טודע כמו כולם
B Breaking the Girl New member 27/6/05 #43 איך זה שלכולם יש יומולדת ? ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אז ממ כן, מזל טוב גם לך איש הנה בלון :] והנה מתנה :] וזהו מספיק
איך זה שלכולם יש יומולדת ? ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אז ממ כן, מזל טוב גם לך איש הנה בלון :] והנה מתנה :] וזהו מספיק
D dsol New member 27/6/05 #44 בנצוןןןןןןןןן ממצב איתך ??? מזלללל טוב !~! עד 120 שנים בהולץ ! תהנה מהנקיונות והטחינה כי אין לך ברירה ^ מאחל לך כל מה שתרצה שאני יאחל
בנצוןןןןןןןןן ממצב איתך ??? מזלללל טוב !~! עד 120 שנים בהולץ ! תהנה מהנקיונות והטחינה כי אין לך ברירה ^ מאחל לך כל מה שתרצה שאני יאחל
D DemonDog New member 27/6/05 #46 לבןבןבןבןבןבןבןבן ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שיהיה לך המוןהמוןהמון מזל טוב יא גברררררררררר אל תשכח שאני איתך עוד שנה בהולץ אז תישאר כמו שאתה ותבוא לבקר!!! (הקדשתי לך אוואי באייסי )
לבןבןבןבןבןבןבןבן ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שיהיה לך המוןהמוןהמון מזל טוב יא גברררררררררר אל תשכח שאני איתך עוד שנה בהולץ אז תישאר כמו שאתה ותבוא לבקר!!! (הקדשתי לך אוואי באייסי )
נ נמש לנצח New member 28/6/05 #52 ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif אוהבתותך מלאנתלפים
ר רק אור הירח New member 28/6/05 #56 בן!!!! מזל טוב!!../images/Emo9.gif יומולדת שמח עד 120 נוו וכל השאר כל מה שאתה מאחל לעצמך גמני מאחלת לעצמך
בן!!!! מזל טוב!!../images/Emo9.gif יומולדת שמח עד 120 נוו וכל השאר כל מה שאתה מאחל לעצמך גמני מאחלת לעצמך