היום,יום שלישי, יום הכפולה שלי

Infin1ty

New member
גם לי יש משהו כזה וללא שטויות

וללא הרעבה (*אהמ* הרבלייף *אהמ*)

סליחה

חברה שמחזורה השנתי מליוני דולרים לא יכולה להיות בלוף פר הגדרה. למען הדיוק לא נמצא חומר אסור למכירה במוצר שלהם. לגבי דיאטות אין לי מושג. מעבר לכך גם אני ממש מאוהב בבחור הצנוע והנחמד שנחת בקול תרועה רמה כאן בביתנו.

Infin1ty

New member
אתה מוזמן לבדוק מה חושבים

בפורום תזונה על החברה ופורום חדרי כושר. המוצרים של החברה והשיטה שלהם זה הרעבה, ממש דרך לחיות... ולבחור הצנוע פה, כולי אושר שירדתי במשקל, אבל קצת צניעות.

יעלי עשיתי המון חושבים היום

לא...אין לי כוונה להפסיק לעבוד בדן בשביל להיות רק מדריך בחד"כ או ספין לאחר הרבה מחשבה החלטתי להשקיע בשנים הקרובות.. דבשי הולך ללמוד ואף החלטתי מה ללמוד היום.. תזונה ולכיוון של תואר. לא מדריך כמקצוע לחים, אבל בהחלט מפלט ממקצוע נוראי וכפוי טובה שאני ממש לא נהנה לעבוד בו ובסביבה מאוד לא טובה , עם מחיר נפשי שאיני מוכן לשלם יותר. אני על דרך חדשה ולדרך קוראים לעשות שינוי ולתת לחים כיוון חדש!

../images/Emo45.gif כל הכבוד!!!!! ../images/Emo24.gif

אני מאמין שאף פעם לא מאוחר לעשות שינויים בחיים ושאסור להתקבע על כלום,בטח לא על דברים שלא עושים לנו טוב.החיים קצרים מידי. תזונה זה תחום מאוד מעניין לדעתי,הוא גם קשור קשר הדוק לספורט וגם אפשר לעבוד בזה. אם היית אומר לי לפני כמה שנים(כששקלתי הרבה יותר מ-100 ק"ג) שאני אהיה מדריך כושר\ספינינג ושספורט יהפוך להיות דרך החיים שלי הייתי נשכב על הרצפה מצחוק(הבעיה שאחרי זה לא הייתי מצליח לקום
) גם לי עלתה המחשבה של לוותר על קריירת המחשבים שלי ולעבור לספורט במשרה מלאה,אבל הבנתי שרק מזה לא אתפרנס אז החלטתי שאשלב את זה.מצד אחד אמשיך לעבוד במחשבים בתפקיד קצת יותר רגוע(לא עוד לבלות לילות בחדרי שרתים) ומצד שני אשקיע את הנשמה בהדרכה ובספורט. ש י ה י ה ל ך ב ה צ ל ח ה

למעלה