היום,יום שלישי, יום הכפולה שלי

היום,יום שלישי, יום הכפולה שלי../images/Emo13.gif

מי שרוצה להצטרף לשיעור, מוזמן
DO IT מול משטרת כפ"ס, 19:00 שעור ראשון 20:00 השני.

אז ככה ..

... זה מתחיל שלפני שאני מגיע למכון אני עובר דרך הבנק בשביל להפקיד את המשכורת של ההדרכה. בהפקדה אלק' מקבלים גם דף חשבון.. כל האויריצא לי מהמפרשים. את השורים העברתי מעט חסר מוטיבציה הייתי ממש עצוב
13 שנות ותק בעבודה כנהג ב"דן"... 13 פאקינג שנים... כל החודש עבדתי מאוד מאומץ, אתם יודעים, בשביל לחזור למסגרת האשראי לפני ה1/1/2006. רק לא למצוא את עצמי ללא גרוש בנשמה. לא יכולתי לנשום מרוב זעם כשראיתי כמה משכורת חברת דן העבירה לי לחשבון,וזאת לאחר שכמעט כל שבוע במהלך החודש החולף, עבדתי 56 שעות. כל שבוע, כל החודש
סה"כ 230 שעות עבודה. כמעט שלא היה לי זמן לבן זוגי האהוב, כמעט ולא הייתי עם בני משפחתי, שלא לדבר על כך שלא הקדשתי דקה לחברים ידידים וכו'... 4772 ש"ח שאם לא הייתי עובד בספינינג, בחיי שלא יודע מה הייתי עושה עכשיו, לא שכך אני ממש רווה נחת. איזו הרגשה מזופטת... זה פשוט לא שווה את זה! בקיצור החלטתי באופן סופי!! אני רוצה שינוי!! אני חושב שאתחיל לחפש לי עבודה כמדריך חד"כ במשרה מלאה ואצבור לי הדרכות ספינינג בעוד מקומות.. ועם כל הכבוד לחברת דן, שיהיו בריאים אבל כנראה שדרכינו צריכות להפרד. סליחה שנתתי לפרץ הרגשות שלי כאן, למרות שזה ל מקום המתאים.. הרגשתי שאני חייב לפרוק את זה מהלב.

beeyourself

New member
../images/Emo140.gif

מבינה לגמריי את הבאסה. העבודה היא חיינו אבל היא לא בשבילנו
זה המוטו שלי לאחרונה. תחזיק מעמד דובי ותחייה מחופשה לחופשה, מסופ"ש לסופ"ש, משיעור ספינינג לשיעור ספינינג... וכל שינוי הוא שינוי לטובה
ולאחר שהרבצתי כאן את כל הקלישאות (אבל באמת מה
) - שיהיה יום נעים!

nagars

New member
../images/Emo27.gifאני מבין אותך אח יקר..

ואפילו מזדהה אני בדרכי לבנק ולדואר לשלם חצי מהכנסותיי על דוחו"ת משטרה ואני עסק אין לזה קשר להוצאותיי המוכרות איפה דמיי תרחה לרו"ח רשויית המס למינהם יש לי דוחו"ת של עיריה ת"א כפול מזה אבל איתם אפשר עוד איך שהו לדחות אקיצ אח יקר "ארץ אוכלת יושבהה" אבל קטן עלינו אנחנו בדרך למעלה קצת קשה אבל כמו שאני אומר למתאמנים שלי כפרה עליהם "קשה בלחם וגם אותו אוכלים"חוץ מזה כל הסיבים התזונתיים נמצאים בקשה אז... קטן עלינו אח אחלה יום לכולם

P u s s i c a t

New member
לא בשביל לפתוח דיון חלילא...

אבל הנה דרך לחסוך חצי מההכנסות שלך... תתחיל לנהוג כמו שצריך
פחות תשלומי דוחות למשטרה - ואז גם אולי יהיו לך יותר מתאמנים... ולהם יהיה מדריך בריא ושלם... וגם אם זה לא על עבירות תנועה - מדוחות משטרה אפשר להמנע. כשאתה בסדר - אתה בלא צריך לשלם קנס לאפ'חד
לקרוע את התחת ולקבל חול וחולירע זה מבאס...

nagars

New member
;דיי אין משהו בלי קנסות עיריה/משטרה

על כלום תופסים אותך פאקין כלום!!! אח יקר אני מצטער/שמייח להודיע לך שאתה לבד במערכה של איש בלי דו"חות. כולה תפסו אותי בלי טסט וביטוח על 160 קמ"ש בעיר ססססססססססססססססססססתם.

P u s s i c a t

New member
חבל שלא עצרו אותך והשליכו את המפתח

לים אח שלי
אח
על זה לבד צריך להרחיק אותך מהציבור
אז מה אם הורדתי את התמונה מהכרטיס? זה אומר שצריך להתחיל בלהעליב?
מינהלתתתתתתתת תגידי לו. הוא קרא לי בחור
ו.... פעם אחת תפסו אותי. דפקו לי דו"ח של החיים. 1000 ש"ח קנס והורדה מהכביש על שטות שלא היתה תלויה בי בכלל. אבל לא חתולה כמוני תשב ותוותר. בית משפט. ביטול הדו"ח. והסבר של השופט לתובעת קצת על מכונאות. החתולה - יותר צדיקה מהאפיפיור (לו יש רק חתול אחד...) |אייקון של מלאך| אבל... אם עוד פעם תקרא לי אח שלי.... גם אלוהים לא יעזור לך.
בכלל יש לי איזו תאוריה בעניין של כל אלה שקוראים לכל אחד "אח שלי" אבל אני משתדלת לשמור על שפה מכובדת...

מדוע../images/Emo35.gif

תשחררי את המוסרות על אצבעות ידך הענוגות,וכנסי בו כמו שצריך. וכמו בסיפור יציאת מצרים:"כל המרבה הרי זה משובח."

P u s s i c a t

New member
טוף...

רק בשבילך השבוע אני יושבת לי בבית, שאמור להיות באזור כפרי ושקט... פתאום מהגינה למטה (שאמורה אף היא להיות פסטורלית) אני שומעת דיסק מנגן בקולי קולות כמה חבר'ה צעירים החליטו שהגינה הפסטורלית מתחת לחדר השינה שלי היא סוג של דיסקוטק באויר הפתוח אח שלי... שמע אח שלי... בואנ'ה אח שלי ומגיעים עוד חבר'ה - אח שלי, איפה הייתי אח שלי... ככה איזה 20 פעמים. וזה רק בטווח של שעה מכיוון שאני בחורה מתורבתת (וגם בגלל שעוד לא מצאתי דירה אחרת
) התאפקתי אבל לעצמי סיננתי מבין השיניים בעודי מעלה את הפוך חזק מעל הראש "אח שלי מה אח שלי - כל עולם זה אח שלי? עם כל כך הרבה אחים - מה זה בעצם אומר? שאמא שלך זונה? " החתולים לא הבינו מה קורה לאמא... אבל נרגעתי ואז סופסוף הצלחתי להירדם. למה. למה קיבלתי חינוך פולני. תגיד לי... למה?

r o n 2 1

New member
תגובה קצת אישית

אני לא ארד לרמה שלך אדבר בשפה של הרחוב אח שלו אבל אני כן אגיד לך את האמת בפרצוף מה שאנשים פה לא אומרים לך . זה מאוד לא מעניין פה שיש לך עסק עצמאי ויש לך יגואר ואתה רץ 12 קילומטר בכל נווה סביונים ואתה בחור עשיר תלך תשוויץ על זה בפסטיגל אבל זה כבר מראה את האופי שלך כי לא נראה שממש התבגרת . למקרה היותר חמור שלך שזה שאתה נוסע כמו משוגע עם היגואר שלך לפי התמונה זה צריך לשים אותך בכלא אבל כנראה ההורים שלך לא לימדו אותך מה הן נורמות חברתיות . הכל נאמר כדבר ביקורתי לא צריך לרדת לפסים אישיים בכל זאת המון בהצלחה בחיים קצת צניעות תעזור יותר :)

nagars

New member
תשמע איש זר../אישי מאוד

1.ניהיתה דובר פורום ספינינג 2.אני אשתף מה שאני רוצה עם מי שאני רוצה ואתה יכול לקפוץ עד מחר לוזר. 3.אני עסק עצמאי מזה שנתיים אני רק בתחילת דרכי אני בא ממשפחה לא עשירה מה שיש לי בינתיים תודה לאל 555זה מה שיש לי ,אני בגילך יש לי שאיפות ,תחשוב קטן תישאר קטן! 4.הלוואי שתגיע כבר הפורש gt2 torbo שלי בעוד 8 שנים ב"ה 5.בנידון היגואר של חבר שלי אלי בן ה33 שקנה אותה לבדו מכספו במזומן תוך 10 שנים שהוא עוזר לאנשים להרוויח טוב להיראות ולהרגיש מצויין . לי יש חזון אתה יודע מה זה "חזון"? חחח ... 6.בנידון הפסטיגל לך תעשה חומוס יותר טוב תתבגר תשנה קו מחשבה. חמור אבא שלך כולה נסעתי בלי חגורה בעיר יה' קוקסינל ניהת שופט? אידיוט! זו הייתה בדיחה כתוב שם סתם(יש לך קריאה סלקטיבית ממש) בסוף! ישנם 2 סוגים של אנשים: 1.כמוך שתראה מישהו עם מרצדס /יגואר ותגיד איזה מאניק זה או בטח גנב /סוחר סמים אומשהו 2.כמוני, שאגיד כל הכבוד לך!!!(ואמרתי זאת להרבה אנשים פשוטים שהרימו עסקים ענקיים והם התחילו מ-0 אפילו מ-) כסף טוב שיש לך אותו הוא רע שאין לך! תלמד לכולנו יש הרבה מה ללמוד ידע=$ צריך$ שאלה: למה כלב מלקק את הביצים שלו(סליחה על הביטוי) כי הוא יכול!!! אם היית יכול הייתה מביא את מה שאתה חולם עליו בלילה ומרטיב לא שמעניין אותי. בינתיים אתה לא יכול אז לך תלמד או... עזוב לך תעשה חומוס ... נ.ב הייתה מת להיות בכושר שלי אתה מדבר מקנאה וחוסר זה מגעיל! תתבייש!

shiri 80

New member
הלו ילדים ,קחו את הגנון הזה החוצה

אין לו מקום בפורום רוצים לריב? מקסימום לכו מתחת לבית של פוסי .. תצעקו א חשלי דוד שי היא כבר רגילה .

Tami661

New member
../images/Emo45.gifומה זה מהר!!!../images/Emo46.gif

בלי ניבולי פה ו/או מקלדת
תרגיעו בבקשה או שתרביצו איזו שעה/שעתיים ספינינג לנידוף אגרסיות. המשך? ב
...

nagars

New member
../images/Emo27.gifאני מבין אותך אח יקר..

ואפילו מזדהה אני בדרכי לבנק ולדואר לשלם חצי מהכנסותיי על דוחו"ת משטרה ואני עסק אין לזה קשר להוצאותיי המוכרות איפה דמיי תרחה לרו"ח רשויית המס למינהם יש לי דוחו"ת של עיריה ת"א כפול מזה אבל איתם אפשר עוד איך שהו לדחות אקיצ אח יקר "ארץ אוכלת יושבהה" אבל קטן עלינו אנחנו בדרך למעלה קצת קשה אבל כמו שאני אומר למתאמנים שלי כפרה עליהם "קשה בלחם וגם אותו אוכלים"חוץ מזה כל הסיבים התזונתיים נמצאים בקשה אז... קטן עלינו אח אחלה יום לכולם

יעל81

New member
חביבי אתה חי בסרט

אם נדמה לך שתוכל להרוויח הרבה יותר ולעבוד הרבה פחות מהדרכה בחד"כ. מפנה אותך לשרשור שנפתח בימים האחרונים בפורום חד"כ תחת השאלה "מדריך חד"כ - מקצוע לחיים?". אם אתה נוטש עבודה קבועה, לפחות תעשה את זה לטובת משהו עם עתיד ולא בשביל משהו זמני אחר...

nagars

New member
יעלי נשמה- הספינינג מהלב לנשמה!

אני עסק עצמאי כבר שנתיים בשם איכות חיים שמתעסק בתחום של מוצרי קוסמטיקה ותוספי מזון איכותיים ליגת על של חברת הרבלייף אינטרנשיונל האגדית 25 שנים ב60 מדינות , צרפת בלגיה אוסטרליה ועוד מדינות מחכות לי... ואני אהיה רק בן 23 ב23/12 עוד שבועיים תודה חחח.. יש לי חבר כמו אח שגורף סכומים שלא הגיוניים פסיבים וכן ראיתי צ'ק וראיתי לייף סטייל ואני כן בדרך למעלה ! אפרופו העסק הזכרת לי אני מחפש 4 חבר'ה עם ראש עיסקי רציניים לפרטים :054-7649190/050-4649190 שחר תיראו מה קרה לי כנסו לאתר המצורף והיום אני עושה כך לאנשים אוהב את כולכם הרבה..

Infin1ty

New member
הרבבלוף, שטויות במיץ עגבניות

המוצרים שלהם שווים לתחת, עם כל הכבוד. ואם אני לא טועה, נמצא במוצר שלהם חומר אסור למכירה.. אה ושוב, המוצרים שלהם זה צחוק והדיאטות שלהם מסוכנות לבריאות... איך יש לך לב למכור דבר כזה..

אדון שחרולה NAGARS ../images/Emo46.gif

לשימת ליבך...שנתיים54 ק"גמשקל שיא 137משקל נוכחי 83 כבר במשך שנה.לא שרירי כמוך, לא צעיר כמוךבכושר בדיוק כמוך!!הכל דרך הפיזיולוגיה של המאמץ, ולא טיפה אחת של הרבבלוף!!ואגב כשניסיתי את ה(כמו שסבתא שלי קוראת באידיש לנוזלים חשודים בלתי ברורים):שחמוסטיק הזה, נגרם לי נזק כלייתי חמור!!תמשיך להשתמש בהרבבלוף, זה טוב....לפרנסה שלך....(לציון.. פרנסה זה חשוב ופרנסה זה בסדר, אבל לא על חשבונם של אנשים שריגשת היו מוכנים למכור נשמתם לשטן בשביל גזרה של דוגמן צנרת, כשהם שמנים ומרגישים רע עם כל גרגר מזוטן שנכנס בפיהם!)

למעלה