מזל טוב! מצטער על האיחור, רק עכשיו שמתי לב להודעה.
L Liorking New member 14/9/05 #21 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מצטער על האיחור, רק עכשיו שמתי לב להודעה.
T thezanani New member 15/9/05 #23 מזל טוב! אבא חוואי,אח טייס,אמא פסיכולוגית ולך יש חווה פרטית לזיווג תוכים. מה קשים החיים בקיבוץ התובעני! שמרי על עצמך,בייב.
מזל טוב! אבא חוואי,אח טייס,אמא פסיכולוגית ולך יש חווה פרטית לזיווג תוכים. מה קשים החיים בקיבוץ התובעני! שמרי על עצמך,בייב.
D drummer is in the ho New member 15/9/05 #24 חבר'ה נגמרר עברו יומיים מאז!../images/Emo6.gif מזל טוב!!
S S n o w h i t e21 New member 16/9/05 #25 אפשר גם? מזל טוב לבחורה הכי מקסימה בעולם. הכתיבה המדהימה שלך נגעה לי עמוק בלב במקומות הכי מוסתרים - איפה נעלמת ילדונת? מאחלת רק אושר, ים של אהבה, קבלה עצמית, חיוכים, סקרנות שלא תיגמר לעולם .. שלא תפסיקי ליצור ולכתוב אף פעם!! חיבוק גדול ועוטף.. אני.
אפשר גם? מזל טוב לבחורה הכי מקסימה בעולם. הכתיבה המדהימה שלך נגעה לי עמוק בלב במקומות הכי מוסתרים - איפה נעלמת ילדונת? מאחלת רק אושר, ים של אהבה, קבלה עצמית, חיוכים, סקרנות שלא תיגמר לעולם .. שלא תפסיקי ליצור ולכתוב אף פעם!! חיבוק גדול ועוטף.. אני.
S s a r a h13 New member 16/9/05 #26 מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif תמר למרות שאני לא בדיוק מכירה אותך שיהיה לך אחלה יומולדת והרבה מזלטוב!! שרה
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif תמר למרות שאני לא בדיוק מכירה אותך שיהיה לך אחלה יומולדת והרבה מזלטוב!! שרה