היום יום הולדת...

חח טנקס אלל תדאגי אני לא ינתק עווד

פעםם קשר.. היה לי תקוופהה כזאת שלא דברתי עםם אפ'חד מהפורום חות ממיכליי כי היא איתיי בבצצפר... אאז סווריי!# אנני אווהבת אוותכםם!# ממואה ענקיית
+
+
פפפטטטרריייי:]]

היללי 2

New member
פיטרווש מתוקההה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואי מצטערת שרק עכשיו אני כותבת לך.. פשוט הפורום שיא המבולגןןן והשירשור היה למטה ורק עכשיו איתי
בכל מקרהה.. אני מקווה שהיה לך את היומולדת הכי שמחח בעוולם
שיהיה לך רק טוב בחיים.. שתהני המון בחים.. המון עושר ואושרר
בריאוותת..והצלחה בהכללל
ושתמידד יהיה לך טוב
שתמיד תיהיה בשמחה... אממ אנחנו קצת פחות בקשר.. אז את מוזמנת תמיד לדבר איתי מתי שבא לךך... אוהבתת המוןןן
הילה

פטושק'ה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

בסוף אני לא אתקשר כי אני צרודה בטירוף, סורי שזה באיחור.. אבל ממש הייתי לחוצה ללכת לסניף אתמול..
פוקית שללי:].
כמה זמן אנחנו מכירות:)? חחחח איזה שנה או פחות?.. ותראי איך אני מכירה אותך כבר
כפרעלייךךך! את ילדה מדהימה ויפייפיה:], כל כך כיף לי להיות איתך:) את כל כך נשממהה... וספונטניתתתתת!! דיי נו אני לא אחפורP יפה שלי!! .. אני מאחלת לך את כל הטוב שרק קיים.., את כל האושר והחן... המון עושר כושר יושר בריאות הצלחחההה... וכמובן.. פוווווווווולללללללללל אהבה:). שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרים.. שתדעי לנתב את עצמך בחיים למקומות הנכונים בזמנים הנכונים.. עד כ-120...תדעי שלפעמים חלומות מתגשים:] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *אני מרגישה שהברכה ריקניתת:(* שתדעי לנצל את הזמן שלך לדברים שאת באמת רוצה לעשות.., כי לפעמים עושים דברים.. ומבזבזים ת'זמן.. ורק אחרי זה מגלים שהיית יכולה לעשות דברים שיותר ממלאים לך את החיים בכיףף.. אשר אותם דברים.. בגלל זה תלכי לפי הלב.. ולא לפי הסביבה או הלחץ הכיתתי.. פטריי תמשיכי להיות ממש כמו שאתתת... את מדהימה.. מווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה וסורי שהברכה יצאה דיי קצרה.. ולי זה בגללל שישנתי רק איזה 8 שעות בכמה יממות האחרונות.. *ביחדדד* אעע.. ומקווה שינצלת אחלה ת'יומולדתת אוהבת אותך מלאןן -
-הדס|!

הדדססיי:]]

התקשרתיי אלייךך הייוםם ולא ענית בטחח עדדיין ישננתת!# חחח
טנקס עעלל בררכהה מדהיימה!# אני חולה עללייךך!# יפפההה שלי!#
ממואהההה
אווהבתת המוון!#
+
+
פפפטטטטרררייי:]]

אני יותר כפרעלייךך../images/Emo204.gif

כן.. אני ישנתתייי
. וואי אני מזה מצטערת שלא השקעתי:(... אני כל כך רציתי לעשות לך משו יפפפפהה ולא יצא לי מקוצר זמןןן:(.. אני אפצה אותך בחג כלשהוא..
מוווווווווווווווווווווווווואה

חחח כפרעלייך את לא צכה וזה מספיק!#

אבל אם את מתעקשת בכל זאת את מוזמנתת
[האממ האממ..רק מיכל מכירה פהה טובב ת'חוצפנוות שלי
]

XkookiX

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

בלון|
המון המון מזל טוב
אושר
עושר
בריאות
ועושר
שכול החלומות הגדולים והקטנים שלך יתגשמו
ותהני מכול רגע ורגע בחיים
אוהבת קטיה

נכון אמרתי שאני יעלה תמתנות שקבלתי?

|בדגש|אז צלמתי את המתנוות היפות שקבלתי מהחברווות הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בארץץ! שמנוות שלי?!#אננני אווהבתת אוותכןן!#טנקקס היה מדהיים!#[מיכל הפסדתת שלאא באתת
] ממואה ענקייתתת
אווהבת המווון ולילעע טטוב!#
+
+
פפפטטטרררייי:]] ד"א הכחול זה פוךך הסגולל זה פחח והירווק זה מנורה...

חבץץץץץץץ../images/Emo99.gif

התאהבתי בכרית של הבובספוג
יאא והפוףף מהממםם
יש לי דומה בורוד

יייאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

איזה מתנותת יפות
איזה חמודות חברות שלך
לאחותי יש פחחח כזה בבוורוד חחחח
ממזלל טובבבבבבבבבבב יפפתיי **במסן**

למעלה