היום יום הולדת.

היום יום הולדת.

שלום לכולכם. היום אני חוגג את יום הולדתי ה-27. אני חושב, שאחרי שנים של מצוקה, הגיע הזמן, שאחת ולתמיד אדע מהו המזל שלי. פעמיים בעבר נאמר לי על ידי אסטרולוגים, כי אני מה שמכונה ``מקרה גבולי`` דהיינו קצת טלה וקצת שור (שאגב, מאפיין מאד את ההתנהגות שלי). מכיון, ובעיתונות השונה מצויין כי, בתאריך הולדתי, מתחלף המזל, אז אני בן מזל שור. מי צודק ומי טועה? אנא עיזרו לי. מאוסה העובדה שאני מידי שבוע קורא על זוג המזלות ומנסה לעשות קומבינציה כל שהיא. אודה לכם אם תוכלו גם לעזור לי במציאת מזל האופק האבוד (מעולם לא בררתי זאת). והחשוב ביותר הוא, האם סוף סוף אזכה למעט שלווה בעתיד הקרוב. נולדתי ב- 21.04.1974 בשעה 10 בבוקר בדיוק. שיהיה לי המון מזל טוב. בתודה מראש תלתן אירי ירוק.

אצל אילו אסטרולוגים היית בדיוק?

כנראה שהם לא מקצועיים... כי אף אחד הוא לא מקרה גבולי! השמש חייבת לעמוד במזל מסויים (במזל שלך, מן הסתם) - ולא יכולה לעמוד בין שני מזלות.. מקרה כזה שואף לאפס! (כאשר השמש עומדת ב-0 מעלות ו-0 דקות המזל) אתה מבין.. כל מזל בנוי ממעלות, והשמש חייבת להיות במעלה מסויימת באחד המזלות. לפעמים, בימים גבוליים, השמש נמצאת ממש בסוף מזל אחד או ממש בתחילת מזל אחר.. אין באמצע (0 מעלות)! אתה, ידידי במזל שור.. השמש אומנם עמדה ב- 0 מעלות שור.. אבל ב-50 דקות המעלה (שזה כמעט מעלה שלמה) - ועל כן אתה שור! ולא טלה! הירח, מרקורי וחירון שבטלה.. בהחלט מוסיפים לך אופי ``טליי`` - אבל זו לא אשמתה של השמש! שבי האופק שלך בסרטן. שבי..

קודם כל...

תודה על ההתייחסות ועל התשובה. שנית. מכיוון, ואני לא רוצה להלבין פני אסטרולוגים ברבים, תבין מדוע לא אנקוב בשם המדוברים. ולסיום (עכשיו שנודע לי סוף סוף את מזלי). הייייייי, מה זאת אומרת לא מזל משהו (מגן בחירוף הנפש)? זה ה-מזל, ה-כי טוב מכווווווווולם! (אם יש דבר כזה בכלל). ושוב, תודות מקרב לב. תלתן אירי ירוק.

LIORSHEM_TOV

New member
שור זה רק פוזה ,וזהו!!

שור הוא מזל שיגרתי מאוד,נטול דברים מענינים,ואוהב לעשות רק את הדברים הבסיסיים של החיים ,לצערי...

דברים בסיסיים של החיים? תמהני.

יש אנשים שלא זוכים לעשות את הדברים הבסיסיים של בחיים. יש לי שור בבית, והוא בחור מקסים, ועושה הרבה הרבה יותר מהדברים הבסיסיים שבחיים, הוא גאון פשוטו כמשמעו, יש לו ראש מבריק, הוא פיקח, ובעל חוש הומור מעולה,יש לו תושיה וכושר הישרדות, ונכון, אוהב אוכל טוב, אוהב לישון, ואוהב את הבית אז מה? רוב האנשים אוהבים אוכל טוב וכו`, והלואי וכולם היו אוהבים את הבית ולא חיים כמו חתולי אשפתות.

מר שם טוב, נא להפסיק לקשקש

ובכלל - וזה נכון גם לגביך, TASKR - אם אין לכם מה להגיד - עדיף שלא תגידו. קשה לי לשמוע שטויות על מזל של פוזה, מזל לא מי יודע מה, וכו. לדברים האלה התכוונתי בעניין של שטויות ילדותיות, ועדיף לשתוק במקרים כאלה, ולא לקשקש. הפורום הזה היה רציני, עד השטויות האלה, ובאמת אולי הגיע הזמן לשנות את הגישה, בעיקר כשאנשים שואלים ברצינות. סייג לחכמה - שתיקה. קשה, אני יודע, בעיקר לכמה קשקשנים פה, אבל בהחלט אפשרי..

כשמפסיקים לצעוק-רואים גם אותי..

אבל העניין הוא איך לתת תחושה שאתה נמצא, ובמקביל גם לתת לאחרים אפשרות להשתתף - ובכיף. זה באמת מקום לכולם, אבל חשובה לי האיכות, מה לעשות, ולפחות תחום יחסי האנוש.

ELY

New member
מזל טוב ! B-)

מזל טובבבבב ולך ליאור עוד מעט מתקרב יום ההולדת שלך נכון? מזל טוב...

Tal_Ya_Tal

New member
איזו מן שיפוטיות היא זו?!?! B-(

אין דבר כזה מזל `מי יודע מה`. כל מזל הוא ב ד י ו ק האנרגיה ש`בן המזל` הזה זקוק לה על מנת לצמוח מבחינה אבולוציונית. אחרת, נשמתו לא היתה בוחרת להוולד תחת אותו סימן. ולידיעתך, סימן שור הוא אחד הסימנים שתחתם נולדו יותר מורים רוחניים מאחרים. נכון שהוא מסמל צורך בבטחון חמרי, מתינות ושלווה, לעתים עד שעמום. אך מי שמשתעמם, מעיד על עצמו שאינו במודעות. ובשביל צמיחה רוחנית, נחוצות `רגליים על הקרקע`. אגב, שבי, האם באמת סאטורן שלך בנסיגה?! ולמה בחרת להדגיש זאת?!?! L&L TALYA

וואו!!! כנראה שאתם לא מבינים בדיחות

או שאני לא יודע לספר אותם...ANYWAY... שכחו מזה!! לא משנה! שור הוא מזל מצויין.. כמו כל מזל אחר... אהבה ואור לכולם.. כמו שאומרת טליה L&L שבי

נ.ב. טליה,

אכן שבתאי נמצא אצלי בנסיגה.. אבל זה סתם צירוף מקרים - הרי לא בגלל זה בחרתי את שמי.. אלא מסיבה פשוטה אחרת - זה שם מגניב!!!! מה לא?! L&L גם לך שבי (שבתאי בנסיגה..)

למעלה