היום יום הולדת.

Tal_Ya_Tal

New member
אין צירופי מקרים, שבי B-)

האם אינך יודע שבי שאין ``צירופי מקרים``?!?! ``צירוף מקרים`` הוא `נס`.תיאום, סנכרון. זוהי תופעה טבעית המתרחשת, שלא על פי חוקי הטבע המוכרים לנו. זוהי תוצאה של תקשורת בדפוס הנרחב יותר. של תיאום או סנכרון בין שכל אחד למשנהו, או יותר. כאשר `צירוף מקרים` מתרחש, הוא מבטא, שינוי בדרך החשיבה שלנו. הוא משחרר את כוחה של החשיבה, לפעול למען ריפוי ותיקון התפישה שלנו. כך `שיש לך תקווה` !!! סתאאאאם. ובקשר לשם.......... על טעם וריח, אין להתווכח. קרא ת תשובתי לטסקר, בעניין שמך H-) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אתה מכיר שוורים שמבינים?!? ;-)

אלא אם כן, יש להם היבטי ירח-יופיטר, או יופיטר בסרטן, או ירח בקשת !!! ודרך אגב, אני לא שור, רק יופיטר בשור בבית XI,ונוס מארס על ה-MC בדגים ואורנוס, שליט ביתIX - בבית ראשון. מקווה שאתה מבין למה יצאתי להגנה. א ב ל, למעשה, לא זאת הייתה הכוונה. פשוט מחיתי כנגד השיפוט. ``הבחירה לשפוט במקום לדעת, היא הסיבה לאבדן השלום והשלווה. אין לך מושג על השחרור הנפלא והשלווה העמוקה המגיעה מפגישה עם הזולת, לגמרי ללא שיפוט השיפוט תמיד כובל, מפני שהוא מפריד פלחים של המציאות, באמצעות הסולם הבלתי יציב של הרצון והתשוקה. אנו האמורים לשפוט את המציאות, איננו רואים אותה. כי כאשר נכנס השיפוט, `המציאות` חומקת החוצה. מי שאוהב, אינו שופט. ואז, מה שהוא רואה, חפשי מהרשעה. ההשוואה היא למעשה תוצאה של תחושת הנפרדות, שאותה, לא האהבה יצרה. מיוחדות תמיד יוצרת השוואה. היא נבנית על ידי ראיית חוסר בזולת ושימור ראייה זו, על מנת לחפש אחר כל החסרונות שאפשר לתפוש. וכאן העיכוב בהגעה אל האושר, בתקופת זמן קצרה משאפשר להאמין. השיפוט שופט את מה שאין הוא יכול להבין,מפני שאין הוא יכול לראות בשלמות . על כן, הוא שופט לא נכון. השיפוט נוצר, על מנת לשמש נשק כנגד האמת. הוא מפריד את מושא השיפוט ומזיז אותו הצידה, כאילו היה דבר מה נפרד. ואז, ואז אפשר לעשות מזה, מה שמעונינים שזה יהיה. חכמה אינה שיפוט!!! חכמה היא ויתור על שיפוט!!! `` L&L TALYA

שבתאי - במקום להציע-תתרכז בתשובות

די, מספיק עם הציונים האלה והפקודות המטופשות כמו `מציע לך להרגע קצת` - ואם אתה לא יכול לשלוט בתגובות הילדותיות האלה - בדיוק אלה שציינתי קודם - אולי אתה לא באמת בשל להשתתף בפורום של מבוגרים. כי פורום זה לא רק ידע אסטרולוגי - זה ללמוד לקבל את האחר, להבין ולקבל ולהפנים, ולא לתת לו ציונים של גיל ההתבגרות, או הצעות כשמשהו לא מוצא חן בעיניך. אם אתה לא יכול להוציא את החלק הבוגר יותר, אולי כדאי באמת לחשוב פעמים, כי מבחינתי זה קודם כל לכבד אנשים שטרחו ושואלים. אז - נא להוריד מהר את האף ואת האגו, וללמוד להקשיב.

יאיר, יקירי,

זה היה בהומור גרידא... אוקיי הפנמתי - אתה לא מבין את הבדיחות שלי, אז אני לא אספר אותם... סו-רי!!! טליה לקחה את זה בקלות, אז למה אתה לא יכול?? ונתינת עצות זה בעצם ``הקטע`` של הפורום הזה, לא? אתה יודע מה? אל תענה לי אפילו.. תחסוך! יום טוב L&L שבי (שבתאי בשבילך) :-(

ושכחתי לשאול... אתה לא בתולה, נכון?

אז למה לעזאזל אתה כזה ביקורתי היום??? צ`ייייי סבלנות היא הדרך הטובה ביותר, שבי

ELY

New member
לשבי

אני רוצה לדבר איתך.. מתי שתהיה פנוי כנס אלי לאיי סי

אפשר להיות גם ביקורתי במזלות אחרים

בעיקר כשיש על מה. ומי שלא אוהב חום - שלא יכנס למטבח, וביקורת זה בדיוק העניין שהוא מתפקידי. על כן, כמו שכבר אמרתי לך קודם, כל זמן שאתה ענייני ומדויק, גם אתה מרויח. וכל השאר, בעיקר הציונים האלה.. מן הסתם הבנת.

אני ממש לא במצב רוח למריבות, אבל...

אני חייב לשאול אותך משהו: מתי הייתה הפעם האחרונה שנתתי לך, או למישהו אחר בפורום, ציון?!?! בסימן תהייה, שבי

למעלה