היום יום הולדת ,היום יום הולדת

היום יום הולדת ,היום יום הולדת../images/Emo65.gif

היום יום הולדת ל..... נועם לנועמית היפה והמתוקה שלנו יש היום מומולדת! ילדה גדולה כבר בת 14
אז את כל האיחולים שלכם תשרשרו לפה

ג ב ש ו ש

New member
מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

יקירתי.. שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב
תמשיכי להיות מקסימה ומתוקה כמו שאת
עם הרבה בריאות,הצלחה ואושר בשנה החדשה
אהבה והצלחה בחיים
תמשיכי להסתובב עם חיוך מקסים על הפנים
ושיהיה לך רק טובבב
אוהב מלאאא.. גבי

נועם../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב! המון בריאות ואושר.. עד 120000 שתמשיכי להיות פעילה בפורום! מכל ה-
רותם

היום יום הולדת ,היום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

האיי האיי ביץ קטנה שלי.. כמה שאת גדולה לא יאמן
טוב אז ככה
נתחיל בזה שכמה שהכרתי אותך וראיתי אותך במפגש לא הייתי איתך כל כך בקשר כמו עכשיו.. אני שמחה מאוד שיצא לי להכיר אותך יותר לעומק ושאת באמת בן אדם הכי סבבה שיש! מצחיקה, חכמה כל כך!,חברותית ופשוט ילדה כיפית.. אני מאחלת לך את כל האושר ועושר שיש בעולם. שתמיד תהיי כמו שאת ומלאת שמחת חיים ושתמיד החיים יחזירו לך אהבה כמו שאת נותנת אותה לאחרים
ובע"ה תמצאי לך כוסוניק כמו זה מהשכבה שלך חחחחח ותעשי רק מה שאת אוהבת ושגם אם יהיו לך בעיות תלמדי לפתור אותם בלי להשבר בדרך
שיתגשמו כל משאלותיך,שתמיד תצליחי בכל מעשה ידיך ושתמיד יהיה לך חיוך על הפנים! אז שגם יהיה לך חג שמח ומתוק כדבש וגם המון המוןן מזל טוב ועד 120 שנה. אוהבת אותך גורג'ס

ביץ'../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אין אני חחולה עלייך!! תודה ולהוואי שהכל יתגשם
מתה מתה עלייך!
שנה טובההה

sapir1000

New member
מזל טובבבב../images/Emo99.gif

יום הולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה יום הולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה

0ooורדדoo0

New member
נועםם../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

הרבהה מזל טוב! המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה עושר ואושר יושר וכושר, שכל מה שתיקחי על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב - תמשכי לעשות המון כיף במשך החיים !

DULCE HILI

New member
מזל טוב קטנה..../images/Emo140.gif

נועם חמודה, שיהיה לך המון מזל טוב ושתיהיה לך שנה מלאת חיוכים. עד 120. ממני, הילה.

מזל טובבבב מאמי../images/Emo65.gif

נועמוש? אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אושר בריאות כושר ויושר, אהבה בעיקר! שתצליחי בכל מעשה יידיך ובכל אשר תפני שפע של ברכות ואיחולים לבביים.. מאחלת לך המון אושר ועושר בריאות והצלחה בכל דרך טובה בה תפני שתיהיה לך יומולדת בלתי נשכחתתתתת! תמשיכי להיות כ"כ חמודה ומקסימה[[: ותזכרי שתמיד שהיום הזה הוא שלך,אל תורידי לעולם ת'חיוך מהפנים! רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום עדידוש=]

M e R a V 2

New member
../images/Emo151.gif מזל טוב נועמית ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

איי איי נועם .. אין לי בכלל מילים כדי לתאר כמה אני אוהבת אותך
ילדה מדהימה גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית
תמיד יודעת לעזור, לייעץ, לתמוך, להצחיק, ולהיות לצידנו בכל דקה
אנחנו מכירות כבר שנה, שנה שלמה שבה למדתי ממך כל כך הרבה דברים בכל מיני תחומים .. תמיד קראנו לך "מכנסת הועידות הרשמית"
אני בחיים לא אשכח את הועידות ההזויות שלנו חחח
תמיד תמיד כיף לדבר איתך =] אז אל תשתני לעולם
למרות שלא יצא לנו להיפגש , את הפכת להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלי
ואני מאוד מקווה שיצא לנו להיפגש בקרוב ! :) אני מאחלת לך מלא מלא מזל טוב ליום הולדתך ה-14
זה באמת אחלה גיל , אז תנצלי אותו עד הסוף ותהני מכל דקה
לעולם אל תורידי את החיוך מהפנים
בריאות , אושר , הצלחה ואהבה בכל דבר שבו תפני
הלוואי שכל משאלותייך ורצונותייך יתגשמו לטובה , ושתמיד תדעי לעשות את ההחלטות הנכונות
תזכרי שאני תמיד תמיד תמיד כאן לצידך בכל דבר שתצטרכי
מקווה שתקבלי הרבה מתנות
וכמובן .. לעולם אל תפסיקי לאהוב את כריסטינה המדהימה !
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה
אוהבת אותך הכי הכי שיש , מירב [:

מירבעעע../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מתה עלייך
תודה רבה רבה
אוהבת המוןןןןןן|נישקה| שנה טובההה ומתוקה כמוך

למעלה