Happy Birthday!!! מזל טוב מוטה!
G Gum Cigarettes New member 17/1/03 #20 מזל טוב מוטה../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo143.gif../images/Emo65.gif למרות שאתה שונא אותי.
מזל טוב מוטה../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo143.gif../images/Emo65.gif למרות שאתה שונא אותי.
O on£ lo§† ƒairy New member 17/1/03 #24 למתלבש הכי ססגוני בעולם! תום מותק, יומולדת שמח. אתה איש נהדר, וכייף לי לדבר איתך, יש לך עצות ממש טובות (אהממ.. ) אתה תמיד מחייך אלי, וזה עושה לי טוב כל פעם מחדש. כל מה שתרצה - יהיה לך. זה כל כך ברור. אתה פשוט איש שכזה. שתמח מותק. זה מגיע לך. מיעלי.
למתלבש הכי ססגוני בעולם! תום מותק, יומולדת שמח. אתה איש נהדר, וכייף לי לדבר איתך, יש לך עצות ממש טובות (אהממ.. ) אתה תמיד מחייך אלי, וזה עושה לי טוב כל פעם מחדש. כל מה שתרצה - יהיה לך. זה כל כך ברור. אתה פשוט איש שכזה. שתמח מותק. זה מגיע לך. מיעלי.
K Katy Cat New member 17/1/03 #25 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif שיהיה לך יומולדת שמח!! המון בריאות, אושר והצלחה!
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif שיהיה לך יומולדת שמח!! המון בריאות, אושר והצלחה!
ה הכבוי New member 17/1/03 #30 מזל טוב מאן! למרות שאתה בקושי מכיר אותי! זרקתי עליךך כוס ברד פעם.... \ מייזל טוף!
G Glass Prison New member 18/1/03 #31 מוטגן!!! מה המצב גבר??? זה הקלידן של אנולה ג´י.. מאחל לך מזל טוב, הרבה בריאות אושר ועושר!!!!!
K Katy Cat New member 18/1/03 #32 אין לך שם? "הקלידן של אנולה ג´יי". לקלידן של אנולה ג´י קוראים ג-ל-ע-ד!
G Glass Prison New member 18/1/03 #33 חחחחחח.... אני סתם מנסה להשמע רשמי במידה מסויימת.... את יודעת... להתרגל לעתיד וכאלה.. סתם.. הכל בצחוק...
חחחחחח.... אני סתם מנסה להשמע רשמי במידה מסויימת.... את יודעת... להתרגל לעתיד וכאלה.. סתם.. הכל בצחוק...