היום יום הולדת היום יום הולדת

אלאנקה

New member
מזל טוב לכם!../images/Emo24.gif

עד 120... אני מניחה שלא תרצו יותר מזה, לא? בכל אופן, יומולדת שמח

lacrimosa girl

New member
מזל רע. רע.

שיהיה לכם חרא, שתחיו עד גיל ___ [הכניסו מספר שאתם לא רוצים...בפורום הזה לחיות עד 120 יכול להיות תחתית השאיפות של מישהו
], תשדלו לא להיות נחמדים מדי כי זה סתם דופק את החיים. או ש... תחיו עד ___ [כנ"ל
], תשמעו מלא נייטוויש, תקנו אופנוע גדול כתום ותסעו לפינלנד [WTH?], תהיו שמחים מאושרים ושלעולם לא תהיה לכם עצירות. אוהבת מלא.
|שלל אייקוני יומולדת, כמו
וכו'. אוהבת!
|

danduuu

New member
XD תודה רבה על המקוריות P:

ותודה רבה על הברכה, לאב יו

מזל טוב לשניכם!../images/Emo24.gif|מתנה|

המון המון מזל טוב, עד כמה שתרצו, שיהיה רק אושר וטוב בחיים (לאדעת אם עושר, אבל נו, מילא
) ואני לא ממש יודעת לכתוב ברכות כי מקוריות זו לא ממש אני, אז סליחה
ואישה שלי....אותך אני מקווה לראות במפגש בשביל לתת לך את ה"מתנה" שלך *חיוך זדוני ונורא דומה לבני סלע* וגולן- גם אותך

danduuu

New member
כפרעלייך אני אוהבת אותך המון../images/Emo23.gif

תודה רבה!!!
ועל איזו מתנה את מדברת?
אל תגידי לי שקנית לי מתנה למה אני אכה אותך! [והפתעה..אני כנראה בסוף כן אבוא למפגש
]

אישה שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

אני תכננתי לקנות לך מתנה האמת...את מרשה לי? *פאפי פייס* והמתנה השניה שאני התכוונתי אליה היא יותר בכיוון של תא בשירותים כזה או מאחורי השיחים...יו נואו
(מוהוהעהעההההה *חיוך זדוני יותר משל בני סלע, עברנו כבר את השלב הזה
*

Amir Noy

New member
מזל טוב!! <-כנסו,הודעה טובה D:

אומנם 5 שעות אחרי המועד האחרון....אבל זה אני...>< גולן,ספקתי כבר לטחון לך את השכל במזל טוב,ילד יומולדת שכמותך! תתחיל להיות מאושר מדברים אחרים *האמ..האמ* דנה מזל טוב!!! בלעדייך,ובלי החפירות שלך..ולא הייתי מתחיל לשמוע הים,תודה!! גולן,שוב מזל טוב!,כה אומנם אני אימו קיד,אבל אכן שמעת את Bullet For My Valentine!עד 120! תיהיה מאושר,הרבה הצלחה בכל דבר שתבחר ותעשה,תמשיך להתמיד בנגינה ולשמוע מוזיקה! דנה,מזל טוב! כה..שוב...עד 120! תמשיכי לשמוע הים (ולהקות אחרות P:),תמשיכי לכתוב הרבה,כי אין למשועמם כמוני הרבה דברים לעשות לפעמים,פשוט תמשיכי לתת את הפאן שאת נותנת לפורום שאת כותבת בו!!! לסיכום,מזל טוב....ובתאבון. :]

למעלה