היום טבע תפרסם את הדוח השנתי

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

משקיע88

Well-known member
טבע מתחילה לקדם הנפקת אקוויטי, או חוב :unsure:

לראשונה זה עשור: טבע מאותתת על כוונה לגייס הון | כלכליסט

בראיון בביזפורטל הסמנכ"ל דיבר על חוב חדש שימחזר את הקודם, במהלך השנה הבאה.
הוצאת תשקיף מדף היא צעד טכני שבא עם פקיעת התשקיף הקודם. הנפקת חוב במהלך השנה הקרובה כמעט וודאית בשל צפי לפירעון של כ 1.5 מיליארד $. הייתי מעדיף הנפקת כתבי אופציה מחוץ לכסף על הנפקת הון מניות.

dw

Well-known member
מנהל
הוצאת תשקיף מדף היא צעד טכני שבא עם פקיעת התשקיף הקודם. הנפקת חוב במהלך השנה הקרובה כמעט וודאית בשל צפי לפירעון של כ 1.5 מיליארד $. הייתי מעדיף הנפקת כתבי אופציה מחוץ לכסף על הנפקת הון מניות.
אפשר גם אגח להמרה, שזה שילוב של השניים

משקיע88

Well-known member
אפשר גם אגח להמרה, שזה שילוב של השניים
אפשר, אבל אג"ח להמרה נהוג להנפיק עם מח"מ של כמה שנים ועם אפשרות לחברה לבצע פירעון מוקדם (מדובר בוול סטריט) בעוד שכתבי אופציה אפשר להנפיק לטווח פירעון קצר כמו שנה למשל. בד"כ מנפיקים חבילה שכוללת אג"ח רגילות וכתבי אופציה.

dw

Well-known member
מנהל
אני רואה שאגח טבע, ל 2027 למשל, מציע כרגע תשואה של 5 ומשהו %. המחיר מטפס בשנה האחרונה והגיע לשיא שנתי.
מותר להם לבצע פידיון מוקדם. הדירוג הוא עדיין דירוג זבל BB. היקף סידרה 1B$.

Bondsupermart

רשימת האגחים שלהם:
Teva Pharmaceutical Industries Ltd. - Financials - Debt Securities

וואלה, נראה שיש להם משהו קטנצ'יק להמרה, אבל נשאר מזה רק 23M$

dw

Well-known member
מנהל
לאור ירידת מניית טבע בתקופה האחרונה לאומי עוקף את טבע כמניה הגדולה ביותר בת"א.
כובש את הפסגה - בנק לאומי עקף את טבע - שווה 70 מיליארד שקל

אני מאמין ש-טבע תייצר תשואה עודפת על לאומי ב 2025, שכן לאומי אמנם פירמה טובה מאד אך כבר נסחר ב 1.16 על ההון, ולבנק בישראל זה לא זול.
טבע אמנם לא תצמח כמעט ב 2025 אבל אחרי שזו תשחרר עוד נתונים לבתי ההשקעות אודות התרופות העתידיות והצמיחה מ 26 והילך המניה תוכל לחזור ולתפוס את המקום הראשון בת"א בשנה הקרובה.

אני קניתי טיפה טבע היום.

משקיע88

Well-known member
לאור ירידת מניית טבע בתקופה האחרונה לאומי עוקף את טבע כמניה הגדולה ביותר בת"א.
כובש את הפסגה - בנק לאומי עקף את טבע - שווה 70 מיליארד שקל

אני מאמין ש-טבע תייצר תשואה עודפת על לאומי ב 2025, שכן לאומי אמנם פירמה טובה מאד אך כבר נסחר ב 1.16 על ההון, ולבנק בישראל זה לא זול.
טבע אמנם לא תצמח כמעט ב 2025 אבל אחרי שזו תשחרר עוד נתונים לבתי ההשקעות אודות התרופות העתידיות והצמיחה מ 26 והילך המניה תוכל לחזור ולתפוס את המקום הראשון בת"א בשנה הקרובה.

אני קניתי טיפה טבע היום.
לא ממש הבנתי מה הקשר בין השקעה בטבע לבין השקעה בבנק לאומי. אם אתה מעדיף חברות גדולות גם גוגל או אנבידיה לא קטנות. איזה אינפורמציה יש לך על התרופות והצמיחה העתידיות של טבע שאיננה ברשות בתי ההשקעות? ספר גם לי.

למעלה