היום יום הולדת ל....שירררררררררררר

היום יום הולדת ל....שירררררררררררר

קבלו אותה גבירותיי ורבותיי בתרועות רועמות
לסוליעעעעעעעעע (נו בחייך עכשיו מותר לי, זה יומולדת
) שלנו יש מומלדתתתתתתתת!!!!!!! אז שיר גדלה בשנה, ועכשיו ניתנת לך הרשות לעשות כל מע שבא לךךךךך טחחחח סתם סתם אז מע נאחל לך???? שיהיה לך רק טוב!!! שתצליחי ותשיגי כל מה שאת רוצה ומאחלת לעצמך!!! תמשיכי להיות כזו סוליע מותקקקקקק ואת יודעת כמע אני
אותך אז המון
(מהגינה של השכנע) ו
כמו שאת אוהבת ו
(סנופי אהובך) ו
הנה גם
(לא הצלחתי להשיג את הצוללן של אבא) והמוניייי
ו
עד 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרוני נוני עלייך

nawa

New member
יומולדת פעם שניה ../images/Emo49.gif

שיר, מזל טוב ליום הולדתך ה-16 מאחל לך הרבה הרבה אושר אהבה בריאות ושמחה מי יתן ויתגשמו כל משאלותייך ! ולסיום "את הקברניט של נשמתך והאדון לגורלך, זכרי הבחירה תמיד בידייך - בחרי בחיים, באהבה, בבריאות ובאושר"

falafel1

New member
החידה השבועית לילד

בגיבוב הג'יבריש הבא מסתתר איחול, התוכלו למצוא אותו? יחעחלנלחינחימכנהכגהגהכהכהזיניעחהכנעיהכנינכהכהכהכהגהגכהלמחלמלנלינךנךנמנהסבשדצגשדגשדגטנינדבחהדגבצהבצזצמהתזבהמזנץבהנסבנהנוךיעשדגשצגךחלשיגצךשדחיגצךשיגצךשגדשיגצשלךיגדשבףמףמףדחשבכבעשכבעכבעכשבדסשכבדעכשעישדבצידהגשכגנעכנעכנגכנמיעצעיצעיצעיצעיהשרבצבגמבחלדבמלדחבמחגדבמ!!!!!!!!!ענכעדנעכדנכדענעכנעכנעכנעכ

falafel1

New member
תפוזונות

הפרסומת של חברת החשמל מסתירה את זה! טוב אני אגלה את התשובה... כתוב שם מזל טוב שיר!!!!!!!!!

DidjiT

New member
חחחח.. האמת היא..

שאני דווקא לא כל כך יכולה לראות... חחחחח... אבל בקטנה... תודה לך מותק! ואל תשכח... אני "מותק מותק מותק מותק מותק מותק של בחורה" , נכון?

falafel1

New member
מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק

מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק מותק של בחורה

מזל טובבב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת ואל תשתני! טוב, אולי רק קצת, כל הענין של "אשת היופי החיצוני", וזה... מת עלייך! רן.

DidjiT

New member
../images/Emo9.gif חחחח...

ככה ביום הולדת להגיד לי להשתנות? נבלה. חחחח... ממ.. דייייי אני לא באמת כזאת! סתם צחקתי =] אתה יודע את זה, נכון? אני ישתדל לא להשתנות.. אבל שמעתי שככל שגודלים גם האופי משתנה קצת.. אז אני מצטערת... =] חחחח... חולה עלייך!

RedDesert

New member
הרבה הרבה הרבה...מזל טוב...

שיהיה לך רק טוב ועוד קצת טוב...

שיר יא בובעעע!!!

מייזל טויפ!!! אייייייייייייייין עליך!!! באמת באמת באמת... תמשיכי כך..עלי והצליחי כה לחי!!

למעלה