היום: טיפקס בלונדון וקירשנבאום

הוד11

New member
ניסיתי במזרח תיכון חדש

אחרי "דמעות של אוהבים" ו"יהלום של אלוקים" התייאשתי

1מאיוש

New member
קובי !! התגעגענו....

תחזור לפורום בקשה באופן יותר פעיל
מתי הופעות ?? אני מחכה .. ואין לי כ"כ הרבה סבלנות! אבל אני בטוחה שמכל הזמן הזה ייצא ה-דבר ה-משובח שאפשר !!...
מאיה !!..

טיפקסית

New member
גל אהלן זו בשמת

נחמד מאוד מאווווווווווד לראות אותך כאן,אמרתי לך שתפוז יותר טוב. אם אתה עוד לא מזהה-זו בשמת,כן סופסופ הכינוי שלי באתר בארבע שנים האחרונות רלוונטי למשהו. שיהיה בהצלחה,רק תגיד לחבר'ה שלא יהיו אמבות ויבואו לפה גם-אשמח לראות פה קצת את רמי ודני,קצת במידה מועטה,סתם בשביל שיהיה פה כיף. ד"ש לכולם ממני ד"א-מתי הסיבוב הופעות של החדש יוצא לדרך? וגם-יש מצב למפגש בינינו לביניכם? [מפגש להשקת הדיסק]

1מאיוש

New member
גל !!!

כמה זמן עבר!! חחח... מוזר להגיד כי זה בעצם הפורום שלך.. אבל.. ברוכה הבאה אלינו! לפורום בתפוז! המחודש! - באיכות מתקדמת!

טיפקסית

New member
גל אגב שים לעצמך חתימה אישית

כמו החתימה שמתחת להודעה שלי ושל רובינו. תחשוב על משהו שיהיה כתוב לך אוטומטית מתחת להודעות תן לו בחתימה קבל את החתימה שלי [שים לב מתחת להודעה]

הוד11

New member
ביום שייפלו הכוכבים: איזה שיר מדהים

אחד השירים האהובים עליי הן מבחינת הטקסט והן מבחינת הלחן של רמי ביום שייפלו הכוכבים נשכב נאהב

טיפקסית

New member
בהחלט שיר מדהים שאגב נכתב בחו"ל

קובי סיפר פעם שכל הדיסק "החיים שלך בלאפה" נכתב בזמן שהוא נסע במטרו-שלמי שלא יודע זו הרכבת התחתית של פריז. משהו בליין גיטרה בפתיחה של השיר באמת קצת מזכיר את השאנסונים הצרפתיים הרומנטיים. אפשר לשמוע השפעה מהבחינה הזו,הדיסק הזה נחשב קלאסיקה כי נכתב במקום שנחשב לאחד מהמחוזות שיש בהם הכי הרבה קלאסיקה תרבותית,פסיפס תרבותי,ושומעים את ההשפעות,יש בו מגוון סגנונות שמתאחד למקשה אחת. וזה מה שכל כך יפה בדיסק הזה,שאיתו דרך אגב טיפקס גם פרצו למיינסטרים ועד היום הוא נחשב להדיסק הכי מצליח ויוקרתי שלהם.

למעלה