מ מלאני סי 2 New member 19/4/07 #9 יש עוד משהו שאין מה להתווכח עליו בנושא: שאת או/ו דורין צריכות למחוק את ההודעה "החכמה" של איתן. חשבי שאתם חברים שלי...
יש עוד משהו שאין מה להתווכח עליו בנושא: שאת או/ו דורין צריכות למחוק את ההודעה "החכמה" של איתן. חשבי שאתם חברים שלי...
D darklighter New member 20/4/07 #12 אני לא ראיתי את ההודעה המדוברת../images/Emo190.gif מתנצלת שנפגעת בכל מקרה הבנתי שהנושא טופל, אז די לריב בשרשור (ובכלל )
אני לא ראיתי את ההודעה המדוברת../images/Emo190.gif מתנצלת שנפגעת בכל מקרה הבנתי שהנושא טופל, אז די לריב בשרשור (ובכלל )
D darklighter New member 20/4/07 #16 זה עדיין לא אומר שהיית בסדר../images/Emo190.gif ובהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל בפני שרית על כך שלא הייתי בפורום בזמן כדי למחוק את ההודעה, אם הייתי הייתי מוחקת מיידית בלי לשאול אפילו.
זה עדיין לא אומר שהיית בסדר../images/Emo190.gif ובהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל בפני שרית על כך שלא הייתי בפורום בזמן כדי למחוק את ההודעה, אם הייתי הייתי מוחקת מיידית בלי לשאול אפילו.
מ מלאני סי 2 New member 20/4/07 #20 ההתנצלות התקבלה. אני גם רוצה להתנצל: יכולתי לפתור את העניין בדרכים יותר נעימות...
E Ethan Dark Warrior New member 20/4/07 #22 ויכולת גם להשקיע את הזמן הזה בפורום מלאני סי. מסכנה אקטימל, היא מרגישה בודדה.
מ מלאני סי 2 New member 20/4/07 #26 זה היה באמת עדיף מלכתוב את השטויות שכתבתי פה. זה ממש לא היה לעניין... אקטימל מדהימה אין לכם מושג עד כמה...
זה היה באמת עדיף מלכתוב את השטויות שכתבתי פה. זה ממש לא היה לעניין... אקטימל מדהימה אין לכם מושג עד כמה...
E Ethan Dark Warrior New member 23/4/07 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מלאני סי 2 New member 20/4/07 #18 כתבתי את ההודעה בפורום אחרי שהנושא טופל, אז מן הסתם שלא הייתי כותבת את ההודעה הזאת אחרי שהנושא טופל...
כתבתי את ההודעה בפורום אחרי שהנושא טופל, אז מן הסתם שלא הייתי כותבת את ההודעה הזאת אחרי שהנושא טופל...
D dirty look New member 20/4/07 #28 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif