מזל טוב! בריאות, אושר, עושר, שמחה.. וזה וזה. :)
ו וואחאד ראש New member 24/3/06 #25 טוביייי כפרות !!!!! בסוף כן באתי היום ואפילו הפסדתי 2 אימונים בשבילך !!!! אין אני פשוט משוגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר המון מזל טוב ואמממממ אני לא טוב בבברכות אז פשוט תהני חחחח
טוביייי כפרות !!!!! בסוף כן באתי היום ואפילו הפסדתי 2 אימונים בשבילך !!!! אין אני פשוט משוגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר המון מזל טוב ואמממממ אני לא טוב בבברכות אז פשוט תהני חחחח
Y yardenbm New member 24/3/06 #26 טובי ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif היה ממש כיף מזל טוב אין אני מתה עליך את הכי חמודה שיש שיהיה לך רק אושר ועושר ירדן
טובי ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif היה ממש כיף מזל טוב אין אני מתה עליך את הכי חמודה שיש שיהיה לך רק אושר ועושר ירדן
א אפרת P New member 24/3/06 #27 טובה../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif תעייני גם בפורום מוניקה אני אוהבת אותך ואת מדהימה, מזל טוב
טובה../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif תעייני גם בפורום מוניקה אני אוהבת אותך ואת מדהימה, מזל טוב
ס ס ט י י ק New member 25/3/06 #49 טובי../images/Emo99.gif מזל טוב ילדה יפה שיהיה לך[בעצם היה ] את היומולדת הכי שמח שיכול להיות רק בריאות נשמה אוהבת המונים
טובי../images/Emo99.gif מזל טוב ילדה יפה שיהיה לך[בעצם היה ] את היומולדת הכי שמח שיכול להיות רק בריאות נשמה אוהבת המונים