יחסית די בסדר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נורית האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.. מק"ר

|בובספוג|../images/Emo111.gifשאלוןן../images/Emo99.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
כן יצאת מהמדינה?
נולדתי שם..טחח כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
אממ לא.. היית מאוהב?
כן היית על סמים?
פעם 1 שחית בעירום?
לא היה לך מקרה חירום רפואי?
יאפ עברת ניתוח?
נופ ברחת מהבית?
כע.. שחקת "strip poker"?
יאפ
חטפת מכות?
לא החטפת מכות למישהו?
כן התחילו איתך?
יאפ היית על במה?
יאפ ישנת מחוץ לבית?
כע חשבת על התאבדות?
כן נשארת ער כל הלילה?
כן לא אכלת יום שלם?
כן דיברת בטלפון כל הלילה?
כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
כן ישנת כל היום?
כן הרגת מישהו?
לא חשבת שאתה משתגע?
כן נישקת מישהו מאותו מין?
עדיין לא..
בגדו בך?
לא שאני יודעת היה לך חלום שהתגשם?
כן עברת על החוק?
כן פגשת מישהו מפורסם?
כן הרגת חיה בטעות?
חלילה הרגת חיה בכוונה?
בחיים לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
יאפ גנבת משהו?
טחחח כן היית ברדיו/ טלוויזיה?
לא היתה לך התמוטטות עצבים?.
לא קפצת בנג'י?
לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה?
לא בקסם?
ככה ככה באלוהים?
לא בשטן?
בערך.. בסנטה קלאוס?
לא ברוחות?
כן בפיות?
לא במזל?
לא באהבה ממבט ראשון?
לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
לא ממש במכשפות?
לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
לא בדת מאורגנת?
לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?
אני לא חושבת עליו סורי... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?
יאפ מי החבר הכי טוב שלך
רמוס מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?
רמוס מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
לשכוח מרמוס מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
לאדעת מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן?
מירי הכי מעט זמן?
בננה הכי מצחיק?
רמוס הכי קרוב?
רמוס הכי מוזר?
דנה הכי חכם?
תיאו שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
רמוס הכי נחמד?
תיאו הזמר הכי טוב?
דנה הכי רועש?
דנה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?
לילי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
רמוס על מי אתה סומך הכי הרבה?
מירי מי מקשיב לבעיות שלך?
מירי ורמוס עם מי אתה רב הכי הרבה?
רמוס האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?
לא ממש בבית של מי היית אחרון?
סיגי האם החברים שלך מכירים אותך?
בערך.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
לפעמים.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:
לאדעת מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?
אמא שצחקת עליו?
גנצ שהלכת איתו לקניות?
אמא ששבר את הלב שלך?
רמוס שאיכזב אותך?
רמוס שגרם לך לבכות?
אמא ששימח אותך?
מירי שראית איתו סרט?
בננה דנה וקארין שדיברת איתו בטלפון?
סיגי שראית?
מיטל מה אתה לובש כרגע?
הנס לבן+גופיה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
רגל איזה ספר אתה קורא?
מאדאם בובארי מה יש על הפד לעכבר שלך?
את העכבר של בזק(זה שעושה בפרסומת "וואוו..") תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
חרא חרא חרא חרא חרא
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?
לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
כן

אני

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא זכור
יצאת מהמדינה? כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי
היית מאוהב? כן
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי? לא
עברת ניתוח? כן
ברחת מהבית? לא
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות? לא
החטפת מכות למישהו? אחותי
התחילו איתך? כן
היית על במה? כן
ישנת מחוץ לבית? כן
חשבת על התאבדות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? כן
(ולא רק במסגרת יום כיפור) דיברת בטלפון כל הלילה? לא
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן
ישנת כל היום? אולי
הרגת מישהו? כן
חשבת שאתה משתגע? כן
נישקת מישהו מאותו מין? כן
בגדו בך? לא יודעת, לא ניראלי
היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? כן
פגשת מישהו מפורסם? כן
הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? כן
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן
היתה לך התמוטטות עצבים? לא זכור
קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בערך
האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? לא יודעת
בקסם? כן
באלוהים? לא
בשטן? לא יודעת
בסנטה קלאוס? i dunno
ברוחות? ניראלי
בפיות? sure!
במזל? לא יודעת
באהבה ממבט ראשון? כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן
במכשפות? כן
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן!#$!#$^
בדת מאורגנת? מה...?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? הוא לא קיים!
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר
יש לך חברים הומואים/לסביות? כן
מי החבר הכי טוב שלך - ניהאו
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ניהאו
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת
מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אה... מאשה, אלבינה, רז, ניהאו
הכי מעט זמן? אליה
הכי מצחיק? גל..
הכי קרוב? ניהאו
הכי מוזר? אני ורק אני
הכי חכם? אני
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד? שרון
הזמר הכי טוב? ג'רארד... הממ?
הכי רועש? אינה><"
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מה...? ברור שכן
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? jb, freddy, ניהאו, קושקוש, בוב
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
על מי אתה סומך הכי הרבה? ניהאו
מי מקשיב לבעיות שלך? ניהאו
עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא
בבית של מי היית אחרון?
האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני לא פמיניסטית, sorry
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן
מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? לא זוכרת
שצחקת עליו? bitch הקליפורנית, עללק
שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת
ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? אני
ששימח אותך? ניהאו, תמיד
שראית איתו סרט? כפיר
שדיברת איתו בטלפון? מאשה
שראית? אבא
מה אתה לובש כרגע?
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בתוך ה***
איזה ספר אתה קורא? כרגע כלום
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי כזה
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: none of your business
(האייקון זו המילה החמישית) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא, המסנג'ר מזדיין
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

|בובספוג|../images/Emo111.gifאמנדה מהממת!

איזה עיניים מהפנטות!!! למרות שהמועדפת עליי הייתה אווה

mor p2

New member
../images/Emo23.gifעונה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה?לא
לבנתיים אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן..ביסלי..חח היית מאוהב? כו היית על סמים? אממ לא שחית בעירום? לא חח היה לך מקרה חירום רפואי?יאפפפ עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא ..אולי איזה פעם.... שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חס וחלילה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? אממ כן היה לך חלום שהתגשם? כןןןן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה..מצטערת סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אממ לא חשבתי על זה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך ? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאמין בעצמך ותשאר נאמן לרצונות שלך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
סודית מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ג"ואן הכי מעט זמן?אין הכי מצחיק? יעל הכי קרוב? יעל הכי מוזר? דלית הכי חכם? אלינור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דליה הכי נחמד? אני הזמר הכי טוב? ג"רארד ואיייייייייייייייייייי הכי רועש? מאור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? I DONT THINK ABOUT THIS אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יעל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? אתי שגרם לך לבכות? אתי ששימח אותך? אנט שראית איתו סרט? יעל ואלינור שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? חולצה וג"ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ראש איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: I FOUKING OK RIGHT NOW האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא..מה אני וונדר וומן?????????? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא זה הפסיק

without nick

New member
אני

כמה שאלונים... חעח לאנרע שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא ששמתי לב לזה להרדים רגל בכוונה תחילה זה לפגוע? יצאת מהמדינה? כה בטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?יש אנשים ששונאים את חמאת הבוטנים שלי........ היית מאוהב?כה עכשיו גם (טוב קצת) היית על סמים? אני מעדיפה סמים נפשיים טבעיים בלבד שחית בעירום? המ.. לא...
היה לך מקרה חירום רפואי? יד שבורה נחשב? עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?גמלא שחקת "strip poker"? האממ לא... חטפת מכות? טחח לאזכרת החטפת מכות למישהו? לא הייתי קוראת לזה ממש מכות אבל שיהיה (משיכת שיער) התחילו איתך?כה היית על במה? ברור בכל הטקסי בצפר המפגרים האלה ובמועים בהתעמלות קרקע ישנת מחוץ לבית? בטח בכל מיני מקומות חשבת על התאבדות?לא ועדיפ שככה נשארת ער כל הלילה?כן כל הלילה והבוקר לא אכלת יום שלם? לאא מה אני מנסה להיות אנורקסית או משו? דיברת בטלפון כל הלילה? לא אני מדברת בצהריים אחר צהריים ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא זכור לי שישנתי עם בן המין השני וגם לא שעשיתי סקס ישנת כל היום? מ12 עד 6 וחצי (בערב) נחשב? הרגת מישהו? רציתי להרוג... חשבת שאתה משתגע? אולי נישקת מישהו מאותו מין? לא... בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כה נראלי בטוח היה לי עברת על החוק? אולי.. פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? אולי נמלה *מסר לנמלה נמלה אני מצטערת שרמסתי את חייך בכפות רגליי הענקיות* הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי בכתה ו' גנבת משהו? כל אחד גנב משו... היית ברדיו/ טלוויזיה? כה... בערוץ הילדים
היתה לך התמוטטות עצבים?. לא איך אמורים לקבל אתזה בדיוק?!? קפצת בנג'י? לא אבל אני רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כמה פעמים.. האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה?
בקסם? אולי באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון? ככה ככה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? הא?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני לא שמה לב מתי שכוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אלוהים לא קיים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו הופכים לרוחות ואחרי זה עושים גלגול נשמות לא? יש לך חברים הומואים/לסביות?בכתה ח' אנשים לא ממש יודעים על החלק הזה שבהם.. מי החבר הכי טוב שלך: קיסמית או בשמה האמיתי לוטם מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לאדעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאזכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאזכרת מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לוטם מהגן חובה ועד עכשיו הכי מעט זמן? אין לי מושג אני לא שמה לב לזמן הכי מצחיק? סתיו הכי קרוב? לוטם הכי מוזר?רוב החברות שלי מוזרות אז זה החלטה קשה הכי חכם?ניבה! (נטע) הילדה גאונה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אבל אני קרובה לכולם הכי נחמד? כולם נחמדים אבל שיהיה דנה היא מאוד חברותית הזמר הכי טוב? גם נטע הכי רועש?בדרך כלל זה אני
אבל או אריאל או ירדן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא...
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לוטם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סתיו על מי אתה סומך הכי הרבה? אני לאדעת על מי הכי הרבה מי מקשיב לבעיות שלך? בדרך כלל יש את ישרא ומישם החברות שלי שקוראות עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לוטם האם החברים שלך מכירים אותך? כה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה זה משנה? כאילו שעכשיו זה משנה משו אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: הממ אולי תלוי מי מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? **** חעח שהלכת איתו לקניות? אמא שלי בסופר ששבר את הלב שלך? ** שאיכזב אותך? אני לאזכרת שגרם לך לבכות? הוא ששימח אותך? הוא (לא טעות מקלדת) שראית איתו סרט? שכחתי שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי שראית?אמא שלי נכנסה לא מזמן לחדר שלי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חגורת ניטים חולצת בצפר אדומה וסווצ'ר אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע: בציפורן איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספרים! מה יש על הפד לעכבר שלך? נקודות בכחול ירוק אדום וצהוב תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה,משועממת,שמחה קצת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אפחד אני עוד מעט הולכת לשיעור פרטי האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה

GUILTY

New member
אני

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מסתובבים בין החיים יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך אני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? קרן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחכות ולראו מה יהיה מחר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? היתה והלכה הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? אין הכי קרוב? קרן הכי מוזר? אמממ הכי חכם? מיטל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין הכי נחמד? קרן הזמר הכי טוב? מתיו ווילה הכי רועש? ג'רארד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אורלי וקרן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? קרן ובן דוד שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בן דוד האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לפעמים מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? אין שצחקת עליו? סבתא שלי שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? אין שאיכזב אותך? אין שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? בן דוד שראית איתו סרט? אין שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית? לא זוכרת מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? -------- איזה ספר אתה קורא? מבצר דיגיטלי של דן בראון מה יש על הפד לעכבר שלך? לוגוים של להקות שאני צירתי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מתה מעיפות, רעבה, עצבנית וזהו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

למעלה