היום יום הולדת...היום יום הולדת

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמזל טוב אריאל עד 120

אני מאחל לך רק אושר ועושר,הצלחה ובריאות.

ידידיי אני חולה עליכם../images/Emo24.gif

אני רוצה לאחל לכם שנה טובה למי שלא איחלתי שנת בריאות , הצלחה אושר ועושר , הרבה אהבה ושיתגשמו כל משאלותיכם , אני ממש מצטער שאני קורא את זה רק עכשיו ....אני חוללללללללה עליכם. תוווווווודה רבה :-*)

טליה ג

New member
מזל טוב אריאל../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מכל ה-
ועד 120 אירוויזיונים! שיתגשמו כל משאלותיך!

danduni

New member
מזל טוב, אריאל! ../images/Emo65.gif

הרבה מזל טוב לאחד האנשים שנראים הכי מעניינים שאני כמעט ולא מכיר, חוץ מכמה מפגשים
הרבה מזל טוב לך, אושר, עושר
, בריאות, מזל
, אהבה, ושכל משאלות לבך יתגשמו לטובה
, כי רק החיוך המקסים שלך שלא משקר מסגיר את אישיותך המופלאה ואת העובדה שכל מה שאני מאחל לך כל כך מגיע לך!
אז יאללה - מורה בפוטנציה שכמותך
- תעשה עם עצמך בחיים מה שאתה באמת רוצה, ושתמשיך לשעשע אותנו במפגשים, ולהיראות בן 19
. אה, ותשנה את הכינוי הבלתי ניתן לזכירה הזה
עד מאה כעשרים
, דנדוני
.

PrincessCaro

New member
מזל טוב אריאלוש!!! ../images/Emo47.gif

מזל טוב ומלא ברכות!!! לפי מה שאני מכירה אותך אתה תגיע רחוק... [אכן רחוק....פינלנד זה מספיק רחוק??] אז באמת שיהיה לך רק טוב ולא רק ביום הולדת!!!

python 4

New member
and so it begins..

אריאל, המייסד והחבר היחיד בעמותת "אנשים שאוהבים את הקלאודיה הלא נכונה" - מזל טוב, עד 120 עונות של סטארגייט סג1 (לא צריך לדאוג - זה כבר חוזר! מה הם חיינו ללא ואלה?
) אתה אומנם אוהב את הקלאודיה הלא נכונה (ועל כך עוד נדבר) - אבל היום לכבוד יומולדתך אני אכבד את זה - ואקדיש לך את המונולוג המרגש והדרמטי שלה מהסיום של ב5. היא אולי מכוערת רצח ושחקנית ממש גרועה, אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנה וזה את מונולוג הסיום הכי מרטיט
בהיסטוריה, שאנחנו יכולים ללמוד ממנו כמה דברים:
B5 was the last of the babylon stations - there would never be another. It changed the future, and it changed us. It thought us that we have to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for one another, because if we don't, who will? And that true strength sometimes comes from the most unlikely places. Mostly though, I think it gave us hope, that there can always be new beginnings. Even for people like us. As for Delen - every morning for as long as she lived, Delen got up before dawn, and watched the sun comes up.​
תאמין לי שלא ראיתי הרבה גברים בוכים אצלי בחדר - לפניך..
קצין רומולני יקר - שיהיה לך כל טוב, ותזכור כלל חשוב בחיים - If you'll go to Zahadum - you will die
ניפגש באייקון בסוכות! Hollowed is the Vala!
Luv,
PT Black

ווואווו פי.טי , איזה משקיען../images/Emo24.gif

אתה תמיד יודעת לגעת בדיוווווווק איפה שאני רגיש ואיזה תוכניות המד"ב אני אוהב , אני רוצה לאמר לך פי.טי שאני מאוווווווד שמח שהכרנו יצא לי להכיר בן אדם שבדיוק כמוני אם ההערצה העיוורת לקלאודיה שלך , לבבילון5 , לסטארגייט , זה כאילו הגורל קשר אותנו לאיזה סוג של קשר ששנינו פשוט יוצאים ממנו נרווחים ... אמנם אתה סטרייט אתה ידיד נפש לי ככה לפחות אני מרגיש .... אני מאווד מעריך את מה שכתבת ואני מאוד רוצה להודות לך על זה שאתה ממשיך לדבר איתי ופי.טי אני לא אשכח את היומולדת שלך כמה נהנינו ביחד כל הסקוביז בייחוד בתמונות אם אתה זוכר שעדיין הן במחשב שלי
אז לסיכום , אין מילים להביע את תודתי . ניפגש באייקון

למעלה