מזל טוף!
ש שוקו היחיד New member 3/8/07 #41 ../images/Emo65.gif מזל טוב קארינוש ../images/Emo65.gif שפע ברכות ואיחולים מאלך לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ועוד הרבה הרבה יותר. אושר, הצלחה אהבה והמון בריאות
../images/Emo65.gif מזל טוב קארינוש ../images/Emo65.gif שפע ברכות ואיחולים מאלך לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ועוד הרבה הרבה יותר. אושר, הצלחה אהבה והמון בריאות
ס סמלת New member 5/8/07 #47 ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo65.gifבאיחור../images/Emo67.gif
ק ק א ר י נ י 1982 New member 5/8/07 #48 כל הסופ"ש חפרת פה לא יכולת לכתוב לפחות מזל טוב ? עלק באיחור תודה חומד
ס סמלת New member 5/8/07 #49 מה?! חזרתי רק היום בערב ינעלאבוק איך שראיתי מיד התייחסתי אני מבקשת חוץ מזה מקווה שנהנית מהיום הולדת האחרון שלך כסינגלית...זה נשמע כל כך נוראי מהפה שלי יאללה ספרי מה דודוש קנה לך (מקווה שהוא לא החליט שהטבעת היא המתנה המוקדמת )
מה?! חזרתי רק היום בערב ינעלאבוק איך שראיתי מיד התייחסתי אני מבקשת חוץ מזה מקווה שנהנית מהיום הולדת האחרון שלך כסינגלית...זה נשמע כל כך נוראי מהפה שלי יאללה ספרי מה דודוש קנה לך (מקווה שהוא לא החליט שהטבעת היא המתנה המוקדמת )
ק ק א ר י נ י 1982 New member 5/8/07 #50 היום הולדת האחרון שלי ?? זה מפחיד זה באמת נשמע נורא ואפילו מרתיע מקווה שזה לא יקרה בכל אופן המתנה של דודו : עוד שבועיים, סופ"ש בצימר
היום הולדת האחרון שלי ?? זה מפחיד זה באמת נשמע נורא ואפילו מרתיע מקווה שזה לא יקרה בכל אופן המתנה של דודו : עוד שבועיים, סופ"ש בצימר