היום יומולדתתתתתתתת

היום יומולדתתתתתתתת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ל......... טובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב נשמה.. סופסוף הגעת לגיל 17 (עוד שנה ואת חוקית
). אני מאחל לך את כל האושר והטוב שבעולם.. שתהיי רק שמחה בחיים שלך. אין לך מושג איזה בחורה מדהימה את וכמה שאת משפיעה על אנשים מבלי שתדעי בכלל . אוהב אותך המון המון
. שיהיה במזל!!

keeeren

New member
טובייייייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יפה שלי הרבה הרבה מזל טוב מדהימה אחת, אני פשוט מטורפת עלייך את לא מבינה אפילו כמה.. את כל כך חמודה ומתוקה ויפייפיה ומיוחדת, תמשיכי להיות כזאת תמיד.. שיהיה לך יומולדת מושלם ורק אושר מכל ה
אני מאוהבת בך, מקווה שאני אבוא מחר ואז אני אתן לך חיבוק כזה ענקי כי אני כל כך מתגעגעת..

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה רבה רבה, גם אני מקווה שתבואי היום. את יודעת כמה אני חולה עלייך ומתגעגעת... [ את עדיין חייבת לי נשיקה, את יודעת?]

dsol

New member
טובה'לה מתוקה ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

שיהיה לך המוווון מזל טוב רק אושר ושמחה וכל מה שאת מאחלת לעצמך

../images/Emo121.gifמזל טוב יפה../images/Emo99.gif

מי ייתן שלא יצמחו לך יבלות בבית השחי ושיערות בכפות הידיים. באמת מי? ושלא תדעי עוד צער אלה רק אהבה ואחווה ושלום ורעות. במהרה בימינו אמן.

Hezi The One

New member
טובי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מזל טובבבבבב ואין לי הרבה מה להגיד לך אני אגיד לך היום>< אז רק המון המון מזל טוב^^

שימי ../images/Emo7.gif

תודה ענקית!!! אני מתרגשת יותר מידי
מה הייתי עושה בלעדיך, באמת.. אין לי מילים בכלל לתאר מה אני מרגישה עכשיו. יאללה עוד מעט אני יוצאת, אראה אותך כבר היום...

פרקשון

New member
מזל טוב וסימן טוב!

אני מאחל לך שיהיו לך הרבה ילדים בעל אוהב אישה אוהבת והרבה הנאה מהחיים מזל טוב :)

LiLdon

New member
טובי !!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|

כוסית בלתי מעורערת שלי !!!!!!1 הכי מזל טוב שבעולם שיהיה לך 17 שמח :) ובאמת שמח. אני מצטערת שוב, שאני לא יכולה להגיע היום אבל אל חשש.הבטחתי לפצות.ואפצה.
מזל טוב יפה שלי אוהבת

טובי בובה יפה שלי..

SWEET SEVENTEEN HONEY:) בובה. ברוכה הבאה לגיל 17. [הגיל הכי כייף בעולם] יפה שלי, אושראושראושראושראושראושראושר..
שתחיי את החיים בצורה הכי טובה שאת יכולה.. וזה הכי חשוב :) אני אוהבת אותך בובונת!

נופרי ../images/Emo24.gif

הגיל הכי כיף? P: תודה, הלוואי ואהיה תמיד מאושרת. אוהבת אותך כל כך

AvtipuS

New member
טובל'ה ../images/Emo24.gif

הרבה הרבה הרבה מזל טובים והמון המון המון ברכות ליום הולדת. (נו אני לא יודע לברך >.<)
ומצטער שאני לא יכולה להגיע היום \:

למעלה