ב בייבי כבש New member 25/6/06 #22 הדרייי../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif מזלטוב וזה נו אני לא טובה בזה P: תבלי ביומולדת[שכבר היה(?)] בריאות עושר כושר וזה P: אוהבת המוןהמון
הדרייי../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif מזלטוב וזה נו אני לא טובה בזה P: תבלי ביומולדת[שכבר היה(?)] בריאות עושר כושר וזה P: אוהבת המוןהמון
T Tin Doll New member 25/6/06 #23 הדר המון המון מזל טוב רק בריאות, הצלחה וכו'.. והכי חשוב שתהיי מאושרת שכל מה שתרצי יתגשם. מקווה שהיה לך אחלה יומולדת.
הדר המון המון מזל טוב רק בריאות, הצלחה וכו'.. והכי חשוב שתהיי מאושרת שכל מה שתרצי יתגשם. מקווה שהיה לך אחלה יומולדת.
ס ס ט י י ק New member 25/6/06 #24 תודה רבה לכולם!!!../images/Emo24.gif ממש חימם לי את הלב לראות את זה. [אווו קיטשי] אני אוהבת אתכם המון
תודה רבה לכולם!!!../images/Emo24.gif ממש חימם לי את הלב לראות את זה. [אווו קיטשי] אני אוהבת אתכם המון
A Another Perfect Day New member 25/6/06 #25 ../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifקצת באיחור.. ../images/Emo9.gif [אבל זה לא שלא אמרתי לך כבר מזלטוב..] אז שוב - המון מזלטוב מתוקה שלי
../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifקצת באיחור.. ../images/Emo9.gif [אבל זה לא שלא אמרתי לך כבר מזלטוב..] אז שוב - המון מזלטוב מתוקה שלי
א אפרת P New member 27/6/06 #27 מזל טובבבבבב../images/Emo112.gif אושר ועושר וכושר ועוגההההההההה סתם לילה טוב