היום טקס גלובוס הזהב

וננסה עצמה אסון

איזה ליצן דיכואני היא רצחה בשביל השמלה הזאת מסכן ג'וני היה בפאדיחות להסתובב לידה

זה לא קשור

יש לו עוד סיכויים. לא תמיד אלה שזוכים בגלובוס זוכים באוסקר מאיפה הבאת את זה בכלל? דבר שני ג'וני נראה מדהים בטקס אני ממש על הברכים בשבילו בגלל הכובע, ובגלל שהוא עשה את אחד המעשים הנבונים ביותר ובא דקה לפני שהטקס התחיל כל הכבוד ג'וני! אני שמחה שהוא הפסיד לביל מוריי ולא לשחקן אחר, כי ב יל מוריי שחקן טוב וגם ג'וני היה נורא מוקל שהוא לא זכה (הביישן שלי) ואיזה חיוכים הוא הביא :) טיננייניי ונסה התלבשה נורא! והיא כבר לא נראית כל כך בהריון לא יודעת אבל השמלה הזאת הייתה פשוט נוראית! מ ה היא חשבה לעצמה? בכל מקרה לראות את ג'וני היה שווה ויהיהיו עוד תפקידים ועוד פרסים אז אפשר להפסיק לנסות לרצוח את הכרית 0כמו שאני עשיתי הלילה) ולהרגע

קיטיקט

New member
אהההההההההההההההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא מועמד לאוסקרררררררררררר
זה כל כך מרגש!!! טוב אז צדקת:)לא יודעת מה חשבתי

ממש לא

הראו אותו ממש הרבה מ הדקה שהוא הגיע _(2 דקות לפני התחלת הטקס - מלך מלך,!!!) המצלמה התמקדה רק עליו ובטקס הראו אותו הרבה כשהוא היה מועמד ואחריי שהוא לא זכה וגם שרובין ויליאמס עלה הוא וונסה שפכו משהו :|

lovecrime

New member
השעון צלצל

אבל לא קמתי
אני יראה שידור חוזר... רק ראיתי עכשיו את התמונות....ובאמת ואנסה לא נראית בהריון יותר....אבל זה לא מצדיק את השמלה המזוויעה....אבל מה זה משנה גוני נראה מושלם...הוא היה כזה חמוד

זה בידיוק מה שאחת הבחורות אמרה לי

בLJ שלא אכפת לה אם ונסה בהריון או לא שום דבר לא מצדיק את הזוועות האלה

אכן מראות קשים..

ונסה הזאת.. יכול להיות אגב שאולי היא בהריון ודבר הזה מסתיר
מצאתי בחוברת לימוד צרפתית שלי מכיתה ז'{אחותי לומדת בה עכשיו} מאמר על ונסה בצרפתית. גם כצעירה היא זוועה
. ג'וני נראה שם ממש טוב. חברה שלי שאלה אותי למה הוא עם כובע. לג'וני מתאים כובע אז למה לא?

lovecrime

New member
גם אני למדתי עליה

ונראה לי גם הייתי צריכה לעשות על זה עבודה...משהו על זמרים צעירים מוכשרים בלהההההההההה

Vivi Sparrow

New member
די כבר לצחוק על ונסה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

moran14h

New member
אוויי גם אני למדתי עם החוברת הזאת

עדיין לומדת (תתפאלו אבל אפשר ללמוד עם אותה חוברת 3 שנים..)

חחח גם אני למדתי עם אותה חוברת

נדמה לי שייש לי אותה עוד איפשהו אפשר לעשות איתה וודו
ג'וני הוא מלך הכובעים הבלתי מעורער למה להסתרי היריון? בכל מקרה יגלו מתישהו

למעלה