היום יום הולדת ,היום יום הולדת

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifנועםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

יא, יומולדת שמח! המון אושר, עושר, בריאות, כיף ואהבה
בהצלחה בכל דבר שתעשי, ושתמיד תמיד תמידדדד תהיי שמחה :] שהלימודים יעברו בקלות ובכיף, והחופש לאט.. שכל מה שתבקשי ייתגשם בע"ה. והמונמון מזל טוב ! אוהבתותך

נעמושלמת(../images/Emo6.gif)../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תודה רבה רבה!
חולה עלייך!
חג שמח ושנה טובהה

../images/Emo65.gifרותמיתתתתת../images/Emo77.gif

מאמי שיהיה לך יומולדת שמיייח
המון המון מזל טוב
שתזכי להמון אושר בריאות אהבה והמון הצלחה

didalf

Well-known member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifנועמממממממ|מאוהב../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

אהובתיייייייייייייייי
המון המון המון המון מזל טוב ליומולדת 14
קטנטנה שלי
את הכי קטנה ויותר חכמה מכולנו חחח
. המון עושר
אושר
בריאות
כושר
ויושר
וכמובן שנה טובה
. מהרגע הראשון שהגעתי לפורום הזה אהבתי אותך, כמעט תמיד אני חושבת כמוך ויש לנו כ"כ הרבה נושאים משותפים. ותאמת, תמיד פחות כיף בועידות שהן בלעדייך
. אז תמשיכי להיות מקימת ועידות סדרתית, מצחיקה, חכמה, גאונה, כיפית, מתוקה, מקסימה, חברותית, מגניבה ומושלמת שאת
. שיהיה לך כל מה שאת מאחלת לעצמך תמיד תמיד
והרבה הצלחה בלימודים כי באמת את חכמה, טיפה השקעה ואת תצליחי מאד
ושיבוא על הנסיך על הסוס הלבן
(ותתאהבי בסוס
). אני לא מאמינה שנאי מכירה אותך כבר כל כך הרבה זמן. אני עדיין זוכרת תועידה הראשונה שלנו מלפני יותר משנה (
), שהיינו את אני מורע ספיר והדשא של השכן יותר ירוק
. ואיך היינו עובדות על אנשים עם אותו כינוי ובנחע הצ'יני
. ואיך היינו משגעות את כולם עם שיחות על פלורי עד שהן שלחו שטויות על ארטיק אבטיח
. וכמה צחקנו ביחד כל לילה עד 3 וחצי. ואת שהקמת מחאה נגד הע' במקומות שהיא לא שייכת ובסוף גרמת לכולנו להשתמש בה כללל הזמן
בגללך, או בזכותך התחלתי להחליף תמונות כל הזמן במסן ולכתוב שטויות בקומנט (באמת!
) ואפילו גרמת לי לאהוב את הכינוי המעצבן דושע
. בזכותך שמעתי הרבה שירים חדשים ויפים, תודה
. אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך וכמה את חשובה לי!
. את בנאדם מיוחד וחברה מדהימה ואני מקווה שנשאר חברות עוד הרבה הרבה שנים
אז יומולדת שמייייייייייייייח שיהיה לך ועד 120 ותשאררי צעירה ויפה וסקסית כמו שאת היום
אוהבת מאד מאד מאד מפה עד אינסוף, דושע

דושעעע יפה שלי../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הרגת אותי מצחוק
כפרעל בנחי צ'אן
באמת היה כל כך כיף ביחד עדיין כיף אבל
ואני מקווה שימשיך להיות כיף עוד הרבה זמן! רריגשת אותי מאוד וגם בשבילי את חשובה, כולכם בעצם, אוהבת אותך המון המון המון!

ooOMoRoShOoo

New member
נועמיתתתתת../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo193.gif

זקנה שליי
המון המון מזל טוב עד 1200000 שנהה
אין מילים לתאר את כל מה שאני רוצה להגיד לך אבל את אחת הילדות הכי אהובות עלי בפורום
, ואת גם בין הבנות הראשונות שהכרתי פה ממתי שהייתי עדיין קטנה ותמימה ועוד שהיינו מדברות על כושי ותפוזי באייסיקיו (כמה נוסטלגיות מהאייסיקיו זוכרת שרצינו לעשות ספיישל לפסקו?
)
ואז התשדרגנו ועברנו למסן ומשם נוצרו הועידות , יותר נכון הועידה הקטנה עם 4 אנשים שהפכה לועידה גדולה
ואת גרמת לכולנו לסגוד לכריס מורנה הרשעית ולתוכניותיה
אז מה אני יכולה לומר לך, את חברה מקסימההההההה ואני מתה מתה מתה עלייך
את ילדה מדהימהחיצונית ופנימית , מצחיקה,חברותית, לוקחת את החיים בקלילות (וטוב שכך
), עוזרת מתי שצריך ,תומכת מייעצת ואני רוצה לאחל לך שתהיה לך את השנה הכי מדהימה שיכולה להיות
שיהיה לך כיף בבצפר שתמשיכי לשגע תמורות ולבוא ולספר לנו דברים מצחיקים שהיו לך, שתפגשי חטיכים בבצפר ושתצליחי בלימודים ותקבלי 100 בכל המקצועות גם אם את מתעצלת להכין שיעורי בית, יאלה להתחיל להשקיע כי אחרי ההשקעה רואים תוצאות
(הגיע הזמן לחרוש וכדאי שתתחילי כי את בתהליך הזדקנות ותכף יגיעו הבגרויות
) ובכלל שתהיה לך הצלחה בכל מה שתעשי ותבני, שהמסירות, ההתמדה, הרצון והשמחה שמאפיינים אותך ישרתו אותך תמיד וכמובן בריאות, אושר ועושר
אני אוהבת אותך המון המון ומתה להיפגש איתך אני כבר מתארת לעצמי איזה מצחיק זה יהיה
אל תפסיקי לחייך לעולם תמיד תסתכלי על חצי הכוס המלאה ותראי את הצד הטוב. אני שמחה שזכיתי להכיר בנאדם מקסים כמוך ואני רוצה לומר לך שאם את צריכה משהו, לא משנה מה תדעי שאני תמיד כאן בזרועות פתוחות
ג'ורדן שליטה!!!123 אוהבת אותך המון המון המוןןןןןן

מורעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יאו ריגשת אותי
כריס מורנה הנסגדתת היא לא רשעית פדרו הוא הרשע
אין אין אני פשוט מתה עלייך באמת
תודה רבה רבה רבה!
חולה עלייךךךךךך!!!!!!111

צטלע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב נועם ../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

המון המון מזל טוב!!!!! שתזכי לאושר, עושר,בריאות, שמחה, אהבה .. וכמובן הצלחה בכל מה שתרצי ובכל התחומים
שתמיד תעשי את ההחלטות הנכונות, ושתבחרי בדרכים שבהן תצליחי ותמצי את כישורייך :) ושתצליחי להגשים את כל החלומות והשאיפות שלך! ובקיצור שפע ברכות ואיחולים
יומולדת שמח!!!!

מיטליי../images/Emo99.gif! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

קודם כל, התגעגתי!
ותודה רבה רבה
חג שמח ושנה טובה

../images/Emo65.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif

יחסית לזמן הקצר שאנחנו מכירים הספקנו לעבור הרבה,להכיר אחד את השני ולגלות שאנחנו 2 אנשים הכי שונים בעולם
למרות כל הניגודים בנינו את נכנסת לי ללב,ולכן כל הדברים הלא נעימים שקרו בגלל אופינו השונה לקחתי קשה רק בגלל שאני אוהב אותך מאוד
אבל החלטנו לפתוח דף חדש והלוואי שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר! אני רוצה לאחל לך את הדברים הכי טובים ,שתהיי מאושרת כל ימי חייך כמו שאת כל יום,שתמיד תשארי עם החיוך על הפנים,שתמיד תהיי בריאה וחזקה ותתני כוחות לאחרים כדי שהם יתנו גם לך
את בחורה מצחיקה,טובה,חברותית חכמה וגם אם היו ניגודים בנינו עדיין עודדת אותי ותמכת בי,ואת זה אני לא שוכח.נועם יקרה מאחל לך רק דשב בחיים
באהבה רבה רבה

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזלל טובבב../images/Emo65.gifבלון|

קודם מצטערת שזה באיחור פשוט לא הייתי בפורום
אז ככהה: מזלל טובבב
עד 100 כמו 20
שתמיד תשארי כמו שאת
אל תשתני לעולם
מצחיקה
חמודה
וטובה
שתמיד תדעי להנות מהחיים ולקחת הכל לצד הטוב והחיובי שבדבר
תהני השנה ותנצלי אותה מכו שצריך למה שנה שעברה לעולם לא חוזרת
שכל משאלותייך יתגשמו ותמיד תיהי מאושרת

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנועם, אני מצטערת על האיחור..../images/Emo4.gif

שיהיה לך המון מזל טוב
מקווה שיומולדת שמח היה לך..
המון בריאות, הצלחה, אושר ועושר וכל טוב חחח שכל משאלותייך יתגשמו!! ושיהיה לך רק טוב!! שתיהיה לך אחלה שנה מותק!! שלך באהבה
-נועה- (מקווה שאת זוכרת.. הייתי במפגש פורום שנה שעברה גם..חח)

למעלה