מה זה פטנק??
ב בת חן191 New member 12/4/18 #22 היום נזכרתי בך יוליקה היתי ברג" ליד ערית רג ואכלתי פלפל,,,,וקולנוע רמה איזה בנין גבוה בנו מעליו
1 1ניצת השקד New member 12/4/18 #23 היא כבר לא משחקת פטנק בת חן פטנק זה כדורת צרפתית, בעלי שיחק עם מקסימה היא כבר לא משחקת בעלי עדיין משחק ומשתתף בתחרויות ארציות. מקסימה אישה נחמדה מאוד .
היא כבר לא משחקת פטנק בת חן פטנק זה כדורת צרפתית, בעלי שיחק עם מקסימה היא כבר לא משחקת בעלי עדיין משחק ומשתתף בתחרויות ארציות. מקסימה אישה נחמדה מאוד .
ב בת חן191 New member 13/4/18 #25 בבקר הלכתי לעשותu's יש לי אבן נידת במרה שאלתי אותה ואולי זה לא אבן?? לא יודעת ענתה טוב ,בינתים שתרקוד לה שמה ולס,
בבקר הלכתי לעשותu's יש לי אבן נידת במרה שאלתי אותה ואולי זה לא אבן?? לא יודעת ענתה טוב ,בינתים שתרקוד לה שמה ולס,
ב בת חן191 New member 13/4/18 #30 תודה יקירים מזל שאבי ממש ממש ברגע האחרון עלה לארץ ובכך הציל את משפחתו , אני עוד לא נולדתי,,,אני תוצרת הארץ בני המשפחה סבים סבות דודים דודות שלא שמעו בקולו לעלות לארץ כולם הושמדו לאבא אנו חוים את חיינו
תודה יקירים מזל שאבי ממש ממש ברגע האחרון עלה לארץ ובכך הציל את משפחתו , אני עוד לא נולדתי,,,אני תוצרת הארץ בני המשפחה סבים סבות דודים דודות שלא שמעו בקולו לעלות לארץ כולם הושמדו לאבא אנו חוים את חיינו