לך בטח נסלח למרות שאתה סנוב.
ס ספירוש שיא השלמות New member 29/4/05 #41 אואוו..8בבוקר..חחח עם מי היית בלילה חחחחחחחחחחח....סתם אדםםםםםםםם לאבבב יווווווווווו!! מואהההההה.. 0פ*7!ש!
אואוו..8בבוקר..חחח עם מי היית בלילה חחחחחחחחחחח....סתם אדםםםםםםםם לאבבב יווווווווווו!! מואהההההה.. 0פ*7!ש!
מ מיקיייי4 New member 29/4/05 #44 חחח.. אני יסביר לך... לאדם במזכירה בפלאפון יש מישו שקוראים לו צחי (סתם..) שאומר "שלום זה צחי אני חבר של אדם הירש הוא לא פנוי כרגע תשאירו הודעה" או משהו כזה... וזה ממש ממש מצחיק! חע חע חע אדם מה שלום צחי והחברים הכוסיות שלך?
חחח.. אני יסביר לך... לאדם במזכירה בפלאפון יש מישו שקוראים לו צחי (סתם..) שאומר "שלום זה צחי אני חבר של אדם הירש הוא לא פנוי כרגע תשאירו הודעה" או משהו כזה... וזה ממש ממש מצחיק! חע חע חע אדם מה שלום צחי והחברים הכוסיות שלך?
2 2ענבלי היחידה New member 30/4/05 #48 כן אני יודע ... לא הצלחתי עוד לתפוס אותו לשיחה ואת?כל הזמן צחי ענה
B Ben LeVi 232 New member 30/4/05 #46 תסלחו לי, אבל בתור שרשור יומולדת זה שרשור די עצוב... מה עם כמה אייקונים
B Ben LeVi 232 New member 30/4/05 #47 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהרבה מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif אדם, הרבה מזל טוב, עד 120 ובהצלחה בהמשך הדרך... (-:
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהרבה מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif אדם, הרבה מזל טוב, עד 120 ובהצלחה בהמשך הדרך... (-: