היום יום הולדת ל....שירררררררררררר

טוב פרשתי! ../images/Emo46.gif

זה מסובך מידי! קקה שעה אני עושה גאוות!!! אוף!!

DidjiT

New member
וואו.

מדהימהההההההההההההההההה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!

InfernalMajesty

New member
../images/Emo24.gif מזלללל טובבבבבב

עד 9235938583589298298985285.545..325235235235
המון המון אושר וצמחים מלבלבים בשקיעות החמימות של הים

לשליש הכי יפה בחבורת 80 c !!!!../images/Emo23.gif

יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מדהימה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יודעת שזה באיחור קליל של יום אבל דיברתי איתך אתמול!!!!!!!!! ואני רוצה לאחל לך- אהובתי, חיי, נשמתי, "שיר מהפורום" (
)----> חחחח... את כל האושר והאהבה שיש בעולם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אגיד שיהיה לך יומולדת שמח כי הוא כבר נגמר אז אני יאחל לך לשנה הבאה!!!!!!!!! וש"המסיבה" ביום שישי תהיה מעגניבה!!! אבל מה זה מעגניבההההה!!! מי ייתן וזו תהיה אחת המסיבות היותר מדוברות עליה בזכרון!!!
אז נשמה קטנה ויפה שלי!!!!! שיהיה לך המון המוןה מון המון המון המון המון המון מזל טוב!!!!!!!!!!!!
שהכי תצליחי בחיים!!!
ועכשיו ברצינות שניה- אני כאחת שלא מתרגשת מימי הולדת שלי (!!!) והכי לוקחת את זה בחפיף (לפחות מנסה), אני הכי "מתרגשת" (בואי נקרא לזה ככה) מימי הולדת של אחרים...אני הכי מבואסת שלא יצא לי לראות אותך ביומולדת אבל אני קופצת אליך או שבוע הבא או שבוע אחריו כי ההורים טסים וזייייןן!!! האאללהה הכי נחגוג עם המשפוחה שלך! =)
שירוש שלי- אני כל כך אוהבת אותך!!!
ואני יודעת שאני לפעמים ביץ' ..=/
אבל זו אני...=/ ואת ככה אוהבת אותי ואת יודעת את זה!
וחוצמזה עוד מעט מגיע לו יום כיפור אז אני אבקש ממך סליחה...=)
שיהיה לך הכי אושר שבעולם!! שתתחתני עם ראסטאפר ושהוא ינגן על תופים (ומה עוד רצית מה"גבר המושלם?) אהה שהוא יהיה שחום?! o_O לא זוכרת! שתחיי עד...(זה המקום למילוי שלך כי אני לא יודעת כמה זמן את רוצה לחיות..=/) ושעד אז החיים שלך יהיו מאושרים... המוטו שלי (כמו של רבים אני משערת) זה לא חשוב הכסף, לא חשוב השכלה, לא חשוב בית, לא חשוב מזון! העיקר אושר ואהבה!!! א-ו-ש-ר-!! וכמה שיותר!!!
אני מטורפת עליך כמו שבחיים לא הייתי מטורפת על מישהי שהכרתי בפורום...חחחחייי...=)
והשיר הבא מוקדש לך...!!
הילדה הכי יפה בגן
יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן
וכמה שמביטים בה יותר
רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן
כשהיא מחייכת
גם אני מחייכת
וכשהיא עצובה
אני לא מבינה o_O איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן...
בקיצור ולעיניין...מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H-A-P-P-Y S-I-X-T-E-E-N-!!!!!!!!!!!!!!!

DidjiT

New member
יאאאא.. קטןןןןןןןןןןןן

יש לי דמעות של אושר!!!...חח ריגשת אותי אהובתי.. =] תודה תודה תודה...

למעלה