היום יום האם בארה"ב ואירופה

היום יום האם בארה"ב ואירופה ../images/Emo46.gif

ולמה
כי לכבוד יום האם, ולכבוד זה שהסכמתי לארח לבעלי לחברה אתמול בערב ולצפות איתו בסרט שממש לא עניין אותי (ובגלל זה ללכת לישון נורא מאוחר), אני זו שהיתה צריכה לקום עם הבנות בבוקר והוא עדיין ממשיך לישון יותר משעה אחרי שכולנו קמנו
יופי של מתנה ליום האם. איזה כיף לי.
ואפרופו מתנות (בא לי קצת לקטר הבוקר), בעלי הוא מהסוג ששולח אותי לקנות מתנה לעצמי, או לוקח אותי לקניון ואומר לי שאני אבחר לי מה שאני רוצה, כי הוא לא יודע מה לקנות לי. ואני אומרת - מתנה שכזאת זה לא שווה. כל הכיף במתנה הוא שזו תהיה הפתעה, לקבל את ההרגשה שמישהו חשב עלייך ובחר משהו במיוחד בשבילך, ולא סתם פתח את הארנק. אז אתמול כל היום התחמקתי מללכת איתו לקניון ולבחור לעצמי מתנה... זה פשוט לא כיף לי. תירצתי את זה בכך שלבנות משעמם שם והן ישתגעו (שזה באמת נכון). אוף. אני כבר רואה איך לכבודי במיוחד הוא ילך היום לחדר כושר וישאיר אותי עם הילדות (אל תשכחו שעדיין סופ"ש אצלנו), ואח"כ ילך גם לישון צהריים כי "אם הוא לא ישן הוא לא מתפקד".

MASHY BOSTON

New member
יום האם שמח לכולנו ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

אוי, רוני, דבר ראשון, קחי
. אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת. בעלי בדיוק כמו בעלך. הוא ישן עכשיו ואני עם תמרי. זה יום האם הראשון שלי שגם אני אמא !!! לא רק ילדה !!!! אני חושבת שעדיין לא התרגלתי סופית לעובדה שאני אמא ! אמא של תמרי ! תמרי היא שלי ! האמא האמיתית שלה לא תופיע פתאום ותקח אותה הביתה ! אני אמא שלה ! זה עדיין קצת מוזר לי !!! אבל עם כל יום שחולף אני מתרגלת לעובדה הזו. ונהנית מכל רגע כאמא של תמרי. משוגעת על הילדה שלי. אז יום האם שמח לכולנו. לאמהות הותיקות, לאמהות החדשות ולאמהות שבדרך.

lulyK

New member
נשמע לא כייף.

מדהים איך יש ימים בהם הכי קל לנו לפרגן, ובימים אחרים (בגלל הציפיות שלנו - שגברים כנראה יבינו רק בפוקס...) זה בלתי אפשרי. עוד לא התואששתי מחוסר היחס וגילויי ההערצה בעקבות הלידה, והנה הגיעה ההתעלמות המיוחלת מיום הולדתי (ואני לא מדברת על זה שיום האם עבר בלי שום שום שום התייחסות. מאף אחד. אפילו לא אמא שלי). יום אם שמח, פה לפחות מעריכים אותך על עבודת הקודש שאת עושה כל יום.

cookie1

New member
רוני למה את לא מדברת איתו על זה ?

נראה לי הכי פשוט להגיד לו מה את מרגישה ביחס לכל הנושא הזה, יכול להיות שהוא אפילו יבין... חבל כל פעם להיות מתוסכלת בגלל דבר כזה. יום האם שמח לכולכן בניכר

nubi

New member
מצטרפת לשאלתך

למה את פשוט לא אומרת לו את זה? לדעתי פשוט ליזום שיחה על כל המצב הלא-הוגן הזה. נורא חבל שהכעס הולך ומצטבר.

עמית@

New member
איזה עצבים!

אני יכולה לדמיין את הדם רותח.. למה באמת לא לדבר איתו (לפני שזה יתפרץ בבכי ארוך ומגומגם וצווחות וכעסים? כמו שזה קורה אצלי לפעמים
)

odeia

New member
ואני חשבתי שרק אצלנו זה ככה:

התפרצות, כעס, בכי וכדומה

odeia

New member
בעלי מזמן כבר לא קונה לי כלום, הוא

אמר שיש לנו יותר זיכויים מקניות של אחרים בחנויות. אם הוא כבר קונה לי משהו זה ינשוף, תמיד מתאים לי או מסעדה (לוקח אליה לא קונה). מה שכן בשנים האחרונות כלום, ופעם אחת לחצתי עליו אז הלך עם חבר לקניון לקנות לי ינשוף שראיתי ומצא חן בעיני. עזבי, קני לך משהו שמתאים לך, בסה"כ הוא יוזם את עצם הקניה.

עינבלית

New member
איזה קטע! גם אני אוספת ינשופים

וחשבתי שהמשוגעים היחידים בעניין הם אני פרופ' אמוץ דפני, לו יש אוסף מרשים של כ1000 ינשופים... יש לי אפילו ינשולה (=ינשוף+חתולה)!

lulyK

New member
../images/Emo6.gif גם אני התעכבתי על זה...

מתנה מאד מסקרנת (אני מנחשת שזה כמו שאנשים קונים חמסות, או דגים בכל מיני צורות>

../images/Emo24.gif

כדאי שיהיה לך
(נבוט) בהישג יד, לתת לו בראש... ועכשיו ברצינות: דברי איתו שוב ושוב, עד שהמסר ייקלט. יום M שמח!

../images/Emo6.gif גדול האייקון של התפו"א...

כן כן כן, אמרתי לו מיליון פעמים שזה לא כיף לקבל ככה מתנה... הוא אומר שזה בלתי אפשרי לקנות לי מתנה. אני לא שמה בושם או מתאפרת, תכשיטים זה נחמד אבל שולי בעיניי, אני בכלל לא גנדרנית ולא עושה ציפורניים וכאלה... מקסימום מסאז' מידי פעם אבל כבר עשיתי לפני שבוע
והוא צודק. שנינו כאלה - כשרוצים משהו קונים לעצמנו, לא מחכים שיקנו לנו לארועים מיוחדים. אז מאז שהוא קם הוא כל הזמן מנסה לגרור אותי ל-MALL הקרוב לקנות לי מתנות. אני שוקלת להשבר בקרוב
אולי בכל זאת נלך לקנות לי מתנות. לזכותו ייאמר שלחדר כושר הוא לא הלך, ולישון הוא הציע לי שאלך והוא יישאר עם הילדות אבל ויתרתי לו באבירות כי התחשמק לי להיות קצת במחשב כשהן ישנות

עמית@

New member
קבלי תואר אבירות.

ואני מאוד מבינה אותך ביחס לבעייתיות במתנות- אבל אצלי- קונים לי ספר וזה נהדר, תמיד טוב.

אפרת12

New member
עוקבת במתח אחר ההתפתחויות

ונהנית לראות שהוא די בסדר, למרות הכל...

שִירָה

New member
נו? מה קניתם לך בסופו של דבר? ../images/Emo8.gif

ומה באמת היית רוצה לקבל? כל כך קל לקנות לי מתנה! יש לי רשימה מפה ועד גיחון

חבל להתעצבן בגלל זה

גם בעלי לא קונה מתנות (לא יודע, לא יכול), אז מה שאני עושה זה ללכת לבחור בעצמי ואז אני מודיעה לו: "תראה מה קנית לי ליום ההולדת, איזה טעם טוב יש לך, תודה אין כמוך" בהתחלה זה היה מאד מעצבן אותי שלמרות הרמזים העבים לא הייתי משיגה את המטרה, אז שיניתי את הגישה ועכשיו אני מקבלת הרבה מתנות יפות ושוות שלא צריך להחליף.

galiaS

New member
יום האם?

גרמת לי לחשוב. למען האמת לא ציפיתי ליחס מיוחד ביום האם אז לא היה לי ממה להתאכזב
. אני חייבת להודות שבתור ילדה אמא שלי לא זכתה לשום יחס מיוחד ביום הזה, הוא תמיד היה נראה לי די הזוי. עכשיו שאני אמא אולי כדאי שאני אסתכל על זה קצת אחרת...

למעלה