היום ומחר בתפוז אנשים

IllyriaB

New member
../images/Emo47.gifשאלונים../images/Emo47.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? לא חושבת.
יצאת מהמדינה? עדיין לא.
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? בטח. XD
היית מאוהב? כן.
היית על סמים? תמיד. P: סתם נו. לא.
שחית בעירום? לא. Oo
היה לך מקרה חירום רפואי? יכול להיות.
עברת ניתוח? כן. 2 אפילו.
ברחת מהבית? לא.
שחקת "strip poker"? לא.
חטפת מכות? כנראה.
החטפת מכות למישהו? בטח.
התחילו איתך? כן.
היית על במה? לא.
ישנת מחוץ לבית? הרבה.
חשבת על התאבדות? כן.
נשארת ער כל הלילה? כן.
לא אכלת יום שלם? כן.
דיברת בטלפון כל הלילה? כן.
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כמעט כל הזמן. P:
ישנת כל היום? כמעט.
הרגת מישהו? לא.
חשבת שאתה משתגע? קרה.
נישקת מישהו מאותו מין? :X
בגדו בך? כן.
היה לך חלום שהתגשם? כן.
עברת על החוק? לא.
פגשת מישהו מפורסם? כן.
הרגת חיה בטעות? לא זוכרת.
הרגת חיה בכוונה? נמלים.
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות. אבל לא נראה לי.
גנבת משהו? לא.
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא.
היתה לך התמוטטות עצבים?. הרבה.
קפצת בנג'י? לא. אני אוהבת את הלב שלי במקום.
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.
האם אתה מאמין ב:
באסטרולוגיה? כן.
בקסם? כן.
באלוהים? כן.
בשטן? לא בטוחה.
בסנטה קלאוס? לא. Oo
ברוחות? כן.
בפיות? יכול להיות. לא חשבתי על זה.
במזל? כן.
באהבה ממבט ראשון? כן.
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.
במכשפות? כן.
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בערך.
בדת מאורגנת? הכוונה?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? נקבה. P:
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נולדים מחדש.
יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. בטח.
מי החבר הכי טוב שלך ולדי.
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ולדי.
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת.
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? Oo
מי החבר שלך
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רותי אני חושבת.
הכי מעט זמן? ענת ונעמה.
הכי מצחיק? מור.
הכי קרוב? ולדי.
הכי מוזר? מור.
הכי חכם? לא יודעת.
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חן.
הכי נחמד? לילך.
הזמר הכי טוב? לא יודעת. Oo
הכי רועש? מור.
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? XDDDD
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חן.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ולדי.
על מי אתה סומך הכי הרבה? ולדי וחן.
מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה. XD
עם מי אתה רב הכי הרבה? ולדי.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד.
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד.
בבית של מי היית אחרון? לילך.
האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם.
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה כוונה? Oo
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה אכפת לי.
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני לא חושבת, אבל הוא אומר לי את זה, כנראה יש לו בעיות עיניים.
מי היה האדם האחרון ש:
שרצית להרוג? לא יודעת.
שצחקת עליו? לא יודעת.
שהלכת איתו לקניות? לילך.
ששבר את הלב שלך? :X
שאיכזב אותך? :X
שגרם לך לבכות? :X
ששימח אותך? חן.
שראית איתו סרט? לא זוכרת.
שדיברת איתו בטלפון? אמא.
שראית? אמא.
מה אתה לובש כרגע? חולצת בית ספר ומכנס ספורט.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת?
איזה ספר אתה קורא? סיימתי את התפסן.
מה יש על הפד לעכבר שלך? לא. מה הוא במחזור? Oo
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מרוקן, כאב תחת ו... לא יודעת.
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן.
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.

GUILTY

New member
שמעת על לקבל את הטוב עם הרע?

עם את מאמינה באלוהים את לא אמורה להאמין גם בשטן? כאילו גן עדן וגהנום וכל הבולשיט הזה.

IllyriaB

New member
Oo מה השטיוית?

אני לא חייבת להאמין בכלום. אני אומרת במה אני מאמינה. ושום נורמה לא תקבע אותי למשהו אחד. או מה שלא יהיה.

GUILTY

New member
לא אמרתי שאת חייבת אבל כשמאמינים

בטוב אמורים להאמין גם ברע שבא איתו.

IllyriaB

New member
ואם אני חושבת...

שאלוהים שולט גם על הטוב וגם על הרע. וששטן זה סתם כינוי כזה.

GUILTY

New member
אז תחשבי ככה.......לא באתי לנסות

ולשנות לך את הדרך שבה את מאמינה...כי אני לא מאמינה אז אני לא יכולה לשנות לך. ובכלל למה שמישהו שמאמין באלוהים יחשוב שהוא ה "שטן"? ובמה שאני התכונתי שאמרתי לך "צריך לקבל את הטוב עם הרע"........ככה זה בחיים.......................ובכלל בדת כן מדברים על השטן עם אני לא טועה.....ולא מחשיבים אותו כחלק מהאלוהים.

IllyriaB

New member
אוקיי. ../images/Emo11.gif

אבל זה לא כזה משנה לי איך זה בדת. אני רק יודעת במה אני מאמינה, לא על פי אמונות של אנשים אחרים. ובלע, למה לריב על דת ואמונות. עזבתי את הנושא.

גמאני נו!

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? הממ.. כמעט נפלה עלי טלוויזיה. נחשב? פתחתי את הסנטר. אני ילדה מוכה
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? נעלמתי לכמה שעות טובות אבל לא בריחה רצינית שחקת "strip poker"? נופ. ישאלו את זה בכל שאלון? חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? אכן! התחילו איתך? יאפ היית על במה? הצגת סופשנה של כיתה ו' חח? ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? יאפ נשארת ער כל הלילה? כן. השאלונים האלה מתחילים לחזור על עצמם לא אכלת יום שלם? יום כיפורר הלואואו.. גם ככה אני לא אוכלת הרבה. דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא, אין כזה דבר אצלי. או סקס או שלא נכנסים אלי למיטה. ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא אבל אני אשמח לנסות את זה מתישהו חשבת שאתה משתגע? חח לא רק חשבתי נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן. מנחי ערוץ הילדים
וראיתי פעם את זהבה בן בסופר
הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? יתושים ונמלים וכאלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא חושבת קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? פחות או יותר בקסם? לא באלוהים?כן בשטן?לא החלטתי בסנטה קלאוס? לא ברוחות?בערך בפיות?לא.. וחבל. כי נחמד לחשוב שיש פיות חיחי במזל? כן באהבה ממבט ראשון? יאפ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? במידה מסוימת האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מזתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת אם יש לה מין לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נו יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך המפ לא יודעת מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ליהיק! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת. אני לא מקשיבה כ"כ לעצות של אחרים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? פרסי אחד נסע לחופשה
בטח יש עוד אבל את זאת אני אוהבת מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דנה הכי מעט זמן? הילה הכי מצחיק? ענת הכי קרוב? ענת או דנה הכי מוזר? אין לי חבריםמוזרים
הכי חכם? דנה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ^ הכי נחמד? לי הזמר הכי טוב? שירן חח לא יודעת הכי רועש? שירן!!! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? קודם כל זה עם ו.. נו לא יודעת. ליהי
שנטשה לנו את הפורום חח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מדברת בטלפון על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? ענת וליהיק. אני משגעת את שתיהן
עם מי אתה רב הכי הרבה? קורלללל.. בהחלט! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אני מרגישה שאפעם לא מבינים אותי האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? השכנה האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממש לא מזיז לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?אחותי חיחי שצחקת עליו? איזה אחת שנאמה היום בקשר למחויבות אישית ודיברה מצחיק חח שהלכת איתו לקניות? בדודה ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? אמא שלי ששימח אותך? בטח ענת או ליהי חח אני פשוט אוהבת את שתיהן כ"כ שראית איתו סרט? ווי המון זמן לא ראיתי סרט. אולי אחותי שדיברת איתו בטלפון? אחותי שראית? אחותי, השכנה מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עם הרגל ברגל איזה ספר אתה קורא? שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עצבנית לחוצה משועממת דואגת עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? תמיד חרא שאלון

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo11.gif

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? כע יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כע היית על סמים? לא שחית בעירום? אולי שהייתי קטנע=\ היה לך מקרה חירום רפואי? כע עברת ניתוח? כע ברחת מהבית?כע שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? מאחותי
החטפת מכות למישהו? לאחותי
התחילו איתך? כע היית על במה?כע ישנת מחוץ לבית?כע חשבת על התאבדות? כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כע נישקת מישהו מאותו מין?כע בגדו בך? כע היה לך חלום שהתגשם?כע-סיידליפ
עברת על החוק? אם להתחורר בלי אישור הורים מתחת לגיל 16 זה עבירה על החוק אז כעP: פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כע גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כמעט. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע מגיל קטן=\ האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? כע בקסם? לא באלוהים?כע בשטן?לא בסנטה קלאוס?חח לא ברוחות?כע בפיות?לפעמים במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון?לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כע באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כע בדת מאורגנת? אה?!. אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגן עדן\גיהנום והנשמה מתגלגת למישו אחר שנולד. יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך:קיפר ויוליש מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? קיפר ויוליש מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"אם תעריך את עצמך אנשים יעריכו אותך" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? =\לא זוכרת מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן?קיפר ויוליש הכי מעט זמן? שקד הכי מצחיק? קיפר הכי קרוב? קיפר ויוליש הכי מוזר? אניD:סתם ממ..שוחע. הכי חכם? יוליש שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?יוליש הכי נחמד? שאר החברותP: הזמר הכי טוב? ג'רארד הכי רועש? הסולן של Dear Whoever האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא היה לי מאז כיתה ז'=\ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כולם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? קיפר על מי אתה סומך הכי הרבה? קיפר מי מקשיב לבעיות שלך?קיפר עם מי אתה רב הכי הרבה? אמאבאחות. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? של קיפר האם החברים שלך מכירים אותך?חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כע. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא כולם. מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?אחותי שצחקת עליו?המורה ללשוןXD שהלכת איתו לקניות? קיפר ששבר את הלב שלך? אידיוט שלא נזכיר את שמו. שאיכזב אותך? יוליש שגרם לך לבכות? יוליש ששימח אותך? קיפר שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון?עדידע שראית?אבא מה אתה לובש כרגע?מכנס של אבא(כע כע.אני קשחוה ומאגניבה^^)חולצה שחורה של דמות ששכחתי כרגע את שמה.אבל אתם בטוח מכירים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חח בדיוק אני מגרת הגבXD איזה ספר אתה קורא?לא קוראת בנתיים מה יש על הפד לעכבר שלך? טאז מטורף תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאושרת למרות הלחץ מהלימודים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא.כי בדיוק התנתק. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא.

פוקר עירום

כל פעם שמישהו מפסיד הוא צריך להוריד פריט לבוש אחד. או משו בסגנון. גמככה המטרה היא להתפשט ולא לשחק פוקר...

../images/Emo6.gif

אילנה צכה לענות לך על זה חיחי הייתה לה יציאה שהיא רוצה תחתונים כחולות כי היא ראתה תמונה של ג'ר עם התחתונים הכחולים בחוץ. הנה
אז מלא בנות שהיו בוועידה הזאת כתבו את זה בחתימה חח

MyMystery

New member
אני אילנה, למקרה שלא הבנת, חיחי

וכן, תחתון כחולה זה שולט חעחע
ג'רארד, אם אתה לא רוצה ש"אנשים" כמוני "יטפלו" אליך בגלל דברים כאלה.. פעם הבאה תמך את המכנס קצת יותר למעלה מוחאחעחאחעח

XD

חחח אהבתי...חחח...ובאמת אי אפשר לעצור את זה...(אהבה עליו..) מה לעשות שהוא לא מושלם בצורה מושלמת....אחחחחח ג'ר ג'ר....בעלי!

MCRules

New member
((((עונה)))))

שאלון: האם אי פעם: פגעת בעצמך? נסיתי-לא הלך. יצאת מהמדינה? כן.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חח היית מאוהב? כן היית על סמים?לא חס וחסה =) שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?ממ לאנראה לי עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?פעם אחת שחקת "strip poker"? כן לצערי חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן --רבתי מכות עם ילדה אחת-אני מצטערת על זה עד היום. התחילו איתך? כן היית על במה?ב=ט=ח תיאטרון!! ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אממ 5 פעמים ביום מספיק? נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע-כיפורים..=) דיברת בטלפון כל הלילה? עדיין לא.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? נמלה. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? הרבההה!!! בגדו בך? כל כך הרבה!! היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? בערך פגשת מישהו מפורסם? כן מזיגים וכאלה =) הרגת חיה בטעות? כן...=( מעדיפה לא לדבר על זה. הרגת חיה בכוונה? לא חס וכרפס!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?עדיין לא.. גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן.. 3 פרסומות ועיתון :p היתה לך התמוטטות עצבים?.לא אבל עוד רגע יש לי מהשאלון הזה =) קפצת בנג'י? לא!!נבר!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? מאוד בקסם? מאוד באלוהים? עדיין בשלבי התלבטות בשטן?כן =) בסנטה קלאוס? ביצור השמן עם החליפה האדומה?...בטח!=) ברוחות?כן...הייתה לי תקופה שעשיתי סיאנסים בפיות?לא..חח לא תודה. במזל? במבחנים לרוב. באהבה ממבט ראשון? לא..שטויות. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?נכון מאוד במכשפות? חח לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא כל כך..אבל צריך להאמין במשהו בדת מאורגנת?.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם כן אז בת!! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לישון (??) יש לך חברים הומואים/לסביות?בטח.. מי החבר הכי טוב שלך ? אחותי התאומה מנגו עדו וטלכ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תשימי זין על אף אחד! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? נראה אותך *** מי החבר שלך . שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אחותי..ומנגו. הכי מעט זמן? ממ בן אחד.. הכי מצחיק? מנחם הכי קרוב? אוחתי הכי מוזר? אני =) הכי חכם? שוב אני =) סתם.. *צניעות* ..הפקאצות בשכבה שלי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מאיה. חברה שלי לשעבר..בהפכה להיות הכי "מקובלת". הכי נחמד? לאכול שוקולדים הזמר הכי טוב?ג'רארד הכי רועש? MCR האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אמממ מנגו בעיקר או טלכ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מנגו על מי אתה סומך הכי הרבה? אחותי מי מקשיב לבעיות שלך?אחותי וחברות הכי טובות שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי וחברות הכי טובות שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ממש ממש ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש ממש ממש לא =) בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת..:p האם החברים שלך מכירים אותך?אני סבורה שכן =) האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לרוב. לצערי. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממש לא.עברתי את זה.תודה.לא! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני המין השני??לא.אז שתקו. מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?עוזי המורה לפיסיקה סעמקקק שצחקת עליו?עוזי שהלכת איתו לקניות? אמא ואחותי ששבר את הלב שלך? רושה מפגר אחדדדד שאיכזב אותך? כל כך הרבה.. שגרם לך לבכות? שאני אבכה על חראות? למה מי נתן להם את הזכות לגרום לי לבכות? ששימח אותך? מסיבת הפתעה שעשו לי אתמול לכבוד יום הולדתי. שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? מנגו שראית? מנגו מה אתה לובש כרגע? שמיכה.. ומתת חזייה ותחתונים כמובן =) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף אחד למען האמת איזה ספר אתה קורא?המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד הרסתי אותו.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סעמק ג'נט איי לוב יו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? דיברתי--עד השאלון הזה! האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? להה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן MCR

למעלה