היום יומולדת היום יומולדת

היום יומולדת היום יומולדת../images/Emo65.gif

לעומרי כהן
מזל טוב חתיך שלי אתה יודע כמה אני אוהבת אותך וכמה אתה חשוב לי אני מודה לך על כל הרגעים הסבלנות, והשיחות שתמיד יודעות לעשות טוב! מהמם אחד
אני מאחלת לך את כל האושר בעולם את כל האהבה שיש את כל הבריאות שבן אדם יכול לקבל
אני מקווה שנהנת אתמול
אין סוף לאהבה
יפית השחורה שלך.

Dug E

New member
כפרעליך!../images/Emo24.gif

תודה שהייתה יומולדת בתזונה היום..פשוט תודה
. אתה אחד האנשים שאני הכי אוהב פה בפורום. כ"כ כיף לדבר איתך,להקשיב לך ולשתף אותך בכל שטות. אתה בנאדם מיוחד (ויש את אלה- "קסם"
) תמשיך להיות כזה אחרי הכל אנחנו נהנים מזה חולה עליך!!

little WhiSper

New member
יוווו עומריקי!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב איש! המון המון טוב שיהיה לך מותק, אתה אחד המיוחדים בעיניי בפורום, ואני פשוט שמחה שיצא לי להכיר אותך, באמת אתה נשמה וכבר במפגש הראשון שלי היית נחמד וסימפטי ובאמת רואים עלייך את הטוב שבך. בקיצור, רק טוב והצלחה שיהיה לך כי פשוט מגיע לך.
אוהבת

ליאןןן

New member
המון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo212.gif

כל החיוכים והטוב שבעולם..
.

אם כולם שמים תמונה אז גמני! :]

ואיי שגיתי...חחחח עמרייייייייי!!! יחתיכת מבוזבז! שיהיה לךהרבה מזל טוב והרבה אושר בחיים ושתמיד הכל יסתדר לטובה ותמישך להיות כמו שאתה מדהים! ולמרות שלא יוצא לנו הרבה לדבר או לראות אחד את השני,ואם כן,אז זה ממש לקצת זמן,ואפילו זה כיף איתך! אתה באמת מדהים,ומצטערת שהפחדתי אותך שנפגשנו לראשונה...חחחחחחחח
בקיצור,אוהבת אותך המון!!! מזל טובבבבבבבבבב!!!
ולא יודעת אם אתה זוכר שאמרתי לך את זה אבל באמת שיש לך ממש קול סקסי...!!!

חנושש

New member
הוווממוו../images/Emo99.gif

עומרי, שיהיה לך המון המון המון מזל טוב! מגיע לך רק אושר,אהבה,בריאות והצלחה. תמשיך להיות בנאדם כ"כ מקסים. תחייך,תמיד,החיוך שלך מדהים! אני אוהבת אותך
. <התמונה שסיפרתי לך עליה
>

הוווווו

זה מה שנקרא-|כתפיים|מזל טוב|כתפיים|
נשמאמי, המון מזל טוב את כל הטוב שבעולם. אתה מקסים תודה על כל הימים והלילות בביתך הקט והצנוע אוהבת אותך כלכך.
.

izzys

New member
עומרי../images/Emo24.gif

איזה ילד מיוחד חוגג פה יום הולדת.
עומרי, שיהיה לך המון במזל טוב, המון הצלחה, המון אהבה, המון מכל דבר שנכלל בו טוב עבורך. שתשמור על החיוך היפה הזה, עם עיניים מלאות, מיוחדות. שפשוט תשמור על הייחודיות הזאת שלך עומרי, יש בה משהו משגע, שאי אפשר להתעלם. אז עד 120, קדימה בכל הכוח לשנים הבאות (לטובה.)
, מור.

עומרי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

יומולדת לילד הכי מיוחד פה
המון מזל טוב הומו שלי!
שתהיה שנה מלאה בשמחה, חברים, משפחה, הצלחה, והמון אהבה
תגשים את כל החלומות והמשאלות שלך
תשאר כמו שאני [וכולנו] הכי אוהבים אותך... מיוחד, מצחיק, אוהב, מקסים.
אתה מדהים.. שתדע לך... תזכור שיש פה תמיד אנשים שאתה חשוב להם כ"כ..
אה, ויומולדת שמח

yellow cheese

New member
מזלטוב חתיכהורס שלי../images/Emo99.gif

עד 120 שנות סקס מופלאות, המון אושר, הצלחה ובריאות. אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת
[נואזמהאםאנחנומלאזמןלאבקשר]

The Kinslayer

New member
../images/Emo49.gifבאיחור קטן.../images/Emo65.gif

אתה יודע כמה אתה חשוב לי, אני בטוח שעוד נעביר כמה זמנים ביחד, אתה בנאדם נהדר, וחשוב שכולם ידעו את זה.

mooshki

New member
עמרי!!!../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח! אתה בנאדם טוב
המון המון אושר ואהבה, ורק טוב - מכל הלב!

למעלה