היום יומולדתתתת

אחרון תודה לאל!

שם: שני גיל: 16 מין: נקבונת מזל: דלי יצאת מהמדינה? הרבה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא כ---ל הלילה הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? לא(לא חושבת) הרגת חיה בטעות? אולי זבוב או משהו הרגת חיה בכוונה? לא..חוץ מג'וקים וכיוצ"ב רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? קצת ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? ברור צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לאאאאא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אני לא נימפומנית
לתקופה ממושכת? .... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לאלא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? בערך התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? משתדלת שלא היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא נעצרת? לאאא קיבלת נכשל בתעודה? לאאאא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס? כןן
מזמן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחח הרבה שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? רק בצחוק שיחקת טאקי? לא שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? יאפ יאפ הברזת מבצפר? היום משיעור ערבית התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? בטח התנצלת על משהו שעשית? כן
היית מכור למשהו? כןןן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה? יאפ זכרת חלום? יאפ נרדמת בשיעור? יאפ העברת פתקים בשיעור? יאפ תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?
לא ביצעת אקט מיני בשירותים? ............. התעקשת על משהו מטופש? יאפ יאפ הברזת למישהו בלי להודיע? אממ לא נראה לי..אולי איחרתי בטירוף התחרפנת? הרבה פעמים נכנסת למצב כפית?כן חחח
ביקרת אצל פסיכולוג? כן
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יאפ רקדת בגשם? יאפ צרחת מפחד? יאפ היית 'צומי' במודע? יאפ
שנאת את עצמך? לא
צעקת על מישהו? נו ברור קינאת במישהו אחר? גם היית גאה בעצמך? כן כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לפעמים בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?
כבר דיברנו על זה-כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? יאפ סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? יאפ רצית לצרוח ולא עשית את זה? יאפ נשבר לך הלב? בערך שברת לב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? אולי באיזה עיתון של קרית אונו בלבד

וואי

מה נשמע? מצויין! מה עשית היום? מלא בלונים ויומולדת אתה לומד בימי שישי? לצערי מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובות שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? וואווו! ממש קרוב לפה! איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? 10 מטרים מפה בערך קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? הייתם מתים!!!! לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? כנ"ל! איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בכניסה לבית. בעצם לא, בשירותים. מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה! מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אבל אני כן שומעת מוזיקה. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? וואי,איזה שאלון מעיק השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא זוכרת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 20:00 חחח סמיילי מועדף: "
" מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש כמה יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אני
? [מחקתי כאן כמה שאלות שאין לי כוח לענות עליהן].. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? זיתים נראה לי. יאממ... מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס... כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק... וכשאתה מת מחום? בא לי לשתות מים במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל מיני שטויות איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד, עוגיות וכו' איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד
בזה אמא הכי טובה! מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ברורררררררר!!! היומולדת ששלייייייייייייייייי
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי אישית יש וחצי
עונה אהובה של השנה: מעבר ריח אהוב: טיפקס! היית עושה צניחה חופשית? בכיף! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אני לא מהמוכשרים.. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? עצלנים כאלה איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה...אבל נדפקתי בכיתה ראלית
(סתם, סתם לא "נדפקתי") בשר מעודף:
גבינה מעודפת:
דג מועדף:
מאפה מועדף:
הכל! שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אלאניס נראה לי קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? באמת באמת! היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? הסתפרתי, אז כבר לא ממש. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מגבת ירוקה אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?
יש קשר בין השאלות!? וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? כןןןןןןןןןןןןןןןןן! חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חום
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול 2.ירוק 3.כתום 4.שחור ולבן(רק לבגדים) 5.סגול/ורוד ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שניהם
כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף (תרתי משמע) דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כחול חולה 2 ירוק חולה 3 זהב מנצנץ 4 סגול חולה 5 אדום בורדו חולה שנראה כמו חום חולה בעצם
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אחד מהצבעים הנ"ל מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור/כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת באיזה צבע החדר שלך? שחור לבן...אבל כל הפוסטרים שעל הקיר משנים הכל והוא צבעוני כזה איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? "יום הולדת שמח"
! מה הדבר האחרון שקנית השבוע? לא זוכרת..ביום שישי.. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? קיר ומשפך
תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? לא רוצהההההההההההההה יש אחים? אחיות. אם כן, כמה? ........ ואיך קוראים להם? וואי,איזה סטוקר כתב ת'שאלון יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נחיה ונראה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? יאפ ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי וחמוד לעתים מה עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים מה עושה לך מצב רוח רע? כנ"ל מה עושה לך צמרמורת? אוף אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? הכל
מקצוע אהוב: מתמטיקההההה...........ספרותתתתתתתתת........לשוןןןןןןןן .בפעם המאה!!! מקצוע שנוא: היסטוריה בפעם האלף!!! הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:
לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? יאפ לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7:15 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? היסטוריה
ובשיעור האחרון? ביולוגיה
מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? כחול כזה הולך לבד לביצפר או עם מישו? אבא מסיע בהסעה או ברגל? אבא מסיעעע איך קוראים למחנך/ת? ריקי...מלא חיריק מלא
!

המשך ../images/Emo178.gif

האם אי פעם אכלתם חול? לא
נשכתם את החבר/ה שלכם? חחחחחחחחחחח את דנה
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? ברור! שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? חחח כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חחחחחחחחחח לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן
אני ודנה...התפדחנו ממש
האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 0 למצבך החברתי בשכבה: 8-9 למידת התעניינותך בלימודים: 8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 9 למראה החיצוני שלך: לא רוצה להפגין נרקיסיזם
לחוכמה שלך: כנ"ל
ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 9 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? תלוי בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? ברור שלשון הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לא זה ולא זה לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי גם יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב מאוד ענבים או בננה? קפה או תה? קפה ...ותה...
רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'הההההההה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? די
החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? לאדעתתתתת מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שניהם יימח שמם וזכרם
טעם באוכל-מתוק או מלוח? גם וגם מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? יפה
המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?
דווקא שני אלה?!?! ...אבל תנ"ך.. יהודה סעדו או הראל מויאל? ברור שמויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעד
(תלוי כמה פרו'..) קעקועים: בעד ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: לא יודעת נו להפציץ את הכור האטומי של איראן:
מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה בערך דיברת בסלולרי? בבוקר דיברת עם אמא? בבוקר דיברת עם אבא? לפני דקה דיברת עם אח/אחות? גם התקלחת? אתמול בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא מזמן
חשבת שאתה שמנים? אחרי שאכלתי את זה
חשבת שאתה רזים? כשקמתי בבוקר
רבת עם מישהו? לא זוכרת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? למה שאני אעשה את זה אם אני רוצה לישון??? חשבת שאתה נכשל במבחן? פיזיקה לפני פחות משבוע...ולא נכשלתי
חשבת שאתם מצליח במבחן? יום שישי בביולוגיה (מקווה
) ישנת מחוץ לבית? קצת אצל משי בשישי ... לא ישנת לילה שלם? יום שישי ישנתי ממש קצת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? וואו לא חשבתי! חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כןכןכןכן יש אלוהים? יש חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מלא (התכוונתם בזמן שאני עונה ).. ישנת טוב אתמול? יחסית כן תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? בסדר לי פה תזכיר לי איך קוראים לך? שני

אני באמת מסכנה! ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט להלבנת שיניים
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? אני מגוונת 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא להגזים
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אמא מגלגלת
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי (?) 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? כחול 9. נעליים לקיץ? כפכפים עם פלטפורמה
10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכלללללללללללל
11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 13. Bleh או Blah? חחח איכס 14. מה את אוהבת בעצמך? הכל
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא
? 16. את שרה במקלחת? בטח! 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי 18. את מדברת עם עצמך? חחח קצת 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? על הזקן הזה? לא! 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? מאיפה לי לדעת!? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אני יהודייה
22. יש לך 11 אצבעות? לא
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אממממ
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן
26. מיקי מאוס או באגס באני? ברור שמיקי! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא ממש
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? נחיה ונראה
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? מישהו חייב לספר לכם שליפגלוס ולק זה לא אותו דבר 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? יאפ!
31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?
באסה, ולא. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן! 33. איך את מורידה מסקרה? עם מסיר מיוחד. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? איכס לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? בטח
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? השתמשתי כבר מאה אלף פעם............ 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? יאמיייייי
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? בטח
למה לא? 40. כמה זה 1+1? איי ביליב דאט וואן אנד וואן מייק - טו ! אלאניס
41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? WHO? 43. בת כמה את? 16 !
היום!! 44. בת כמה את רוצה להיות? 16 :) 45. איפה את רוצה לגור? בקרית אונו מלאת האטקרציות (דנה..
)... 46. לאיפה את רוצה לטוס? יו נואו 47. את מי את רוצה לפגוש? כל מיני 48. את אוהבת קול-איי איי די? אה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? אה????........ 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? לא אוהבת פיצה
51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? חחחחחח איכס לא! 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא אמרתי כבר שאני יהודייה?! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור, לבן או צבע? צבע
ושחור
ולבן
אחלה תשובה
! 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? התות הדוחה הזה 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? שתיהן
60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? נראה לי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אין לי כאלה דברים 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? יאפ 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחח לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? יאפ 67. מה את חושבת על דרדסית? שונאת אותהההההההה 68. מה הספר האהוב עלייך? לא יודעת 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? כמו סרט טראגי
70. סלמון או בורי? איכס! 71. סרטן או לובסטר? איכס! 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה
73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? אף אחד 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? ע-ל ה-מ-ק-ל-ד-ת ! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? טובבב: קמה בבוקר, לא עייפה מדי, מתארגנת, לובשת בגדים יפים. פתאום רינגגגגגגג רינגגגג הטלפון מצלצל ונודע לי ש-אין בית ספר היום!
76. מטאטא או מגב? מטאטא! ברור! 77. מה המילה האהובה עלייך? אממ... 78. איפה השאלה? לא יודעת 79. מה השם המלא שלך? שני מישאל 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? טוב לי ככה,תודה. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? כל מיני 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? יאפ 83. קסטות או דיסקים? דיסקים
84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? התחלנו שוב להיות נוצרים?!! 85. מה המסורת שלכם בכריסמס?
גאדדדדדדדדד! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? בעדינות דרך הפתיחה 87. את משועממת כרגע? לא, כיף לי, כולם מטרידים אותי במסנג'ר ושולחים מזל טוב!
88. את אוהבת בצלים? יאפ 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? "שני והאוכל
" 90. פעם לבשת שמלה? יאפ 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מעדיפה להימנע
92. צפרדעים או קרפדות? קרפדות

A t z a

New member
מה קסטות../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif?!../images/Emo80.gif

ברור שדיסקים ולא הדבר המרובע והמסריח הזה שכל שניה כל החוט שלו יוצא

לא אמרתי קסטות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ומספיקקקקקקקקקקקק !

שונאתתתתתת שאלונים../images/Emo6.gif../images/Emo128.gif

אני מזהירה מראש-אני לא עונה לעניין בכלל!
1.יהודית רביץ או שלומי שבת? יהודית רביץ 2.יום ראשון או יום שני? שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? יעל שרוני נראה לי 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה 5.אורז צהוב או לבן? לבן 6.טניס שולחן או טניס רגיל? רגיל 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? אממממ לא יודעת
8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? ברור שדני סנדרסון
9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא?
10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? טובים 11.פוליטיקה-בעד או נגד? לא הכי מעניין אותי 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? מיכל אמדורסקי 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם
14.דברים ישנים או חדשים? תלוי 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? איכס 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? חחח כלב! 18.סיפורים קצרים או ארוכים? אין לי העדפה...מה שטוב! 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? מדעים 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? ברור שנמר! 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס?
עצוב
לא יודעת
22.קבבים או נקניקיות? איכס! 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? וואי לא יודעת 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? צעירים (..?) 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? מיליארדר
חחחחחחח..למרות שבטח רוצחים אותו אחרי איזה יום
26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? בריא
27.סרטים ישראליים או לועזיים? גם וגם
28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? לא
29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אף אחד 30.נייק או דיאדורה? שני מאוסים! -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: המוזרים הרגילים שלי
2.סוג נוף מועדף: ים או שקיעה/זריחה. 3.צבע עיניים מועדף: ירוק או כחול כהה 5.תכונה הכי מועדפת: שנינות+חוש הומור (יחד זה יוצא משהו!) 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? חמוץץץץץץץץץץץץץץ
מכורה! 7.תקופת חיים מועדפת: עכשיו (..?) 8.צבע עור מועדף: לא יודעת
באמצע כזה. 9.מוטו מועדף לחיים: וואייייייי וואייייייייי יש לי מלאאאא 10.תכשיט מועדף: טבעת שמוצאים בשירותים!
סתם

liati28

New member
יומולדת שמח נסיכה../images/Emo68.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

טוב כבר עשיתי לך ברכה ענקית (
...) בemail, אז אני מקצרת קצת
מותק..יפיופה.. שיהיה לך יום הולדת מדהים כמוך!!!
שתמשיכי להיות כל כך מקסימה
ומתוקה
קבלי ציור במיוחד בשבילך:
|הדגשֻ|מתההההההההההההההההה עליייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךך

Unknownway

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לשני../images/Emo140.gif

שיהיה לך יומולדת שמח!!! עם המוןןןן חברים
בכל מה שתעשי והעיקר שתהני מכל שניה

איריס מ

New member
../images/Emo49.gif יום הולדת שמח

שני שיהיה לך יום הולדת נפלא, מקסים, מדהים, שכל משאלותייך וחלומותייך יתגשמו ומעל הכל ולא פחות חשוב המון בריאות ואושר, הצלחה בכל תחומי החיים, בלימודים ובכל אשר תפני, שיהיה לך יום הולדת מלא בשמחה וחיוכים ותמיד תמיד בשורות טובות.

ששששווווווווווווון!|חיבוק../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif

למרות שזה טיפה טיפה באיחור לא נורא
לא עבר 12 בלילה
אז מתווקה אני רוצה לאחל לך המוןןןןןן המוןןןן המון מזל טוב
עד 120 שנההה!!! שכל חלומותייך יתגשמווו!
תהנייי המוווון בכל הימי כיף שהיו ויהיו שסיפרת לי
מגיע לך קצת חופש אחרי כל המבחנים האלה
אז שיהיה רק בריאוות ואווושר ושהשנים יהיו מתווקות מתוווקות כמו שוקולד
(זוכרת שאני והאייקונים התלהבנו נכון?
) אז באמת שוןןן! שיהיה לך הכי טוב עולם ותישארי הילדה עם השם הכיי יפההה בעווווווווווולם
אוווהבת אותך
נ.ב-אני מצפה לתגובה מהירה על הברכה המרגשת

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifיאללה קבלו אותי

בזמרהה
"כןןןןןן כל כך יפההההההההה, וכןןןן בת 16!!!!!!!!!" סתם סתם - אז חמודה..... שיהיה לך אחלה יומולדת!!! בטח עשית חיים!!! ספרי לנו קצת חוויות
ושבאמת יתגשמו כל משאלותייך
אוהבת!

תודה סוויטהארט../images/Emo24.gif והנה חוויות-

קודם כל, הברזתי מערבית. אי אפשר לסבול ערבית ביומולדת! וידיד שלי בא אליי והביא לי מלא בלונים ממנו ומכל החברים שלי מהמשפטים..
ואז באתי לכיתה והיו עוד מלאאאאאא בלונים וזה ממש הפחיד
... והמורה שלי לאנגלית כמעט התחרפנה מזה שיש לי כ"כ הרבה בלונים...
ואז בהפסקה בקושי הצלחתי ללכת.....וכולם תקפו אותי, והיה מצחיק....הסגן מנהל נישק אותי
והכי מצחיק היה בדרך הביתה, כי כל הזקנות שבדור שלהן בחיים לא ראו בלונים הסתכלו עליי כאילו אני איזה עב"מ..... ומחר ומחרתיים אני יוצאת לחגוג וממש כיף! מבט על הבלונים שלי|בלון
....יש לציין שהם יותר יפים במציאות, הם לא יצאו כ"כ פוטוגניים בתמונה!

sivan449

New member
יאאאאאאא 16../images/Emo99.gif

איזה גיל כיפי!!! את לא זקנה כמוני
טוב אז הנה לברכות (*גרועה בזה*): שיהיה לך יום הכי מקסים שאפשר
,שתהני עם חברים. כמובן בהצלחה בכל מה שתחפצי ובלימודים כמובן! תמשיכי להיות ילדה מקסימה
נשיקות

naor mati

New member
קצת באיחור-

אבל המוןןןןןןןןן מזל טוב שנייי
את באמת שליטה
עד 120!

למעלה